30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Широка гама от продукти над 20 000 артикула

Покупки на изплащане

Покупки на изплащане

Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Безплатна доставка над 149.00лв

Х
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Х
изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Х
Широка гама от продукти над 20 000 артикула
Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Искате магазин, който предлага както мото екипировка на световни марки, така и мото части и аксесоари. Тогава ние, от LINSON MOTO, сме вашият магазин.
Младият ни и амбициозен екип се старае непрекъснато да обогатява продуктовата гама, за да можем да задоволим всяко едно желание на нашите клиенти.

Х
Покупки на изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Х
Безплатна доставка над 149.00лв
Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Масла

Търсене по модел мотор
Масла

Няма добавени продукти в тази категория.

Разгледайте разнообразието от качествени масла за мотори, което ви предлагаме в онлайн магазин LINSONMOTO.

Маслото играе ключова роля за ефективната работа на двигателя на мотоциклета. Задачата му е не само да понижи температурата при триенето на елементите на двигателя, но и да го предпази от корозия, износване, утечки и отлагания и други.

Двигателното масло е консуматив, който има определен период на ефективност, след което трябва да бъде сменено с ново. Ако и вие търсите да закупите масло за мотоциклета си, първо трябва да знаете от какъв вид масло се нуждае вашият модел и марка мотоциклет.

Видове масла

Минерални

Тези масла се произвеждат на базата петролни продукти. Това е основен тип масло, който е подходящ за двигатели с по-малък капацитет, които не създават голямо налягане по време на работа. Минералните масла са достъпни като цена, но ефективността им не е много продължителна и се налага по-често да бъдат сменяни.

Полусинтетични

При този вид масла се смесват минерални и синтетични продукти. Смесвайки ги, производителите са взели най-доброто от двата вида масла - високото ниво на защита от минералните масла и високите показатели за ефективност от синтетичните масла. Полусинтетичното масло е подходящо за всички мотоциклети с капацитет до 250 кубика.

Синтетични

Синтетичните масла се считат за най-добрите. Произвеждат се от чисти полимери на базата на фабрично произведени материали. Основните предимства на този вид масла е, че тяхното качество не се влошава бързо, имат много добро смазващо действие и имат доста по-дълъг експлоатационен живот. Този вид масла са много подходящи за състезателните машини и супербайковете.

Ако и вашият мотоциклет се нуждае от смяна на маслото, разгледайте и нашите предложения за двигателни масла! Сигурни сме, че ще откриете точно този вид и марка масло, което да отговаря както на вашите изисквания, така и на изискванията на производителя на мотоциклета.

Защо да изберете Линсън Мото?

Ние сме се постарали да подберем и да предлагаме единствено масла с доказани качества и от популярни марки, за да сте сигурни, че купувате точно това масло, от което вашият двигател има нужда. При нас ще откриете много голямо разнообразие не само от масла, но и голям асортимент от добавки на много приемливи цени. Маслата и добавките, които можем да ви предложим са с гарантирано високо качество, а марките, които предлагаме са MOTUL, CASTROL, BARDAHL, REPSOL, Bel - Ray, PITOLINE и много други.