30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Интервю с Георги Личков от Linson Moto

OT LINSON MOTO

1. Здравейте! Бихте ли представили Линсън Мото  - как започна вашата дейност и къде сте сега? 

ЛИНСЪН МОТО е специализиран магазин за продажба на мото екипировка, включваща мото каски, якета, панталони, екипи, ботуши, ръкавици и др. Ние сме дистрибутор за България на марките O’NEAL, LAMPA srl, VEMAR, SIMPSON, SPIDI и други. Също така предлагаме мото аксесоари, части и консумативи на водещи марки в бранша. 

        Нашите клиенти ни познават като фирма LINSON MOTO, но юридическото ни название е ЕТ“ Любомир Личков “ и е създадена през 1991 година. От 2010 година  основната ни дейност е продажба на мото екипировка.

Идеята за създаване на магазина дойде през 2009 год. с осъществяване на една  младежка мечта и купуване на първия ми мотор. Това беше първата и както се оказа в последствие – най-лесната стъпка. От тук нататък, при търсене на подходяща мото екипировка   установих, че това е доста сложна и отнемаща много време работа. Новата екипировка  на известни марки в много случаи е доста скъпа, а почти няма избор на втора употреба.

След известно проучване на българския и европейски пазар, прецених, че мога да превърна хобито си в работа като съчетая двете неща и така започна всичко.

Първоначалната ми идея беше да направим онлайн магазин  и да предлагаме на своите клиенти екипировка, която да осигурява едновременно сигурност, защита и комфорт при шофиране, и също така да бъде на достъпни цени. С това започнахме, но тъй като при този вид стока има голяма разлика в размерите на различните марки и модели, а е много важно, екипировката да подхожда максимално на индивидуалните нужди на клиентите, отворихме и физически магазин. Не случайно българската поговорка гласи „Око да види – ръка да пипне“. В нашия случай тя е вярна.

В същото време продължаваме да работим и онлайн. За улеснение на клиентите предлагаме  преглед и тест на продуктите, преди плащане на доставката, възможност за връщане на даден продукт в рамките на 30 дни при определени условия и безплатна доставка над определена стойност.


 2. Вие самият карате ли мотор? Откъде  е любовта ви към тези машини?  

Моето убеждение е,че любовта към моторите и високите скорости е мечта на всеки младеж и след като веднъж си опитал, остава за цял живот. Продължавам да карам мотор, но за съжаление все по-рядко намирам достатъчно свободно време за тази своя страст. Моята привилегия в случая е, че със своята работа ежедневно се докосвам до моторите и колегите.

     

interview

Георги Личков

     

3. Напоследък виждаме много мото-катастрофи и рокери, които не носят каски за мотор – какво бихте им казали?

Винаги изпитвам болка и гняв, когато стане поредната катастрофа и погуби човешки живот. Аз не мога и не искам да бъда съдник, но ме ядосва това, че не се изисква много усилие да бъдат предотвратени или най-малко сведени до минимум щетите в подобна ситуация. Общо прието е мнението, че никой не е застрахован на пътя, 

 но мисля, че не е необходимо да се доказваме на пътя и малко повече внимание от страна на всички участващи в движението ще бъде достатъчно да намалим пътните инциденти. По принцип не можем да наложим на другите водачи да пазят мотористите, но ние самите бихме могли да бъдем отговорни към здравето си и да се екипираме правилно. Качествената и правилно подбрана мото екипировка спомага за намаляване на последствията при възникване на евентуални произшествия на пътя.


4. Как може да се прави успешен бизнес в България? Сега има бум на онлайн търговията – дали развивате вашата дейност само в интернет или и извън него  е важно да се работи?  

Няма еднозначна формула за успех в бизнеса. Единственото  в което съм сигурен е, че е нужен много труд. Трябва непрекъснато да се обновява артикулите , да се следят тенденциите в бранша и да се разширява продуктовата гама. За да успееш, изключително важно е да създадеш подходящ екип. Служителите са тези, които контактуват с клиентите и са лицето на една фирма. Те трябва да харесват това, което правят и това да си личи в отношението им към работата и като цяло.


5. Какви са бъдещите планове на Линсън Мото, накъде се развива?

В бъдеще планираме да разширим нашата дейност в няколко насоки.

- В преговори сме с нови производители на мото екипировка, за да можем да обогатим асортимента от предлагани артикули.

- Разширяване на магазинната мрежа е втората насока по която работим. От миналата готина успешно работи вторият ни обект за Плевенска област в с. Българене. До края на 2019 год. планираме да отворим още един търговски обект.

- Все по-голям дял от дейността ни заема продажбата на резервни части, защото изправността на моторите е от голямо значение за безопасното шофиране.

 - От тази година предлагаме на нашите клиенти следната възможност  

  *Изкупуване на стара мото екипировка

  *Бартери за  стара мото екипировка

  *Консигнация – Възможност да оставите при нас за продажба Вашата ненужна мото екипировка


6. Финални думи за нашите читатели?

Бих препоръчал на всеки да следва мечтите си и ако има някакви идеи да не се страхува да пробва. Безаварийно каране.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар