Мотокрос протектори - ризници, наколенки, гърбове


Гръден протектор O'NEAL IPX-HP 003.1

Изпращаме до 5 дни

Гръден протектор O`NEAL IPX-HP 003.1Сертификат CE EN1621-3 Ниво 1 (протектори за гръдния кош)Сертифициран по EN1621 Ниво 1Цената е за 2 брояПодходящ за ризница модел Madass, Underdog и BP..

29лв.

-54,80лв.
Детска ризница ALPINESTARS  BIONIC ACTION

Детска ризница ALPINESTARS BIONIC ACTION

S/M Наличен L/XL Наличен

Детска ризница ALPINESTARS  BIONIC ACTION Основна конструкция изработена от еластична и дишаща материя, включваща панели с отвори;Всички компоненти на протекторната жилетка са създадени с възможно най-малко материали, което я прави изключително лека и запазва нейния слим дизайн, като същев..

21920лв. 274лв.

Ендуро жилетка MOOSE RACING XC1 VEST

L Изпраща до 48 часа XL Изпраща до 48 часа S Изпраща до 48 часа XXL Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа XXXL Изпраща до 48 часа

Ендуро жилетка MOOSE RACING XC1 VESTЛеката,разтеглива материя е водо и ветроустойчиваМножество джобове с цип: два джоба за ръце, един джоб на гърдите и един вътрешен джобВътрешна подплата от полиетиленова мрежа отвежда влагата и увеличава комфортаУдобна яка с мека подплатаДвойно зашити шевове с ципо..

140лв.

Мотокрос броня O'NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/GRAY

Наличен в наш магазин

Мотокрос броня O`NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/GRAYИзработена от висококачествена удароустойчива пластмасапредназначение на протекторната жилетка е предпазване на гърдите и гърб.Регулируеми еластични ремъци с Velcro®, позволяващи прилепване на жилетката по тялото за по-добра защита.Регулиране на рамен..

239лв.

Мотокрос броня O'NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/HI-VIZ

Наличен в наш магазин

Мотокрос броня O`NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/HI-VIZИзработена от висококачествена удароустойчива пластмасапредназначение на протекторната жилетка е предпазване на гърдите и гърб.Регулируеми еластични ремъци с Velcro®, позволяващи прилепване на жилетката по тялото за по-добра защита.Регулиране на рам..

239лв.

Мотокрос броня O'NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/ORANGE

Наличен в наш магазин

Мотокрос броня O`NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/ORANGEИзработена от висококачествена удароустойчива пластмасапредназначение на протекторната жилетка е предпазване на гърдите и гърб.Регулируеми еластични ремъци с Velcro®, позволяващи прилепване на жилетката по тялото за по-добра защита.Регулиране на рам..

239лв.

Протектор ALPINESTARS NUCLEON KR-CELL

M Изпраща до 48 часа L Наличен XS Изпраща до 48 часа XL Изпраща до 48 часа S Наличен

Протектор ALPINESTARS NUCLEON KR-CELL..

195лв.

Протектор за гръб ALPINESTARS NUCLEON KR-3 BLACK/RED

XL Изпраща до 48 часа M Наличен S Изпраща до 48 часа XS Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа

Протектор за гръб ALPINESTARS NUCLEON KR-3 BLACK/REDЕргономичен дизайнТвърда черупка за защита на прешлените и допълнителни протектори на хълбоците за поглъщане вибрациите при ударХибридна конструкция с решетъчна обвивка от високоеластична PU пяна за комфорт, по-добра вентилация и защитаРегулируеми ..

372лв.

Протектор за длан O'NEAL PALM SAVER

S/M Наличен L/XL Изпраща до 5 дни

Продектор за длан O'NEALКомфорт при шофиранеЛесен за поставяне под ръкавицатаПредлага се в два размераМатериали:95% неопрен5% найлон..

16лв.

Протектор за лакът O'NEAL IPX-L 013.1

Наличен в наш магазин

Протектор за лакът O`NEAL IPX-L 013.1Сертифициран по EN1621 Ниво 1Цената е за 2 брояПодходящ за ризница модел Madass и BP..

19лв.

Протектор Рамо/Лакът/Коляно O'NEAL IPX-HP 001.1-L2

Наличен в наш магазин

Протектор Рамо/Лакът/Коляно O`NEAL IPX-HP 001.1-L2Сертифициран по EN1621 Ниво 2Цената е за 2 брояПодходящ за ризница модел Madass и BP..

19лв.

Протектор Рамо/Лакът/Коляно O'NEAL IPX-L 011.1

Наличен в наш магазин

Протектор Рамо/Лакът/Коляно O`NEAL IPX-L 011.1Сертифициран по EN1621 Ниво 1Цената е за 2 брояПодходящ за ризница модел Madass и BP..

19лв.

Протекторен клин O'NEAL TRAIL BLACK/HI-VIZ

XL Наличен S Наличен L Наличен 2XL Наличен

Протекторен клин O'NEAL TRAIL BLACK/HI-VIZПротекторен клин с EVA пяна на ханша и бедрата за допълнителна защитаДобре вентилирани ергономичен дизайн за по-добър комфортарт №: # 1288-002..

99лв.

Протекторен колан ALPINESTARS Saturn Kidney Belt BLACK/WHITE

МЪЖКИ Изпраща до 48 часа

Протекторен колан ALPINESTARS Saturn Kidney Belt BLACK/WHITEЕргономичният дизайн осигурява максимална стабилност на торса и долната част на гърбаОлекотена, гъвкава конструкцияПодсилен основен панел от TPRПрезрамките за кръста са снабдени с мрежеста вложка за вентилацияДвойно закопчаване на талията з..

84лв.

Протекторен колан ALPINESTARS TOURING KIDNEY BELT

L/XL Наличен

Протекторен колан ALPINESTARS TOURING KIDNEY BELTЕргономичен дизайн за максимална стабилност на торса и долната част на гърба.Поддържащи термоформовани PE пяна и PU панели Сваляща се  ватирана термична подплата адаптира към колана, за различните климатични условия...

169лв.

Протекторна блуза O'NEAL BP SLEEVE BLACK

L Наличен M Наличен 2XL Наличен S Наличен XL Наличен

Протекторна блуза O`NEAL BP SLEEVE BLACKПодложки на гърдите, гърб и ребратаСертифицирана по стандарт EN-1621 Мрежата за вентилацияIPX® протектори на рамената и гърба..

339лв.

Протекторна блуза O'NEAL STV SHORT SLEEVE BLACK

XL Наличен S Наличен

Протекторна блуза O`NEAL STV SHORT SLEEVE BLACK Подложки на гърдите, гърб и ребратаСертифицирана по стандарт EN-1621 Мрежата за вентилацияIPX® защита от рамената ..

229лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

От LINSONMOTO ви предлагаме разнообразие от качествени мотокрос протектори като например ризници, наколенки и гърбове на супер цени.

Ние от онлайн магазин за LINSONMOTO ви предлагаме разнообразие от качествено изработени мотокрос протектори като например ризници, наколенки и гърбове на супер цени. Моделите, които ви предлагаме са направени от висококачествени материали с висока издръжливости  с различни размери и дизайни.  Те са с гарантирано качество и ви дават безопасност и удобство при употреба.