Каски за скутери


НОВО Oтворена каска HJC i30 VICOM GREY/YELLOW FLUO

Oтворена каска HJC i30 VICOM GREY/YELLOW FLUO

M Изпраща до 48 часа

Oтворена каска HJC i30 VICOM GREY/YELLOW FLUOi30 е създадена в резултат на дългогодишни проучвания и проектиране, като предлага на пазара най-добрата OPEN FACE каска. Притежава визьор от ново поколение . Този нов визьор, подготвен за Pinlock, предлага широка видимост без изкривяване и вече има ..

360лв.

НОВО Oтворена каска HJC i30 VICOM WHITE/BLUE/ORANGE

Oтворена каска HJC i30 VICOM WHITE/BLUE/ORANGE

L Изпраща до 48 часа

Oтворена каска HJC i30 VICOM WHITE/BLUE/ORANGEi30 е създадена в резултат на дългогодишни проучвания и проектиране, като предлага на пазара най-добрата OPEN FACE каска. Притежава визьор от ново поколение . Този нов визьор, подготвен за Pinlock, предлага широка видимост без изкривяване и вече има..

360лв.

Градска каска SHARK EVOJET DUAL BLACK/ANTHRACITE

XS Изпраща до 5 дни S Изпраща до 5 дни M Изпраща до 5 дни L Изпраща до 5 дни XL Наличен

Градска каска SHARK EVOJET DUAL BLACK/ANTHRACITEEVOJET:  градска мобилност, без да се жертва безопасносттаГамата Discovery се сдоби с нов член на семейството с появата на EVOJET. Този чисто нов модел отговаря на очакванията на градските и крайградските потребители, които искат да се възползват ..

559лв.

Градска каска SHARK EVOJET DUAL BLUE/SILVER

XS Изпраща до 5 дни S Изпраща до 5 дни M Изпраща до 5 дни XL Изпраща до 5 дни

Градска каска SHARK EVOJET DUAL BLUE/SILVEREVOJET:  градска мобилност, без да се жертва безопасносттаГамата Discovery се сдоби с нов член на семейството с появата на EVOJET. Този чисто нов модел отговаря на очакванията на градските и крайградските потребители, които искат да се възползват от ка..

559лв.

Каска AGV ORBYT E2205 MULTI - BLOCK MATT IRON BLUE/GREEN/WHITE

M Наличен

Каска AGV ORBYT E2205 MULTI - BLOCK MATT IRON BLUE/GREEN/WHITEOrbyt е най-добрата JET каска на AGV, проектирана за максимален комфорт, свобода и защита в градска среда. Изключително удобният интериор прави всяко каране леко и приятно. Централният въздуховод е стратегически разположен по такъв начин,..

349лв.

Каска AGV ORBYT E2205 MULTI - BLOCK PEARL WHITE/EBONY/RED FLUO

XS Наличен S Наличен L Наличен

Каска AGV ORBYT E2205 MULTI - BLOCK PEARL WHITE/EBONY/RED FLUOOrbyt е най-добрата JET каска на AGV, проектирана за максимален комфорт, свобода и защита в градска среда. Изключително удобният интериор прави всяко каране леко и приятно. Централният въздуховод е стратегически разположен по такъв начин,..

349лв.

Каска AGV ORBYT E2205 MULTI - BLOCK WHITE/BLUE/YELLOW FLUO

S Наличен M Наличен L Наличен

Каска AGV ORBYT E2205 MULTI - BLOCK WHITE/BLUE/YELLOW FLUOOrbyt е най-добрата JET каска на AGV, проектирана за максимален комфорт, свобода и защита в градска среда. Изключително удобният интериор прави всяко каране леко и приятно. Централният въздуховод е стратегически разположен по такъв начин, че ..

349лв.

Каска AGV ORBYT MULTI E2205 M0069 SPRAY

XS Наличен

Каска AGV ORBYT MULTI E2205 M0069 SPRAYЧерупката на каската е изработена от EPS термопластична смола с висока устойчивост;Два размера на черупката за перфектно прилепване;Интегрирана вентилационна система с един регулируем горен отвор;Прозрачен физьор с покритие против надраскване;Удължен визьор;Вгр..

349лв.

Каска AGV ORBYT TOP T0009 METRO 46

L Наличен XL Наличен

Каска AGV ORBYT TOP T0009 METRO 46Черупката на каската е изработена от EPS термопластична смола с висока устойчивост;Два размера на черупката за перфектно прилепване;Интегрирана вентилационна система с един регулируем горен отвор;Прозрачен физьор с покритие против надраскване;Удължен визьор;Вградени..

449лв.

Каска HJC i20 BLACK GLOSS

XL Изпраща до 48 часа

Каска HJC i20 BLACK GLOSSИзцяло новата каска HJC I20 е проектирана за да даде по-различен поглед към класическата отворена каска. Тази каска, вдъхновена от street fighter-ите, се предлага със сваляща се маска и слънцезащитен черен визьор с anti-fog покритие.Усъвършенстваната поликарбонатна композитн..

400лв.

Каска HJC i20 Hyper Silver

M Наличен L Наличен XL Наличен

Каска HJC i20 Hyper SilverИзцяло новата каска HJC I20 е проектирана за да даде по-различен поглед към класическата отворена каска. Тази каска, вдъхновена от street fighter-ите, се предлага със сваляща се маска и слънцезащитен черен визьор с anti-fog покритие.Усъвършенстваната поликарбонатна ком..

400лв.

Каска HJC i20 NARDO GREY

L Изпраща до 48 часа

Каска HJC i20 NARDO GREYИзцяло новата каска HJC I20 е проектирана за да даде по-различен поглед към класическата отворена каска. Тази каска, вдъхновена от street fighter-ите, се предлага със сваляща се маска и слънцезащитен черен визьор с anti-fog покритие.Усъвършенстваната поликарбонатна компо..

400лв.

Каска HJC i20 PEARL WHITE

S Изпраща до 48 часа

Каска HJC i20 PEARL WHITE Изцяло новата каска HJC I20 е проектирана за да даде по-различен поглед към класическата отворена каска. Тази каска, вдъхновена от street fighter-ите, се предлага със сваляща се маска и слънцезащитен черен визьор с anti-fog покритие.Усъвършенстваната поликарбонатн..

400лв.

НОВО Каска HJC i20 SCRAW

Каска HJC i20 SCRAW

M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа

Каска HJC i20 SCRAW Изцяло новата каска HJC i20 е проектирана за да даде по-различен поглед към класическата отворена каска.Тази каска, вдъхновена от street fighter-ите, се предлага със сваляща се маска и слънцезащитен черен визьор с anti-fog покритие.Усъвършенстваната поликарбонатна композитна..

469лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Търсите евтини каски за скутери, но държите те да са надеждни и от топ производители. Разгледайте предложенията на LINSONMOTO.

Въпреки, че скутерите са по-малко мощни от мотоциклетите и за тях е задължително да имате подходящата каска. Обикновено предпочитани за скутери са отворените каски, но има ездачи, които предпочитат каските тип канче, които покриват само горната част на главата.

Отворена или каска канче?

Ние от Линсън Мото можем да ви предложим голямо разнообразие от каски за скутери и от двата вида и ви гарантираме, че без значение на кой вид ще се спрете ще е от високо качество, със сертификат за качество и от популярна марка. Длъжни сме обаче да ви запознаем с предимствата и недостатъците и двата вида, за да сте наясно кой вид е по-подходящ за вас.

Отворени каски

Отворените каски са проектирани да бъдат използвани при по-топло време и са доста по-олекотени, за да могат да осигуряват комфорт на ездача. Като дизайн, приличат на Full Face, но за разлика от този вид каска, отворения тип защитават само главата и шията, а лицето и брадичката са изцяло отворени.

Закрепват се стабилно под брадичката с помощта на класически пръстени, карабини или магнитни закопчалки, могат да бъдат оборудвани с широки, удобни визьори, но рядко имат допълнителни козирки. Тъй като са предназначени за употреба при топло време, много малко модели имат вентилация, тъй като се предполага, че каската ще се охлажда достатъчно по време на движение.

В магазина на Линсън Мото ще откриете отворени каски, подходящи за скутери от марките A - PRO, AGV, LAMPA, SHOEI, VIPER и други.

Каски тип канче

Този вид каски за скутери не осигуряват много добра защита, тъй като покриват единствено горната част на главата. За сметка на това са с интересен, винтидж дизайн и са предпочитани от една немалка част от ездачите.

Каските тип канче са изработени от висококачествен материал, но не разполагат с визьор. Вместо това се окомплектоват със защитни очила, което ги прави наистина много екзотични и нестандартни.

Защо да изберете Линсън Мото?

Ние можем да ви предложим както класически, винтидж модели, така и стилни и дизайнерски изпълнения на каски за скутери от марките A - PRO, AGV, LAMPA, SHOEI, Oxford, Nitro, VIPER и други. Всички модели, които предлагаме притежават сертификат за качество и безопасност и се отличават с уникален дизайн.