Мото гараж - инструменти и други


Вана за омасляване на въздушен филтър TWIN AIR

Наличен в наш магазин

Вана за омасляване на въздушен филтър TWIN AIR Ваната за омасляване позволява да потопите въздушния филтър в маслото за равномерно омасляване, след което да изстискате излишното масло обратно във ваната..

13лв.

Вана за почистване на въздушен филтър TWIN AIR

Изпращаме до 48 часа

Вана за почистване на въздушен филтър TWIN AIRЗатварящата се вана за почистване на въздушни филтри разполага с филтърна тава, която позволява на мръсотията да потъне на дъното...

31лв.

Капачка за масло SCAR BLUE

Изпращаме до 48 часа

Капачка за масло SCAR BLUE CNC-обработен, черен анодизиран алуминиев корпус в сребристо, златисто, червено и синьо Лазерно гравирано лого..

31лв.

Капачка за масло SCAR BLUE

Изпращаме до 48 часа

Капачка за масло SCAR BLUECNC-обработен, черен анодизиран алуминиев корпус в сребристо, златисто, червено и синьо Лазерно гравирано лого ..

31лв.

Капачка за масло SCAR ORANGE

Изпращаме до 48 часа

Капачка за масло SCAR ORANGECNC-обработка, черно анодизиран алуминиев основен корпус в сребристо, златисто, червено и синьоЛазерно гравирано лого ..

31лв.

Капачка за масло SCAR RED

Изпращаме до 48 часа

Капачка за масло SCAR REDCNC-обработен, черен анодизиран алуминиев корпус в сребристо, златисто, червено и синьо Лазерно гравирано лого ..

31лв.

Капачка за масло SCAR RED

Изпращаме до 48 часа

Капачка за масло SCAR REDCNC-обработен, черен анодизиран алуминиев корпус в сребристо, златисто, червено и синьо Лазерно гравирано лого..

31лв.

Капачка за масло SCAR RED

Изпращаме до 48 часа

Капачка за масло SCAR REDCNC-обработен, черен анодизиран алуминиев корпус в сребристо, златисто, червено и синьо Лазерно гравирано лого ..

31лв.

Капачка за масло SCAR за GASGAS RED

Изпращаме до 48 часа

Капачка за масло SCAR за GASGAS REDCNC обработкаАнодизиран..

31лв.

Капачка за масло SCAR за HONDA CRF RED

Изпращаме до 48 часа

Капачка за масло SCAR за HONDA CRF REDCNC обработкаАнодизиран..

31лв.

Капачка за масло SCAR за KAWASAKI BLUE

Изпращаме до 48 часа

Капачка за масло SCAR за KAWASAKI BLUE CNC-обработен, черен анодизиран алуминиев корпус в сребристо, златисто, червено и синьо Лазерно гравирано лого..

31лв.

Капачка за резервоара на задна спирачка SCAR BLUE

Изпращаме до 48 часа

Капачка за резервоара на задна спирачка SCAR BLUEЗа да персонализирате мотоциклета си може да използвате тази лека и издръжлива капачка на спирачният резервоар Анодизирано покритиеПодходяща за някои модели на марките:KTMSHERCOHUSQVARNA..

40лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Онлайн магазин LINSONMOTO ви предлага инструменти, колани за транспортиране и други за вашия мото гараж

Щом притежавате мотоциклет, трябва да се погрижите за неговата рутинна поддръжка, ако искате да е винаги в „добра форма”. Разбира се, винаги можете да се обърнете към механик или сервиз, но ако искате да спестите пари и да опознаете по-отблизо любимото си двуколесно превозно средство можете да извършвате някой рутинни ремонтни дейности и сами. Основната поддръжка на мотоциклет не е трудна задача. Необходими са ви само някои базови инструменти, ръководството на мотора и желание да се погрижите сами за него.

Базови инструменти, които всеки моторист трябва да има в гаража си

Комплект инструменти

Можете да закупите и единични бройки отвертки, гаечни и динамометрични ключове и други инструменти, но по-доброто решение е да се спрете на комплект инструменти за мотор. В подобни комплекти са включени всички основни инструменти, които ще ви необходими за рутинната поддръжка и ремонт на мотоциклета.

Манометър

Този инструмент ще ви е необходим, за да поддържате гумите на мотора си винаги в перфектно състояние.

Ключове за развиване на гуми

Изключително полезен инструмент, който задължително трябва да присъства сред инструментите в гаража ви. Добре е да имате ключове за развиване на предни и на задни гуми, подходящи като размер за вашата марка и модел мотор.

Пробка за източване на масло

Този инструмент ще ви е от голяма помощ, когато се налага да смените маслото на мотора.

Инструмент за развиване на верига

Имате ли този инструмент под ръка, можете да регулирате веригата на мотора си, когато това се налага.

Стойка за мотор и колан за транспортиране

Стойката за мотор ще ви е от полза, когато се налага да повдигнете мотора, за да работите спокойно по него, а коланът за транспортиране ще ви е необходим, ако често се налага да превозвате мотоциклета не на собствен ход. Освен тези инструменти е добре да имате още:

      обезвъздушител за спирачки

      каучуков ключ

      фуния за наливане на течности

      найлонови и телени четки и т. н, и т. н.

Липсват ли ви някой от основните инструменти за поддръжка и ремонт?

От Линсън Мото можем да ви бъдем полезни!

Защо да изберете Linson Moto?

При нас ще откриете всички базови инструменти, от които имате нужда, за да поддържате мотоциклета си в безупречен вид. Инструментите, които ние предлагаме са с високо качество и от световноизвестни марки като PILOT, VICMA, LAMPA, OXFORD и други.