30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Мотоциклетите Triumph

OT LINSON MOTO

Мотоциклетите Triumph

Мотоциклетите Triumph са едни от най-популярните всвета и инженерният талант е забележим във всеки един детайл на моторите.Марката Triumph Motorcycles е най-големиятбритански производител на мотоциклети в света.

Историята на мотоциклетите Triumph енаистина богата и интригуваща. Марката се появява се преди повече от 100 години и съссвоята страст към иновациите дава значителенпринос към еволюцията на мотоциклетите.

Маркатае любима на мотористи по целия свят, а също и редица професионални състезатели.

Представямеви историята на създаването на мотоциклетите Triumph и интересни факти свързанис тях.

Мотоциклетите Triumph

За марката Triumph

Triumph(Triumph Engineering Co Ltd) есветовноизвестна компания за производство на мотоциклети, заемаща водещапозиция. Основана е в Ковънтри отСигфрид Бетман, който емигрира от Нюрнбергв Ковънтри.

 Мотоциклетите Triumph

 Понастоящем основната база на компанията е в Мериден, Англия.  През 1980-та  компания базираната в Хинкли Triumph Motorcycles Ltd получаваправата над старата компания и в момента се явява един от топ производителите на мотоциклети в света.

 

 Мотоциклетите Triumph

История на мотоциклетите Triumph

 Мотоциклетите Triumph

През 50-те и 60-те години на ХХ век, Стив Маккуин и Марлон Брандо дават своя принос към Triumph катоспомагат мотоциклетите с марката да станат истинска легенда.Мотоциклетите водят началото си от 1889 г., когато компанията започва да създава за първи път мотори с мотоциклетис марката Triumph.

През1896г. марката отваря фабрика завелосипеди в Нюрнберг През 1898 г. марката решава да разшири своята дейносткато създава производствена база за мотоциклетив Ковънтри и през 1902-ра на бял свят идва и първият мотоциклет с двигателс името Минерва, чиято мощност е 2,2конски сили. Известен е също под името номер 1.

Мотоциклетите Triumph

През 1907-ма марката създава двигател с обем 450 куб.см. и с мощност 3,5 конскисили. Производственият обем на компанията достига 1000 броя за година и врезултат компанията премества основната си производствена база в Ковънтри.

Презсъщата година Джак Маршал поставярекорд с Triumph мотоциклет на островМан, с което поставя началото на една велика ера на рекорди и постижения замарката.

Мотоциклетите Triumph

През1927-ма фабриката в Ковънтри е500 000 кв.м. и е с персонал от 3000 души. Производственият обемтогава е 30 000 броя годишно.

През1937 главният дизайнер Едуард Търнърпроектира мотоциклетът  Spin Twin с 495 куб.см, който сепревръща в един от най-култовите модели на марката. Неговата скорост достигамаксимална скорост от над 90 мили в час.

Чрезсвоите мотоциклети марката поставя многобройни рекорди за скорост през 1896.Рекордите са постигнати  с моделите Thunderbird, Bonneville, Tiger andTrident.

Благодарениена тези рекорди, дадените мотори стават символични за марката. През същатагодина е представен моделът "Speed​​Triple", който спечелва първо място в състезанието  "Speed​​Triple Challenge Race".

Triumphвъвежда дъщерното дружество Motorcycles America, с което се утвърждава като затвърждава присъствието си на американскияпазар. Така и получава разрешение за строеж на нова фабрика за производствов Хинкли с площ от 40 акра.

 Мотоциклетите Triumph

През1940 марката продава повече от50 000 броя мотоциклета  за военницели, тъй като производството на мотоциклети е предназначено главно завоенните. По време на бомбардировките над Ковънтри фабриката на компаниятаразположена на The Priory street еразрушена. В последствие е построен нов завод в Меридън, който започва да функционира през 1982-ра.

През1955 с помощта на аеродинамичен мотоциклет ДжониАлън достига 193 мили в час насолено езеро „Боневил”. Създаването на модела Thunderbird с двигател с обем550 кубични сантиметра дава началото назабележителната ера на техническото развитие на марката.

МаркатаTriumph има поставен абсолютен рекорд заскорост с мотоциклет в продължение на 15 последователни години, сизключение на един кратък 33-дневен период.

 

 Мотоциклетите Triumph

През1959 г. компанията представя култовия модел T120 Bonneville 650. Всъщност този мотоциклет е кръстен намястото, където са били поставени голям брой световни скоростни рекорди. Bonnevilleвсъщност се превръща в един от най-големите мотоциклети от марката и  най-продаваниятбритански двуцилиндров мотор.

Мотоциклетите Triumph 

През1963 марката създава Triumph BonnevilleDesert Sled, който преди това е бил притежаван от известния  актьорСтив Маккуин.

Създателна мотора е Бъд Екинс , който емотоциклетен състезател, каскадьор, а същ така е бил  близък приятел на Стив Маккуин.  Интересен фактза него е, че е Бъд Екинс е билдубльор на Маккуин в филма "Голямотобягство" ("The GreatEscape"). Там той се появява в култовата сцена със скока смотоциклета.

През 1995-та марката започва да произвежда продуктовата гама  облекло и мото аксесоари с името Triple Connection. Производството е 12 000 броягодишно. В същата година на пазара се появява и 30 000 –ят  мотоциклет ХинклиTriumph, който пътува към Австралия.

През 1996 марката представя модела Daytona T595, който спечелва сърцата намото феновете благодарение на своя уникалендизайн. Само след една година той става 50 000-ият мотоциклет, който излизаот фабриката в Хинкли.

 

През 2000-та моделът мотоциклет Bonneville става отново част от линията на Triumph.Освен че комбинира характерните черти на стария модел Bonneville, мотоциклетът предлага  модерни функционалности и разполага с  двуцилиндров двигател с отличнопредставяне.

 Мотоциклетите Triumph

 Голям  пожар унищожава главния завод на марката замонтаж през 2002. След по-малко от 6 месеца след пожара заводът е възстановен,реновиран и са добавени нови и по-ефективни инструменти за производствомотоциклети.

Презсъщата година на пазара се появява мотоциклетът Daytona 600 supersports като снего Брус Анстий  постига забележителна  победа в състезание на остров Ман.

През2004 на пазара се появява новият модел мотоциклет “Triumph Rocket III, който е пръв по рода си. Двигателят му сехарактеризира с невероятни характеристики- 2294cc, 199 Nm въртящ момент при 2500 rpm.

 Мотоциклетите Triumph

През2006 марката представя  новият си модел 675cc Triple Daytonа. Мотоциклетът  определено спечелва световна слава на страхотенмотоциклет, тъй като 4 години наред става носител на наградатата  "Краля на Supersports".

Скоромарката открива свой завод в Тайланд,където обемът на строителството се повишавадо 41,974 единици.

 

През 2007 марката представя Street Triple –уникален мотоциклет, който съчетава всебе си черти от два вида мотоциклети . В него се забелязва стилния дизайнна  Speed ​​Triple, както и мощността илесното управление  на Daytona 675.  Street Triple определено се харесва на мотофеновете и жъне успех на пазара на мотоциклети.

 Мотоциклетите Triumph

2009година е белязана от появата на първата по рода си R линия с модела мотоциклте Street Triple R. Този мотоциклет еоборудван с най-висок клас спирачки и окачване, които му помагат да се превърнев популярен избор на мотор на пазара. 

МаркатаTriumph представя първият си модел с ремъчно задвижване и  1600cc двуцилиндров двигател през 2010-та.

Така седава началото на  Triumh мотоциклетите синженерно производство, които стават заеват важно място от  сегмента намодерните круизни мотоциклети. Американското списание Cycle World забелязва уникалният модел мотоциклет и не се бави даго отличи с престижна награда.

2011 година е доста вълнуваща за компанията , тъйкато на пазара се пускат няколко модела нови мотоциклети -  Tiger800 & 800XC, Speed ​​Triple, Daytona R, America, Speedmaster и ThunderbirdStorm. За пръв път Triumph презентира такъв брой мотоциклети само за  една година.

 Мотоциклетите Triumph

През 2012-та се навършват 110 години отсъздването на първия Triumph мотоциклет. По случай тази годишнина  марката представя няколко нови модела мотори-Tiger Explorer 1215cc, който правипробив в категорията адвенчър мотоциклети, и Trophy, като двата са с еднакви повид двигатели. 

Маркатаизвършва и редица подобрения подобрения по  675cc Street Triple и Daytona. Продажбитена Triumph  достигат 50 000 броя , катоза осъществявавенто на това допринася и отварянето на ново дъщерно дружество намарката  в Бразилия.

2013-та е също доста печеливша за марката.Пазарният дял на култовите мотори в сектора с + 500cc е вече 6,2%. Triumph продължава своето развитие на световния пазара за мотори с навлизанетона мотоциклетите Triumph и в Индия.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар