30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Доказани марки маслени филтри

OT LINSON MOTO

Мотоциклетите са любимите превозни средства на голяма част от днешнотообщество. Хората копнеят за чувството да бъдатсвободни и да вдишват прекрасният сутрешен бриз. Усещането е повече отневероятно и е постижимо само и единствено с употребата на двуколесното моторносредство.

Макар забавно всяко нещо идвасъс своите отговорности. Когато стесобственик на мотоциклет вие сте длъжен да се грижите за него подобаващо, за даможе и машината да отвърне със същото. Употребяванетона неизправно превозно средство ще застраши не само вашият живот, но и навсички други разполагащи се около вас.

Този факт е от същественозначение, но за съжаление бива пренебрегван непрекъснато. Ако все пак няматекой знае какви познания в тази насока най-малкото, което можете да направи е даизвършвате редовните процеси наподдръжка. Те включват подмяната на основните консумативи, като масла,филтри, гуми и спирачни накладки.

Маслото редом с филтрите за него са може бинай-важните компоненти. Отговорността им включва поддържането на вашият двигател.В крайна сметка последното нещо, което бихте желали да се случи е моторът витотално да откаже. Ето затова днес ще разгледаме всичко относно масленитефилтри.

 Доказани марки маслени филтри

Каквое моторно масло и защо се нуждае от филтри ?

Независимо от вида напревозното ви средство в двигателният сектор обикновено се разполагат немалък брой движещи се компоненти. Теотговарят за всички жизненоважни процеси, случващи се в него. Маслото от своя страна,всъщност гарантира гладката им работа,като предотвратява тяхното триене и образуване на топлина.

С течение на времетодвигателното масло се захабява и износва, събирайки примеси. Когато товадействие е в ход, течността става по-малкоефективна и следователно смазването по двигателя не е достатъчно. Именнотук влиза в сила вашият филтър.

Елемента спомага за запазването на живота на маслото,както и този на двигателя. Разбира се, течността все някога ще се захаби, нофилтрите забавят този процес, като намаляват натрупването на замърсители имикроскопични частици от метал.

Филтрирането е важен процес,който в никакъв случай не трябва да се подценява. Ето затова, ако имате мотоциклет или автомобил е важноабсолютно винаги да ги подменяте в точно определеното време. В дългосрочен планотговорността ще спаси не само машината, но и вашия портфейл.

 

Какфункционира конкретният консуматив ?

Малката авточаст разполага с дебело гуменоуплътнение, което ще ви позволи да го затегнете към двигателят. По този начинсе създава добра изолация, която е напълно способна да предотврати евентуални течове. Уплътнението от своя страна пък сепридържа от специална плоча.

Тази основна плоча еперфорирана с множество отвори. Когатозапалите мотоциклета  маслената помпазапочва да изтласква течността през тези конкретни отвори, насочвайки я къмфилтриращият материал. Тя се движипод налягане в него, като в края на процеса централният канал я насочва обратнокъм двигателя.

Реално погледнато всичкоизглежда един пълноценен кръговрат.Първоначално разтвора се изтласква навътре през стените, придвижвайки се къмсредата. След това той тече нагоре през отвора и веднъж щом излезе от филтъра пречистен, преминавадиректно към двигателният сектор.

 

Защоупотребата им е задължителна ?

Предполагаме, че на този етапсе досещате защо тяхното присъствие е толкова наложително. Без ефективен филтър ефективността на течността ще се затрудни порадимножеството натрупали се замърсявания. Това от своя страна ще доведе досериозно износване на всички двигателни компоненти.

По принцип критичните задачи, които извърша частта са следните няколко:

    Запечатва буталните пръстени.

    Подпомага за охлаждането надвигателя.

    Качествено смазва всички авточастив него.

    Предотвратява натрупването навредители.

Обикновено най-сериозните замърсители са органичните такива, като бактерии и гъбички. Присъствието им не довежда до нищохубаво, тъй като те създават така наречените утайки. Неорганичните вредители отсорта на прах и мръсотия също не са за подценяване.

Доказани марки маслени филтри 

Когачастта подлежи на смяна ?

Всеки производител има своитеусловия и препоръки относно кога трябва да се извърши това в зависимост от типа двигател на конкретният мотор. Етозатова е важно винаги да обръщате внимание на тези насоки. Придържането към тяхв никакъв случай няма да ви навреди.

Не бъдете като онезисобственици, които никога не подменятмаслото или самите филтри. По отношение на филтрите специалиститепрепоръчват да ги сменяте задължително в диапазона от 5 000 до 10 000 километра.

Освен това е важно дауточним, че по-честата им подмяна не попречва на нищо. Някои мотоциклетни собственици дори гизаменят при смяната на своите двигателни масла. Това е хитър начин по който можете да запомнете процеса, като едноцяло.

 

Най-добритемаслени филтри на пазара

Достигнахме и до най-важнатачаст, която със сигурност ще чакали с нетърпение. Щом настъпи момента да закупувате нови филтри е важно дазапомните абсолютно винаги да вземате висококачествени такива. Тях можете даоткриете, както онлайн, така и въвфизическите магазини.

Днешното пазарно разнообразиее изключително огромно и възможността да се объркате и последователно подведетее твърде висока. Някои афтърмаркетпроизводители не винаги предоставят най-качественото, така че дръжте очитеси отворени. Продуктите които ще споделим с вас обаче са с доказан произход истатут.

K&NKN-204

Ако търсите трайнаконструкция, която да предоставя незаменима функционалност то определено трябвада се доверите на марката K&N.Конкретният продукт е най-добрият им представител и той е съвместим с всичкивидове мотори.

Филтърът е въртящ се ипритежава тежка метална кутия. Свързванетому става безопасно, благодарение на 17мм. кръстосана гайка. Подобно навсички останали представители от тази марка, артикула е сравнително лесен заинсталиране, не протича вода и заедно с това предоставя страхотен поток замаслото. 

Недостатъците са минимални, макар някоипотребители да са се оплаквали от течове. При условие, че и вие изпитате такиване се тревожете, тъй като екипът на компанията е склонен да извърши замяна занов стига да сте в срок с предварително представената гаранция.

 Доказани марки маслени филтри

K&NKN-138

И ето, че отново имаметехен доказан представител. Товасамо по себе си говори колко висококачествена е стоката на производителят.Моделът който в момента ви представяме еразпознаваем сред клиентите със своят компактен размер и леко тегло. 

На пръв поглед тойизглежда различен от останалите представители на фирмата, но това не променяфакта, че отново е съвместим с всяка маркамотоциклет. Изложената 17 мм. гайка позволява практична инсталация. 

Упоритата конструкция на филтъра ще ви позволи дапревъзмогнете дори и най-тежките условия. Тази устойчивост се дължи наспециално интегрираната смола, която е толкова ефективна, че улавя на стопроцента всички замърсяващи отломки. 

HiflofiltroHF204

Няма нищо лошо вразнообразието стига то да е от първокласен стандарт. Същото важи и за масленият филтър Hiflofiltro. Той енай-доброто решение, когато става въпрос за дълготрайност, ефективност и висококачествено филтриране. Избирайкинего вие няма да съжалявате дори за миг.

През последнитеняколко години марката отбеляза ръст, поради серията от тестове, които сепроведоха от редица водещи специалисти. Те от своя страна констатираха, чепродукта показва около 28 % повечеиздръжливост за разлика от останалите марки на пазара. 

Преди да се отпусне отфабриката всеки компонент преминава през шестнадесет индивидуални проверки законтрол. На всичкото отгоре този тест не се провежда от който и да е, а от самите TUV SUD. 

Материалите използваниза създаването му са съответно стомана, лепило и филтърна хартия. В зависимостот качеството на маслото, което използвате подмяната на консуматива не е чактолкова честа. Това се дължи на неговите забележителни характеристики.Инсталацията му отново е изключително лесна, така че не се тревожете по товаотношение. 

FRAMPH6022

В случай, че търситенещо бюджетно и надеждно не се тревожете. Маслениятфилтър на FRAM ще свърши повече от чудесна работа. Той се използва заразлични моторни превозни средства, защото разполага с универсален дизайн,който крие множество предимства.

В сравнение с другитепредставители на пазара, този филтрирадо над 90 % от отпадъците. Имайте в предвид, че тази оценка не се посвещавана еднократен тест. Специалистите провеждат множество опити и констатират,увеличаваща се ефективност след всяко едно филтриране. 

Инсталацията епрактична и лесна, като може да се извършиот напълно начинаещи. Повърхността е удобна и то до такава степен, че акоевентуално тя е покрита с масло вие отново ще можете да осигурите добросцепление, за да я поставите направилното си място.

Доказани марки маслени филтри 

Bosch3300 Premium

И накрая, но не напоследно място идва ред на световноизвестната марка Bosch. Производителят е добре разпознаваем с множествотоси функционални резервни компоненти. С помощта на техните маслени филтри вие щеостанете защитени през цялото време. 

Те разполагат с иновативната технология – FilTech, която позволява сортиране на по-токсичните вредители и отстраняванетоим на 99 процента. При продукта ще забележите, че корпуса и плочите саизградени от стомана, което подобрява тяхната експлоатационна издръжливост. 

Дизайна е великолепени можете да бъдете сигурни, че филтъра ще останете плътно затворен завинаги.Течовете са малко вероятни, благодарениена подобрената устойчивост и висока смазваща способност. 

Единственият недостатък при тях е шансаконструкцията да се стопи, ако двигателят прегрее прекалено много. Това щедоведе до изтичане на течностите и последователно тежки проблеми. Друг минус ефакта, че не всички са съвместими с повечето мотори. Преди да си я закупите проверявайте задължително спецификите навозилото.

Заключение

Като цяло в края накраищата стигаме до съответният извод – моторите няма как да работят правилнобез наличието на доброкачествени филтри. Незабравяйте, че тук сте на две гуми и опасността от нараняване при неизправносте по-висока, отколкото при леките автомобили. 

Всеки един отизброените по-горе консумативи силно се препоръчва от нашият специализиранекип. За ваше щастие, посещавайки онлайн магазина ни – linsonmoto.bg, вие ще можете да попаднете на именно тях. 

Цените на които ще гиоткриете са крайно приемливи, имайкив предвид качеството, което ще получите. Ето затова си заслужава да им гласувате доверие и то още сега. Разгърнетекаталога и открийте вашият любимец, който след това да поръчате. 

Тъй като разбирамеколко е важно да имате резервните части на момента, нашите доставки саекспресни из цяла България. При получаването им вие ще разполагате и с 30 дниправо на връщане в случай, че нещо непасва или се окаже с дефект. 

За повече информацияможете напълно спокойно да се обърнете към нашият дежурен екип чрез посоченитевръзки за контакт. Ние сме винаги в готовност да подадем ръка на нашитеотдадени клиенти, защото подобно на тях и ниеобичаме мотоциклетите. 

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар