изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Безплатна доставка над 149.00лв

Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Широка гама от продукти над 20 000 артикула

Покупки на изплащане

Покупки на изплащане

Х
изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Х
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Х
Безплатна доставка над 149.00лв
Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Х
Широка гама от продукти над 20 000 артикула
Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Искате магазин, който предлага както мото екипировка на световни марки, така и мото части и аксесоари. Тогава ние, от LINSON MOTO, сме вашият магазин.
Младият ни и амбициозен екип се старае непрекъснато да обогатява продуктовата гама, за да можем да задоволим всяко едно желание на нашите клиенти.

Х
Покупки на изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

HELD

Сортирай по:
Филтър
Филтър
Сортиране

Сорт


Мото екип HELD ZS27441908
Мото яке HELD J18690
Показани са от 1 до 3 от 3 (1 страници)

Произход на марката и кога е създадена

HELD  е една от най-авторитетните марки  в сектора на облеклото и аксесоарите за мотоциклети.  Вече повече от 70 години марката произвежда висококачествена мото екипировка. Тя се явява като иноватор в създаването на качествено мото облекло както за професионални състезатели, така и за любители. Целта на марката е да създаде мотоциклетна екипировка, която да комбинира едновременно максимален комфорт с висока безопасност при каране и надеждност.

HELD е основана от Eдгар Хелд. В трудните години на възстановяване след Втората Световна война той осъзнава нуждата от създаване на защита от наранявания за ръцете на хората при работа при всякакви условия. Той целял да създаде нещо като втора кожа за ръцете, която да е едновременно изключително здрава и в същото време удобна и приятна за носене.

Естествените и здрави кожени материи били подходящ избор за целта, затова и марката започнала да ги използва при създаването на защитни ръкавици. Следвайки напредъка в производството на мотори през 70-те години, HELD създава и първите си мотоциклетни ръкавици.

Кои са най-популярните факти за нея?

Известен факт за марката е, че е печелила 3 пъти награда за най-добър бранд мото екипировка. Високото качество на мото екипировката HELD се дължи на  следването на дългогодишните традиции в производството на мото екипировка и многото проведени тестове за качество и издръжливост. При своето производство марката се стреми да влага нови технологии и да следва последните модни тенденции.

Продуктовият асортимент на марката включва каски, мото протектори, ръкавици, ботуши, мото раници, чанти и дисаги. Приоритет за компанията е постигането на иновативен дизайн в мото екипировката, функционалност и безкомпромисно качество, както и високо ниво на безопасност. Продуктите на марката отговарят на последните стандарти за качество в мотоциклетната индустрия и предоставят супер удобство през всеки сезон.

Най-популярни  модели на марката

Мото яке HELD H18690 (Якетата от марката са оборудвани с "CE" протектори и термо подплати, осигуряващи максимална защита.)