Текстилни


-5%
Дамски екип ALPINESTARS STELLA ANDES V3 DRYSTAR GRAY

Дамски екип ALPINESTARS STELLA ANDES V3 DRYSTAR GRAY

Наличен

Дамско яке ALPINESTARS STELLA ANDES V3 DRYSTAR GRAYДамско яке ALPINESTARS STELLA ANDES V3 DRYSTAR GRAYРазработено с помощта на ексклузивната конструкция Alpinestars Drystar®, якето Andes v3 Drystar® предлага 100% водоустойчивост и високи нива на дишане, дори при трудни условия на каране. Технически ..

90340лв. 95095лв.

-10%
Екип ALPINESTARS AST V2

Екип ALPINESTARS AST V2

Наличен

Яке ALPINESTARS AST V2 AIR BLACK/WHITEЯке ALPINESTARS AST V2 AIR BLACK/WHITEПредлагайки персонализирана спортна кройка за каране, якето AST v2 Air е изключително леко и издръжливо яке с основна мрежеста обвивка за отлична вентилация, което е напълно оптимизирано за използване със или без Tech-Air® 5..

67320лв. 748лв.

-5%
Екип ALPINESTARS DRYSTAR

Екип ALPINESTARS DRYSTAR

Наличен

Мото яке ALPINESTARS SMX Waterproof BLACK/GREYМото яке ALPINESTARS SMX Waterproof BLACK/GREYПодвижната термоподплата (100 г за тялото и 80 г за ръкавите) позволява якето да се конфигурира в зависимост от климатаБроня Nucleon Flex Plus на рамото и лакътя (гръдните протектори Nucleon Level 1 и гръбнит..

112746лв. 118680лв.

-10%
Екип ALPINESTARS RIDING RACE

Екип ALPINESTARS RIDING RACE

Наличен

Текстилно яке ALPINESTARS SESSION RACEТекстилно яке ALPINESTARS SESSION RACEКонструкция на якето от няколко материала: ветрозащитен софтшел в откритата част и поларена тъкан за повишаване на комфорта и топлоизолацията.Вентилационните отвори с цип са стратегически разположени за оптимизиране на възду..

738лв. 820лв.

-5%
Екип ALPINESTARS WATERPROOF ZACA/JUGGERNAUT

Екип ALPINESTARS WATERPROOF ZACA/JUGGERNAUT

Наличен

Текстилно мото яке ALPINESTARS Zaca Waterproof BLACK/WHITEТекстилно мото яке ALPINESTARS Zaca Waterproof BLACK/WHITEВентилационни панели с цип под мишниците за оптимизирани нива на въздушен потокПроектирана спортна кройка, съобразена с тялото, и предварително извити ръкави за оптимално представяне п..

89528лв. 94240лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Текстилни екипи NITRO, AKITO. Всички продукти са на склад, имаме размери, разнообразие на модели от посочените производители.

Търсите си сигурно и комфортно мото облекло, което да приляга перфектно по тялото ви? Или току-що сте се присъединили към редиците на активните мотористи и искате да закупите възможно най-качествения мото екип?

Тогава разгледайте текстилните мото екипи, които от Линсън Мото предлагаме!

Защо текстилни мото екипи?

Кожата е наистина материал, който се използва за изработка на облекла за мотористи от много дълги години.  С напредването на технологиите обаче, текстилните мото екипи набират все по-голяма популярност и сред професионалистите, и сред любителите на ездата и това никак не е случайно.

Екипите от текстил, които се предлагат днес са изработени от високотехнологични материи, които притежават изключителна здравина, еластичност и могат да ви осигурят необходимата защита както от дъжд, студ, вятър и топлина, така и да ви предпазят от наранявания в случай на инцидент.

Всички висококачествени модели текстилни кожени екипи, без значение дали са от две части или цели екипи са оборудвани с много добра защита на колената, бедрата, рамената, ръцете и гърба. Протекторите, с които разполагат са СЕ сертифицирани, което означава, че осигуряват много високо ниво на защита.

Повечето модели текстилни екипи разполагат с допълнителна, сваляща се подплата, с вентилационни канали и с меки вложки, за по-голяма свобода и комфорт на движенията.

Екипите от две части (при повечето модели) имат ципове, което позволява на облеклото да се съедини и да се превърне в един цял защитен мото костюм.

Какво ви предлагаме от Линсън Мото?

Ако си търсите текстилни мото екипи от високо качество, с перфектна защита и на добри цени, ние можем да ви ги предложим. При нас ще откриете огромно разнообразие от екипи, изработени от различни, високотехнологични материи, които са предназначени специално за изработка на мото екипи.

Търсите си екипи от две части или цял гащеризон? Нуждаете се от определен размер, който трудно откривате? Влезте и разгледайте нашите предложения за текстилни мото екипи и ще откриете точно този модел, размер, цвят и марка, която търсите.

Ние знаем от какво се нуждаете и затова работим и ви предлагаме мото екипи от текстил единствено от доказани марки като NITRO, AKITO, ALPINESTARS, A - PRO, SPIDI… А това са марки, които са сред най-добрите в производството на висококачествена мото екипировка.