Покупки на изплащане

Покупки на изплащане

30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Широка гама от продукти над 20 000 артикула

Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Безплатна доставка над 149.00лв

Х
Покупки на изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Х
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Х
изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Х
Широка гама от продукти над 20 000 артикула
Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Искате магазин, който предлага както мото екипировка на световни марки, така и мото части и аксесоари. Тогава ние, от LINSON MOTO, сме вашият магазин.
Младият ни и амбициозен екип се старае непрекъснато да обогатява продуктовата гама, за да можем да задоволим всяко едно желание на нашите клиенти.

Х
Безплатна доставка над 149.00лв
Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

FUCHS

Сортирай по:
Филтър
Филтър
Сортиране

Сорт


Показани са от 1 до 3 от 3 (1 страници)

Произход на марката и кога е създадена?

Fuchs е известна британска марка за смазочни продукти най-големия независим производител на смазочни продукти в целия свят. Fuchs произвеждат и доставят иновативни висококачествени смазочни продукти и поръчкови пакети за цялостно обслужване на клиенти от различни сектори. Моторните масла на Fuchs са произведени съгласно зададените стандарти за качество, което е  гаранция за оптимално качество и надеждност.

Продуктовата гама на марката включва спрейове за различни видове мото вериги. Приоритет за марката е да създаде продукти, които са безопасни за околната среда, предлагат ефективност и са безопасни за употреба.

Кои са най-популярните факти за нея?

Марката има немски корени. Появява се за първи път преди 85 години и извървява дълъг път на развитие. За момента разполага с 5000 служители и общо 58 филияли по целия свят.

Марката предлага едни от най-търсените и качествени продукти за смазване на различни видове мотициклетни вериги. Продуктите на марката са разработени при стриктен контрол, който се базира на иновативна формула използваща пълносинтетична основа, създадена от инженерите на FUCHS.

Например флакон от 500 милилитра спрей за вериги от марката  може да бъде използван многократно. Това го прави един супер икономичен и предпочитан продукт за всеки фен на моторните спортове. Продукта може да бъде използван при всички видове мотоциклети като дава добър резултат.

Едно от условията при употреба на спрейовете за вериги от марката е да не се използват върху топли или горещи повърхности. Всички спрейове за вериги вървят с инструкции за правилна и безопасна употреба.

Спрейовете за вериги от марката осигуряват отлично смазване на подвижните части при всички видове вериги и предпазва за дълго време от корозия. Да се избягва употребата на контактния спрей върху топли или горещи повърхности. В случай, че не сте напълно сигурни за начина на употреба, прочетете упътването в задната част на флакона или се посъветвайте с наш сътрудник.

Най-популярни  модели на марката

      Спрей за мото верига FUCHS Silkolene Chain Lube

      Спрей за мото верига FUCHS SILKOLENE TITANIUM DRY LUBE

      Спрей за мото верига FUCHS SILKOLENE PRO CHAIN