Масла


Изчерпан

REPSOL MOTO SINTETICO 4T 10W40 - 1 ЛИТЪР

Изчерпан

REPSOL MOTO SINTETICO 4T 10W40 - 1 ЛИТЪРОписаниеСинтетично масло разработено да изпълни изискванията на най-съвременните 4-тактови двигатели на мотоциклети. Осигурява максимална защита на мотоциклети със средна и голяма кубатура с един, два, три или четири цилиндъра и се грижи за всички ко..

0лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Разгледайте разнообразието от качествени масла за мотори, което ви предлагаме в онлайн магазин LINSONMOTO.

Маслото играе ключова роля за ефективната работа на двигателя на мотоциклета. Задачата му е не само да понижи температурата при триенето на елементите на двигателя, но и да го предпази от корозия, износване, утечки и отлагания и други.

Двигателното масло е консуматив, който има определен период на ефективност, след което трябва да бъде сменено с ново. Ако и вие търсите да закупите масло за мотоциклета си, първо трябва да знаете от какъв вид масло се нуждае вашият модел и марка мотоциклет.

Видове масла

Минерални

Тези масла се произвеждат на базата петролни продукти. Това е основен тип масло, който е подходящ за двигатели с по-малък капацитет, които не създават голямо налягане по време на работа. Минералните масла са достъпни като цена, но ефективността им не е много продължителна и се налага по-често да бъдат сменяни.

Полусинтетични

При този вид масла се смесват минерални и синтетични продукти. Смесвайки ги, производителите са взели най-доброто от двата вида масла - високото ниво на защита от минералните масла и високите показатели за ефективност от синтетичните масла. Полусинтетичното масло е подходящо за всички мотоциклети с капацитет до 250 кубика.

Синтетични

Синтетичните масла се считат за най-добрите. Произвеждат се от чисти полимери на базата на фабрично произведени материали. Основните предимства на този вид масла е, че тяхното качество не се влошава бързо, имат много добро смазващо действие и имат доста по-дълъг експлоатационен живот. Този вид масла са много подходящи за състезателните машини и супербайковете.

Ако и вашият мотоциклет се нуждае от смяна на маслото, разгледайте и нашите предложения за двигателни масла! Сигурни сме, че ще откриете точно този вид и марка масло, което да отговаря както на вашите изисквания, така и на изискванията на производителя на мотоциклета.

Защо да изберете Линсън Мото?

Ние сме се постарали да подберем и да предлагаме единствено масла с доказани качества и от популярни марки, за да сте сигурни, че купувате точно това масло, от което вашият двигател има нужда. При нас ще откриете много голямо разнообразие не само от масла, но и голям асортимент от добавки на много приемливи цени. Маслата и добавките, които можем да ви предложим са с гарантирано високо качество, а марките, които предлагаме са MOTUL, CASTROL, BARDAHL, REPSOL, Bel - Ray, PITOLINE и много други.