Мото Ботуши


Ботуши TCX Terrain 3 WP BB31294600

Наличен в наш магазин

Ботуши TCX Terrain 3 WP BB31294600 Номер: 44Мотокрос ботуши.ЧИСТО НОВИ. Без кутия.Мото ботушите са нови единична бройка...

399лв.

Мото ботуши FORMA BB33321175

Наличен в наш магазин

Мото ботуши FORMA BB33321175Номер: 40Ботуши за мотор втора употребаМото ботушите имат козметични забележки..

65лв.

Мотокрос ботуши SIDI AGUERA ZB26544079

Наличен в наш магазин

Мотокрос ботуши SIDI AGUERA ZB26544079Номер: 49Ботуши за мотор втора употребаМото ботушите са в добро състояние..

359лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Ако си търсите здрави и качествени ботуши за мотор и искате в същото време да спестите пари, то посетете онлайн магазин LINSONMOTO.

Ботушите са изключително важна част от задължителната мото екипировка на всеки ездач, без значение какъв стил на езда упражнява. Висококачествените ботуши могат не само да предпазят ефективно пръстите, петите и глезените ви от наранявания, но и могат да осигурят необходимият комфорт по време на дългата, градската или спортната езда, която практикувате.

Ако имате нужда от качествени и с добро ниво на защита мото ботуши, но не можете да си позволите високата цена, на която се предлагат, можете да разгледате нашите предложения за мото ботуши втора употреба.

Ние, от Линсън Мото можем да ви предложим много голямо разнообразие от модели, размери и марки мото ботуши с отлично качество на много разумни цени от топ марки като BERIK, AKITO, A - PRO, DAINESE, ARLEN NESS, ALPINESTARS, FRANK THOMAS, REVI’T, O’NEAL, TEKNIC, SPYKE, SPADA, TCX, GMAC, WULFSPORT, KBC, NITRO и много други.

При нас ще откриете ботуши за дълга езда, боти или маратонки за улична езда, състезателни ботуши за крос и ендуро и т. н, и т. н. Мото ботушите втора употреба, които предлагаме включват различно ниво на защита и твърдост, моделите са разнообразни и като размери, и като материали, и като дължина.

Всички модели мото ботуши втора ръка, които от Линсън Мото предлагаме са в отлично или много добро състояние и ние ви гарантираме, че закупувайки ги ще ви служат ефективно поне няколко години занапред.

Нуждаете се от висококачествени мото ботуши? Разгледайте предложенията на Линсън Мото за ботуши втора употреба и ще откриете точно този модел и марка, които отдавна искате да закупите.

Защо да закупите мото ботуши от Линсън Мото?

Ние сме запалени по моторите също като вас. Затова и ви разбираме напълно! Знаем колко силно искате да имате мото екипировката, която според вас ще може да ви осигури възможно най-добрата защита. Ние искаме същото като вас. Затова се стремим да ви предлагаме мото екипировка от възможно най-високо качество на достъпни цени.

Предлагайкимото ботуши втора употреба от топ марки, ние се надяваме да можем да бъдем отпомощ на всеки един ездач, койтодържи на безопасността и комфорта си по време на езда да може да влезе, избереи закупи ботушите, от които има нужда, без да се притеснява от ограничения сибюджет.Често задавани въпроси

Какви видове мото ботуши втора ръка се предлагат?

В нашия онлайн магазин ще откриете изключително разнообразна гама от размери, модели и марки мъжки, дамски и детски мото ботуши, боти, мотокрос ботуши втора ръка от високо качество.

На какви марки и защо?

Можем да ви предложим мото ботуши втора употреба от доказани марки като: 

  • AKITO 
  • DIADORA
  • TCX
  • FORMA
  • ALPINESTARS
  • HEIN GERICKE и други

На какви цени варират?

Ботушите за мотор втора употреба, които от LinsonMoto предлагаме са на цени, вариращи от 49 до 399 лв.

Как и за колко време се доставят продуктите?

Всички артикули за мотор, включително и мото ботушите втора употреба се доставят според статуса на поръчката: “Наличен в нашия магазин” или “Изчерпан”.

Ако ботушите са налични в магазина ни, доставката се извършва в рамките на 24 часа след потвърждаване на поръчката.

Всички закупени от нашия магазин артикули са с опция преглед и тест при доставката. При покупка на мъжки, дамски или детски мото ботуши втора употреба на стойност над 149 лв доставката е безплатна

Мога ли да върна артикул и как?

Ако сте закупили ботуши, боти, мотокрос ботуши втора ръка от нашия магазин можете да ги върнете или замените в срок от 30 дни. При връщането артикулът не бива да е с нарушена опаковка и използван. 

Попълва се формуляр за връщане и се изисква представяне на касова бележка или фактура за извършена покупка.