Каски за скутери


-30%
 КАСКА ЗА СКУТЕР MT STREET SCOPE GLOSS GREY

КАСКА ЗА СКУТЕР MT STREET SCOPE GLOSS GREY

S Наличен M Наличен L Наличен

КАСКА ЗА СКУТЕР MT STREET SCOPE GLOSS GREYХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаЕдин размер на черупкатаВътрешен EPS - с много добра плътност, проектиран за по-добро поглъщане на удараЛесно сваляем визьор с покритие против надраскванеВътрешна система за ..

10430лв. 149лв.

Oтворена каска HJC i30 VICOM GREY/YELLOW FLUO

M Изпраща до 48 часа

Oтворена каска HJC i30 VICOM GREY/YELLOW FLUOi30 е създадена в резултат на дългогодишни проучвания и проектиране, като предлага на пазара най-добрата OPEN FACE каска. Притежава визьор от ново поколение . Този нов визьор, подготвен за Pinlock, предлага широка видимост без изкривяване и вече има ..

360лв.

Oтворена каска HJC i30 VICOM WHITE/BLUE/ORANGE

M Изпраща до 48 часа

Oтворена каска HJC i30 VICOM WHITE/BLUE/ORANGEi30 е създадена в резултат на дългогодишни проучвания и проектиране, като предлага на пазара най-добрата OPEN FACE каска. Притежава визьор от ново поколение . Този нов визьор, подготвен за Pinlock, предлага широка видимост без изкривяване и вече има..

360лв.

НОВО Вело каска AUVRAY CITY HELMET BLACK

Вело каска AUVRAY CITY HELMET BLACK

S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа

Вело каска AUVRAY CITY HELMET BLACK2 вградени PC корпуса (отгоре+отдолу).Регулиране на височината на тила.Свалящ се пикет.Подвижни вложки.Регулиране на размера и височината.Задна LED светлина с възможност за презареждане...

195лв.

НОВО Вело каска AUVRAY CITY HELMET GREY

Вело каска AUVRAY CITY HELMET GREY

S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа

Вело каска AUVRAY CITY HELMET GREY2 вградени PC корпуса (отгоре+отдолу).Регулиране на височината на тила.Свалящ се пикет.Подвижни вложки.Регулиране на размера и височината.Задна LED светлина с възможност за презареждане...

195лв.

НОВО Вело каска AUVRAY CITY HELMET WHITE

Вело каска AUVRAY CITY HELMET WHITE

S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа

Вело каска AUVRAY CITY HELMET WHITE2 вградени PC корпуса (отгоре+отдолу).Регулиране на височината на тила.Свалящ се пикет.Подвижни вложки.Регулиране на размера и височината.Задна LED светлина с възможност за презареждане...

195лв.

НОВО Вело каска AUVRAY REFLEX HELMET BLACK

Вело каска AUVRAY REFLEX HELMET BLACK

S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа

Вело каска AUVRAY REFLEX HELMET BLACKКорпус от формован полимер.Регулатор на размера.Подвижни подложки.Свалящ се пикет...

181лв.

НОВО Вело каска AUVRAY REFLEX HELMET RED

Вело каска AUVRAY REFLEX HELMET RED

S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа

Вело каска AUVRAY REFLEX HELMET REDКорпус от формован полимер.Регулатор на размера.Подвижни подложки.Свалящ се пикет...

181лв.

НОВО Вело каска AUVRAY REFLEX HELMET WHITE

Вело каска AUVRAY REFLEX HELMET WHITE

S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа

Вело каска AUVRAY REFLEX HELMET WHITEКорпус от формован полимер.Регулатор на размера.Подвижни подложки.Свалящ се пикет...

181лв.

НОВО Вело каска AUVRAY SAFE HELMET FLUO YW

Вело каска AUVRAY SAFE HELMET FLUO YW

S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа

Вело каска AUVRAY SAFE HELMET FLUO YW2 вградени PC корпуса (отгоре+отдолу).Регулиране на височината на тила.Свалящ се пикет.Подвижни вложки.Регулиране на размера и височината.Задна LED светлина с възможност за презареждане...

181лв.

НОВО Вело каска AUVRAY SAFE HELMET NAVY BLUE

Вело каска AUVRAY SAFE HELMET NAVY BLUE

S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа

Вело каска AUVRAY SAFE HELMET NAVY BLUE2 вградени PC корпуса (отгоре+отдолу).Регулиране на височината на тила.Свалящ се пикет.Подвижни вложки.Регулиране на размера и височината.Задна LED светлина с възможност за презареждане...

181лв.

НОВО Вело каска AUVRAY URBAN HELMET BLACK

Вело каска AUVRAY URBAN HELMET BLACK

M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа

Вело каска AUVRAY URBAN HELMET BLACKABS твърда черупка + EPS.Сваляем пикет.Подвижни подложки.Регулиране на размераЗадна LED светлина..

89лв.

НОВО Вело каска AUVRAY URBAN HELMET FLUO YW

Вело каска AUVRAY URBAN HELMET FLUO YW

M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа

Вело каска AUVRAY URBAN HELMET FLUO YWABS твърда черупка + EPS.Сваляем пикет.Подвижни подложки.Регулиране на размераЗадна LED светлина..

89лв.

НОВО Вело каска AUVRAY URBAN HELMET KAKI

Вело каска AUVRAY URBAN HELMET KAKI

L Изпраща до 48 часа

Вело каска AUVRAY URBAN HELMET KAKIABS твърда черупка + EPS.Сваляем пикет.Подвижни подложки.Регулиране на размераЗадна LED светлина..

89лв.

Изчерпан
-20%
Градска каска SHARK EVOJET BLACK MAT

Градска каска SHARK EVOJET BLACK MAT

Изчерпан

Градска каска SHARK EVOJET BLACK MATEVOJET:  градска мобилност, без да се жертва безопасносттаГамата Discovery се сдоби с нов член на семейството с появата на EVOJET. Този чисто нов модел отговаря на очакванията на градските и крайградските потребители, които искат да се възползват от каска с и..

43120лв. 539лв.

-20%
Градска каска SHARK EVOJET DUAL BLACK/ANTHRACITE

Градска каска SHARK EVOJET DUAL BLACK/ANTHRACITE

XS Изпраща до 5 дни S Изпраща до 5 дни M Изпраща до 5 дни L Изпраща до 5 дни XL Изпраща до 5 дни

Градска каска SHARK EVOJET DUAL BLACK/ANTHRACITEEVOJET:  градска мобилност, без да се жертва безопасносттаГамата Discovery се сдоби с нов член на семейството с появата на EVOJET. Този чисто нов модел отговаря на очакванията на градските и крайградските потребители, които искат да се възползват ..

44720лв. 559лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Търсите евтини каски за скутери, но държите те да са надеждни и от топ производители. Разгледайте предложенията на LINSONMOTO.

Въпреки, че скутерите са по-малко мощни от мотоциклетите и за тях е задължително да имате подходящата каска. Обикновено предпочитани за скутери са отворените каски, но има ездачи, които предпочитат каските тип канче, които покриват само горната част на главата.

Отворена или каска канче?

Ние от Линсън Мото можем да ви предложим голямо разнообразие от каски за скутери и от двата вида и ви гарантираме, че без значение на кой вид ще се спрете ще е от високо качество, със сертификат за качество и от популярна марка. Длъжни сме обаче да ви запознаем с предимствата и недостатъците и двата вида, за да сте наясно кой вид е по-подходящ за вас.

Отворени каски

Отворените каски са проектирани да бъдат използвани при по-топло време и са доста по-олекотени, за да могат да осигуряват комфорт на ездача. Като дизайн, приличат на Full Face, но за разлика от този вид каска, отворения тип защитават само главата и шията, а лицето и брадичката са изцяло отворени.

Закрепват се стабилно под брадичката с помощта на класически пръстени, карабини или магнитни закопчалки, могат да бъдат оборудвани с широки, удобни визьори, но рядко имат допълнителни козирки. Тъй като са предназначени за употреба при топло време, много малко модели имат вентилация, тъй като се предполага, че каската ще се охлажда достатъчно по време на движение.

В магазина на Линсън Мото ще откриете отворени каски, подходящи за скутери от марките A - PRO, AGV, LAMPA, SHOEI, VIPER и други.

Каски тип канче

Този вид каски за скутери не осигуряват много добра защита, тъй като покриват единствено горната част на главата. За сметка на това са с интересен, винтидж дизайн и са предпочитани от една немалка част от ездачите.

Каските тип канче са изработени от висококачествен материал, но не разполагат с визьор. Вместо това се окомплектоват със защитни очила, което ги прави наистина много екзотични и нестандартни.

Защо да изберете Линсън Мото?

Ние можем да ви предложим както класически, винтидж модели, така и стилни и дизайнерски изпълнения на каски за скутери от марките A - PRO, AGV, LAMPA, SHOEI, Oxford, Nitro, VIPER и други. Всички модели, които предлагаме притежават сертификат за качество и безопасност и се отличават с уникален дизайн.