30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Кои са най-добрите мотори от марките Suzuki, Honda, Yamaha, BMW?

OT LINSON MOTO

Кои са най-добрите мотори от марките  Suzuki, Honda, Yamaha, BMW?


Фенове сте на мотоциклетите и се чудите кои санай-добрите марки мотори? Въпреки че отговорът на въроса коя е най-добратамарка мотоциклет, то отговорът е доста спорен. Всяка една марка крие своитенедостатъци и предимства, затова и тук ще споменем само няколко от тях, защотомалко марки си извоюваха мястото на тотални лидери.

В тази статия ще визапознаем с топ мотоциклетите, които стоят на първи позиции по всичкихарактеристики сред моторите. Нека разгледаме някои от най-предпочитаните марки мотоциклети, които успяха да сезадържат на върха.


Suzuki GSX-R1000 K1


Кои са най-добрите мотори от марките  Suzuki, Honda, Yamaha, BMW?

Ако си падате по високите скорости, този спортенмотоциклет определено е създаден за вас. Част е от GSX-R серията мотоциклети на Suzuki. Мотоциклетът прави своятапоява за първи път през 2001 и измества от водеща позиция предшественика си GSX-R1100. Има 6-степенна трансмисия и 199.00 спирачни конски сили при 13200 оборота в минута.

Моделът постига въртящмомент от 117.6 Nm при 10 800 оборота вминута. Общо тегло: 202 кг. Постига 224 км. в час максимална скорост. Този мотоциклет с готин дизайнсе задвижва от 4-цилиндров и 4-тактовдвигател с течно охлаждане и с 999 кубика и си спечелва заслуженокороната на новия цар на спортнитемотоциклети.


Honda Fireblade

Кои са най-добрите мотори от марките  Suzuki, Honda, Yamaha, BMW?

Отличен избор за спортен мотоциклет, който е едновременнос добри характеристики и красив дизайн. Двигателят му е 4-цилиндров с течноохлаждане. Разполага със спирачни конскисили 186.3 при  13,000 оборота в минута ивъртящ момент от 114 Нм при 11,000 оборота в минута. Двигателят муразвива  максимална скорост от 299км.час. , докато през 2004-2005г. скоростта му е била 285–286 км.ч. Има 6-степенна скоростна кутия.

 Този седмо поколение модел, който се появявапрез 2004г., е продължение на серията мотоциклетиCBR, започнала с модела CBR900RRпрез далечната 1994 г. Идва с кубатура от 998 с.с   моделът е разработен от същия екип, койтостои зад създаването на серията MotoGP . Предшественикът му Honda CBR1000F е познат с иметоHurricane.


Yamaha YZF-R1

Кои са най-добрите мотори от марките  Suzuki, Honda, Yamaha, BMW?

Със своите мощни мотоциклети Yamaha си остава безспоренлидер в производството на пистови мотори. YamahaYZF-R1 е един модел, който вече доста години радва феновете на бързитескорости.

На пазара е от 1998 г.и всеоще е добър в своята категория. Този модел спортен мотоциклет разполага с 4-цилиндровдвигател с течно охлаждане и с въртящ момент от 112.4  Нм при 11500 оборота вминута.


KTM 790 Duke

Кои са най-добрите мотори от марките  Suzuki, Honda, Yamaha, BMW?

Ако искате нов модел мотоциклет, то този стилен спортен байк от 2017г. щеотговори на вашите изисквания. KTM 790Duke определено радва почитателите на изчистения дизайн с умело съчетаниелементи, но без да се прави компромис с възможностите на мотора.

Този модел мотоциклет е съчетал най-добрите черти насвоите предшественици: отлични ускорение и скорост, както и иновативни елементив структурата и стилен, но в същото време атрактивен външен вид.

Мотоциклетът спада към категорията голи мотоциклети.Разполага с 4-тактов DOHC двигател стечно охлаждане с кубатура от 799 cc и 8 клапана. Разполага с 105 конски сили при 8,500 оборота вминута, 6-степенна трансмисия.

Със скромното си тегло от 169 кг. моторът е най-лекият сред стандартните голи мотори.Един модел, който се очаква да взриви пазара през 2019г. Моторът се планира даизлезе тази година.

Кубатурата му е 998 с.с и има сух двоен съединител.  Максималната скорост, която постига,е 340км. в час. Има трансмисия от 6скорости, телескопична вилка на предното окачване и общо тегло от 202 кг.


Suzuki GSX250R

Кои са най-добрите мотори от марките  Suzuki, Honda, Yamaha, BMW?

Моделъте от серията GSX-R на Suzuki, койтосъздава подобни спортни мотоциклети от 1985г. Предлага двоен 4-тактов двигател с течно охлаждане, 6 –степеннаскоростна кутия,  Общо тегло: 181 кг.


Zero S ZF7.2

Кои са най-добрите мотори от марките  Suzuki, Honda, Yamaha, BMW?


Компанията Zero Motorcycles значително еволюира отпериода на 2008. Това се отнася иза нейния модел електронен мотоциклет от новопоколение Zero S ZF7.2.  Може да се зарежда по електронен начин и еподходящ за градско каране. 

Той води началото си от 2009 г. Мотоциклетът разполага с литиева Lithium-Ion battery Z-Force.Батерията може да се зарежда с 110 V или 220 V. Електрическият му двигател е с въздушно охлаждане. Капацитетът мус едно пълно зареждане е 81 км.общо и може да развие скорост от 112 км. в час.

Иначе максималната му скорост е 158 км. в час и общототегло е 181 кг. Мотоциклетът може да достигне тази скорост под 4 сек., което енаистина впечатляващо постижение. Подобреният модел близнак, който излиза през2015 г. разполага със спирачки ABS и също така с по-голям капацитет набатерията.

Има 34 конски сили при4,300 оборота в минута и  въртящмомент от 106 Нм. Може би единственият недостатък на този модел е високатацена на батериите му.


BMW R nineT

Кои са най-добрите мотори от марките  Suzuki, Honda, Yamaha, BMW?

Стандартен модел мотоциклет дело на BMW Motorrad. Подходящ е за почитателите на класическите и изчистени ретро модели. Въпреки че на пръв погледизглежда изчистен, но по редица негови компоненти има хитро вложени подобрениякато например шаси, окачване и елементитена спирачната система.

Мотоциклетът разполага със сух двоен съединител, двуцилиндровдвигател с кубатура от 1,170 cc. Двигателят е с въздушно охлаждане, 6-степенна трансмисия, обърната телескопична вилкав предното окачване, дисковиспирачки.

Има 96.5 конски сили при 7,610 оборота в минута. Експертитепо къстъм мотоциклети считат този модел мотоциклет като вид бяло платно, базанад която могат да надграждат с различни къстъм елементи.

И в действителност мотора има няколко компонента, чийтодизайн е такъв, че може да се изменя лесно. Такива като например отделен Boxerдвигател в ретро стил  и минималноколичество скрепващи елементи и болтовеза шасито, страничната рама и фаровете.

При създаването му си личи,че е вложено голямо внимание към детайлаи качеството на изработката. Има произведени доста варианти подобни на тозимодел мотоциклет като R nineT, R nineTPURE, R nineT URBAN G/S, R nineT RACER,R nineT SPORT и R nineT SCRAMBLER.


Kawasaki Z650

Кои са най-добрите мотори от марките  Suzuki, Honda, Yamaha, BMW?


Този мотоциклет със семпъл, но в същото време привличащокото функционален дизайн е супер избор както за градско, така и заизвънградско каране. Разполага с двоенцилиндър и 67 спирачни конски сили при 800 оборота в минута и максимален въртящ момент от 65.7 Нм при 6500 оборота вминута.

Максималната скорост, която развива е 288 км.в час и с общо тегло 185 кг.Кубатурата му е 649 с.с Кawasaki произвеждапървият подобен модел през периода от 1976 до 1983.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар