30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Кой е най-добрият пистов мотор?

OT LINSON MOTO


Кой е най-добрият пистов мотор?


Без съмнение изборът на пистов мотор е важен избор заедин моторист, без значение дали е начинаещ или има няколко години опит вкарането на мотоциклет зад себе си. Ако сте от тези, които искат да знаят коиса най-добрите мотори на пазара, тотази класация е за вас.


Нека разгледаме някои от най-добрите модели пистовимотори що се касае висока скорост,  красив дизайн и иновативни технологии:


BMW S1000RR


Кой е най-добрият пистов мотор?

Отлична опция за спортен мотоциклет, който е преминал презредица подобрения и е способен  да смаевсеки фен на моторите. Първоначално е бил създаден, за да участва вшампионата  за пистови мотори през 2009г.но след това се пуска в масово производство. Моделът е оборудван с иновативни технологии, една от които е DTC Dynamic Traction Control, койтоосигурява едно по-добро каране.

Постига 199 к.с.при 13 500 оборота в минута исъщо има максимален въртящ момент от 113Нм при 10 500 оборота в мин. Дали ще го ползваме за пистата или града, тозимодел на BMW е супр избор и в двата случая. Разполага с четирицилиндров двигател от 199 конски сили с водно охлаждане на S 1000 RR, дава отлично ускорение и има трирежима на каране – Rain, Sport и Race.

Двигателятму отговаря на екологичния стандарт EU-4и осигурява отлична координация на електронната газ. Има ABC и ASC системи,допълнителни нови системи като ProRiding Modes и  Pro Shift Assistant, както и Launch Control и Pit Laneза пистово каране. Предницата му е с характерни асиметрични фарове, а острите и изчистени детайли му придаватиндивидуалност и стилен вид.


Kawasaki Ninja ZX-10R


Кой е най-добрият пистов мотор?

Този мотор от серията Ninja sport bike на японскияпроизводител се появява на пазара през 2004. Що се касае степента науправляемост и технологични екстри, мотоциклетът безспорно е сред водещитепистови модели. Еднакво добър както за шосето, така и за пистата. Със своя 4-цилиндров 998-кубиков бензинов двигател сводно охлаждане развива впечатляващата максимална скорост от  300 км. в час.

Разполагас 210 конски сили при 13,000 оборота вминута и въртящ момент от 113.5 Нм при 11,500 оборота в минута. Въпреки чеима и по-бързи мотори от него, формата и дизайнът на ZX-10R от 2011 са единпът. В него са комбинирани супер тясно алуминиево шаси, радиални спирачки с двойни дискове като едновременно с това епостигнато олекотено тегло от 206 кг.


Kawasaki Ninja H2


Кой е най-добрият пистов мотор?

Другото скоростно бижу на серията Ninja sportbike. Разполага с центробежен компресор с опция за двескорости. Разполага с 200 конски сили ипостига от 331 до 400 км. в час., което го нарежда на топ позиция среднай-търсените пистови мотори. Има 310 конски сили при 14, 000 оборота в минута и общо тегло от 215 кг.

Моделътмотор има версия H2R, която епредназначена само за пистата. Този модел постига 310 конски сили и развива с 50% повече мощност от топ мотоциклетитепо света, предназначени за улицата.


Ducati 1199 Panigale


Кой е най-добрият пистов мотор?


Завладява пазара за пистови мотори през 2011 г., когато епредставен за първи път на шоурума замотоциклети в Милано, и по нищо не отстъпва на японските супер мотори.Интересното при него е, че шасито му няма рама. Разполага с L-образен суперкуадро двигател от новопоколение (има клапанни вериги, а не ремъци) и иновативни електронниустройства. Двигателят има вградено устройство за декомпресия, което предоставяпо-лек и малък акумулатор и стартер.

Ултра мощният мудвигател от 1,198 развива 285.5 км. в час. Осигурява плавно подаване на гази постоянно поддържане на мощността. Еднакво удобен както за каране помагистрала, така и за къса отсечка. Има нова скоростна кутия, електронноOhlins окачване и регулируемо задноокачване, ABS система и отлично съотношение между мощност и тегло: общотегло от 188 кг. и 195 конски сили. Осигурява добра маневреност и стабилностпри завиване, което отчасти се дължи и на по-късото кормило.

Капацитена главите и съединителя му са изработени от магнезиева сплав. Разполага също ис нови спирачкиBrembo, спиращи мигновено мотора, които са с разширение от 15 мм. Потози начин те спират въздушния поток и го оползотворяват с цел охлаждане.  Моделътвсъщност е предшественик на Ducati 1299Panigale  с двигател от 1,285 cc кубика, който епредставен през 2014 г.


BMW R1200GS и R1200GS Adventure

Тези два модела мотоциклети си остават един от  най-добрите от тази марка. От тях са продадениобщо 24 467 бройки по света. BMWR1200GS със своя двуцилиндров двигател с водно охлаждане от 1,170 кубика и 4 такта развива максималнаскорост от 130.8 км. в час. Предлага 6-степеннатрансмисия и 109 конски сили при 7,750 оборота в минута.


KTM Duke 390

Кой е най-добрият пистов мотор?

Този мотоциклет на азиатския производител KTM впечалявасъс своя красив външен вид и отлична мощностна своя двигател от 373.2 кубика.  Постига максимална скорост от 167–169 км. вчас.

Имаикономичен разход на гориво и спортен дизайн. С него просто няма как да не се отличите на пътя. Създаден е от Bajaj Auto съвместно с KTM Asia MotorcycleManufacturing, Inc.


Aprilia RSV4 RF


Кой е най-добрият пистов мотор?


Един от лидерите в красацията за най-добри пистови мотории водещ модел на италианския производител. За него можем да кажем също многонеща. Двигателят му развива максималнаскорост от 185 км.ч и е с кубатура от 999.6 cc, 201 конски сили при 13,000 оборота в минута и въртящ момент от115.2 Нм при 10,500 оборота в минута.  

Разполага със 6-скоростна трансмисия, мокър двоенсъединител и дисковиспирачки Brembo. Общото му тегло е 208 кг.

Компаниятапредлага два подобни на него модела: RSV4Factory и RSV4 R. През 2016 г. пък се появяват други две неговиверсии:  RSV4 RR и лимитираната серия RSV4 RF.


MV Agusta F4 1000R Mille 


Кой е най-добрият пистов мотор?


Със своя мощен двигател 1000 CC този мотоциклет развиваскорост от 185 км. в час. Това го прави предпочитан избор сред запаленитемотористи.

Двигателятпостига бързо ускорение. Само за 2.7сек. достига 60 км.ч. Моделът постига максмалнаскорост от  174 км. в час  и мощност от 115 Nm.


Aprilia rsv 1000 r

Кой е най-добрият пистов мотор?


Още един заслужаващ вниманието ни мотоциклет от известнияиталиански производител. Този мотор с 4-тактов двигател е подходящ започитателите на класиката и удобството.

Кубатуратаму е 997.62 cc. Разполага с 6-степенна скоростна кутия и електронно запалване. Моторътпостига 130 конски сили при 9,500 оборотав минута и 101 Нм при 7,250 оборота в минута. Оборудван със спирачкиBrembo.


Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар