Текстилни панталони за мотор


Дамски паналон ALPINESTARS TELLA AST-1 V2

S Наличен M Наличен L Наличен

Дамски паналон ALPINESTARS TELLA AST-1 V2Отличен текстилен панталон за всякакви метеорологични условия с фиксирана водоустойчива мембрана и водеща в класа си защита, вградена в многопанелното шаси, водоустойчивите панталони Stella AST-1 v2 са оборудвани с предварително извити крачоли за по-голям ком..

399лв.

Дамски панталон ALPINESTARS 4W BANSHEE GRAY

M Наличен L Наличен XL Наличен XXL Изпраща до 48 часа S Наличен

Дамски панталон ALPINESTARS 4W BANSHEE GRAYОптимизирани за жени мотористи, BANSHEE прилягат към фигурата благодарение на анатомичната основна обвивка от еластична материя, както и на пълната подплата от арамидни влакна и тънкопрофилната CE-сертифицирана защита на коленете.Характеристики:Констру..

374лв.

Дамски панталон ALPINESTARS BANSHEE

S Наличен M Наличен L Изпраща до 48 часа XL Наличен XS Наличен XXL Наличен

Дамски панталон ALPINESTARS BANSHEEОптимизирани за жени мотористи, BANSHEE прилягат към фигурата благодарение на анатомичната основна обвивка от еластична материя, както и на пълната подплата от арамидни влакна и тънкопрофилната CE-сертифицирана защита на коленете.Характеристики:Конструкци..

379лв.

Дамски панталон ALPINESTARS STELLA ANDES Air DRYSTAR BLACK

M Изпраща до 48 часа S Наличен

Дамски панталон ALPINESTARS STELLA ANDES Air DRYSTAR BLACKАнатомично оптимизиран за специфична женска кройка, панталонът Stella Andes Air Drystar® е проектиран така, че да осигурява оптимална защита, комфорт, вентилация и въздушен поток при топли условия на каране, като същевременно може бързо и лес..

433лв.

-5%
Дамски панталон ALPINESTARS STELLA ANDES V3 DRYSTAR BLACK

Дамски панталон ALPINESTARS STELLA ANDES V3 DRYSTAR BLACK

M Изпраща до 48 часа L Наличен XL Наличен XXL Изпраща до 48 часа S Наличен

Дамски панталон ALPINESTARS STELLA ANDES V3 DRYSTAR BLACKПроектиран с помощта на конструкцията Alpinestars Drystar®, панталонът Andes v3 предлага 100% водоустойчивост и високи нива на дишане. С допълнителна защита в стратегически области, тези панталони могат да се адаптират към всякакви метеор..

44935лв. 473лв.

-5%
Дамски панталон ALPINESTARS STELLA ANDES V3 DRYSTAR GREY

Дамски панталон ALPINESTARS STELLA ANDES V3 DRYSTAR GREY

M Наличен L Наличен XL Наличен S Наличен

Дамски панталон ALPINESTARS STELLA ANDES V3 DRYSTAR GREYПроектиран с помощта на конструкцията Alpinestars Drystar®, панталонът Andes v3 предлага 100% водоустойчивост и високи нива на дишане. С допълнителна защита в стратегически области, тези панталони могат да се адаптират към всякакви метеорологич..

44935лв. 473лв.

Дамски панталон SECA VENUS II

M Изпраща до 5 дни XXL Наличен S Изпраща до 5 дни XS Изпраща до 5 дни

Дамски панталон SECA VENUS IIХАРАКТЕРИСТИКИМатериал: DuraTec®, устойчив на износване Удобни и сваляеми протектори за колене SW CE Джоб, позволяващ поставянето на CE протектори за бедра Светлоотразители ReflexLite®, повишаващи пасивната безопасност Подвижна мембрана Reissa® - диша..

259лв.

-20%
Дамски панталон SECA VENUS II SHORT

Дамски панталон SECA VENUS II SHORT

XXL Наличен

Дамски панталон SECA VENUS II SHORTМатериал: DuraTec®, устойчив на износване Удобни и сваляеми протектори за колене SW CE Джоб, позволяващ поставянето на CE протектори за бедра Светлоотразители ReflexLite®, повишаващи пасивната безопасност Подвижна мембрана Reissa® - дишаща, ветр..

20720лв. 259лв.

Дамски панталон SPIDI PATHFINDER ANTHRACITE

32 Наличен 28 Наличен 29 Наличен 30 Наличен 31 Наличен

Дамски панталон SPIDI SPIDI PATHFINDER ANTHRACITEМото панталон тип карго с 6 джоба , създаден да издържи вечно. Изработен от смесена материя Cordura@/CottonПобира Warrior lev.1 регулируеми и свалящи се протектори на коляното и е готов да побере опционалните протектори на тазобедрената става Warrior ..

379лв.

НОВО Дамски панталон SPIDI PATHFINDER BLACK

Дамски панталон SPIDI PATHFINDER BLACK

32 Наличен 29 Наличен 30 Наличен 31 Наличен

Дамски панталон SPIDI PATHFINDER BLACKМото панталон тип карго с 6 джоба , създаден да издържи вечно. Изработен от смесена материя Cordura@/CottonПобира Warrior lev.1 регулируеми и свалящи се протектори на коляното и е готов да побере опционалните протектори на тазобедрената става Warrior Lite. Той е..

379лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Богата гама от качествени модели текстилни панталони за мотори ви очаква в онлайн магазин LINSONMOTO.

Текстилните мото панталони са много популярни сред любителите на градската и дългата езда, тъй като осигуряват добра защита и комфорт по време на пътуване.

Макар, че този вид панталони се появиха през последните 10 - 20 години, те много бързо намериха своите страстни привърженици сред мотористите от цял свят.

Основни характеристики на мото панталоните от текстил

В сравнение с кожените панталони, текстилните се изработват от по-леки материали, което ги прави по-гъвкави и удобни за носене. Материалите, от които се изработват са високотехнологични, което ги прави устойчиви на износване, а допълнителните мембрани, с които са оборудвани не позволяват на дъжда и студа да проникват през панталона и да създават дискомфорт на ездача.

Всички модели текстилни панталони са оборудвани и със специални защитни плочи, разположени на най-застрашените от нараняване зони. Има модели, които позволяват да се регулират защитните плочи (брони) според физическите характеристики на ездача. Има и модели като панталоните от деним, които разполагат с допълнителни кевларени ивици, които укрепват допълнително най-уязвимите места.

Текстилните панталони разполагат и с допълнителна термична защита, която може да се сваля през лятото.

Също като кожените панталони, и текстилните имат допълнителни ципове, което им позволява да се свържат с подходящия модел яке за мотор и да се превърнат в част от мото екип.

Предлагат се в голямо разнообразие от материи, дизайн, защити, цветове и модели, което ви гарантира, че лесно и бързо ще откриете вашият модел панталони според стила ви на езда.

Имате ли нужда от нов чифт текстилни панталони? Или търсите да закупите първия мото панталон за вашата половинка или дете?

Ние, от Линсън Мото не само можем да ви помогнем в избора на панталони за мотор, но и можем да ви предложим изключително богата гама от модели, цветове, размери и марки текстилни панталони на много примамливи цени!

При нас ще откриете панталони, изработени от различни синтетични материи като деним, кевлар, Cordura, найлон и други, които се отличават с висока издръжливост, водонепропускливост, ветроустойчивост, термоизолация и много висока защита на най-уязвимите зони на ездача (бедра, глезени, колене и други).

Марките, с които работим и които предлагаме са сред най-популярните производители на висококачествени текстилни панталони - ALPINESTARS, NITRO, A - PRO, AKITO, BLACK BIKE, DAINESE, RACERED, SPIDI, O’NEAL и други.