30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Безплатна доставка над 149.00лв

Покупки на изплащане

Покупки на изплащане

Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Широка гама от продукти над 20 000 артикула

изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Х
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Х
Безплатна доставка над 149.00лв
Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Х
Покупки на изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Х
Широка гама от продукти над 20 000 артикула
Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Искате магазин, който предлага както мото екипировка на световни марки, така и мото части и аксесоари. Тогава ние, от LINSON MOTO, сме вашият магазин.
Младият ни и амбициозен екип се старае непрекъснато да обогатява продуктовата гама, за да можем да задоволим всяко едно желание на нашите клиенти.

Х
изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Текстилни

Търсене по модел мотор
Текстилни

Няма добавени продукти в тази категория.

Текстилни екипи NITRO, AKITO. Всички продукти са на склад, имаме размери, разнообразие на модели от посочените производители.

Търсите си сигурно и комфортно мото облекло, което да приляга перфектно по тялото ви? Или току-що сте се присъединили към редиците на активните мотористи и искате да закупите възможно най-качествения мото екип?

Тогава разгледайте текстилните мото екипи, които от Линсън Мото предлагаме!

Защо текстилни мото екипи?

Кожата е наистина материал, който се използва за изработка на облекла за мотористи от много дълги години.  С напредването на технологиите обаче, текстилните мото екипи набират все по-голяма популярност и сред професионалистите, и сред любителите на ездата и това никак не е случайно.

Екипите от текстил, които се предлагат днес са изработени от високотехнологични материи, които притежават изключителна здравина, еластичност и могат да ви осигурят необходимата защита както от дъжд, студ, вятър и топлина, така и да ви предпазят от наранявания в случай на инцидент.

Всички висококачествени модели текстилни кожени екипи, без значение дали са от две части или цели екипи са оборудвани с много добра защита на колената, бедрата, рамената, ръцете и гърба. Протекторите, с които разполагат са СЕ сертифицирани, което означава, че осигуряват много високо ниво на защита.

Повечето модели текстилни екипи разполагат с допълнителна, сваляща се подплата, с вентилационни канали и с меки вложки, за по-голяма свобода и комфорт на движенията.

Екипите от две части (при повечето модели) имат ципове, което позволява на облеклото да се съедини и да се превърне в един цял защитен мото костюм.

Какво ви предлагаме от Линсън Мото?

Ако си търсите текстилни мото екипи от високо качество, с перфектна защита и на добри цени, ние можем да ви ги предложим. При нас ще откриете огромно разнообразие от екипи, изработени от различни, високотехнологични материи, които са предназначени специално за изработка на мото екипи.

Търсите си екипи от две части или цял гащеризон? Нуждаете се от определен размер, който трудно откривате? Влезте и разгледайте нашите предложения за текстилни мото екипи и ще откриете точно този модел, размер, цвят и марка, която търсите.

Ние знаем от какво се нуждаете и затова работим и ви предлагаме мото екипи от текстил единствено от доказани марки като NITRO, AKITO, ALPINESTARS, A - PRO, SPIDI… А това са марки, които са сред най-добрите в производството на висококачествена мото екипировка.