30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Най-продаваните марки мото екипировки през 2020

OT LINSON MOTO

Всяка година производителите изненадват приятно любителитена мотоциклетната езда с всепо-иновативни, издръжливи и със стилен дизайн мото екипировки. И през 2020 година брандовете непропуснаха да представят своите най-новипродукти на пазара.

 Най-продаваните марки мото екипировки през 2020

 

Ако искате да разберете кои са марките мото екипировки,които клиентите търсят най-много, останете още малко с нас.

 

Топ марки мото екипировка за 2020

Каски

 

SHOEI

SHOEI е един от най-разпознаваемитепроизводители на мото каски в цял свят. Компанията предлага своите продукти на всичкиконтиненти, а шлемовете, които произвежда са сред най-търсените отпотребителите. Каските, които носятмарката SHOEI са популярни заради лекотата си, високото качество напроизводство и добрата защита, която предоставят на ездачите. Компанията е еднаот първите в света, които произвеждаткаски с черупки от въглеродни влакна и кевлар

 

AGV

И през 2020 година моделите каски на AGV са сред най-търсените и купувани елементи от мото екипировката.Брандът предлага много широка гама от шлемове за всеки стил езда и от годинипечели сърцата на клиентите си с уникалниядизайн на каските, които предлага. Новите модели защитни мото каски на AGV се отличават с ярки,авангардни цветове и множество функции, осигуряващи комфорт и защита.

 Най-продаваните марки мото екипировки през 2020

 

BELL

Bell Helmet е сред водещитепроизводители на висококачествени каски от повече от 70 години. Компаниятаразработва и предлага на пазара мото шлемове с висока защита, комфортен дизайн и завидна здравина. Продуктовата гамана бранда постоянно се обновява и разширява, а моделите са толкова удобни и комфортни, че няма какпотребителите да не поставят бранда на първите места.

 

OXFORD

През последните няколко години брандът поизгубипопулярността си, но през 2020 години отново се завърна в класациите напотребителите като едни от най-търсенитемарки каски. Новите модели каскиOxvord осигуряват изключително добра защита, много добър комфорт и сепредлагат в широка гама от модели,подходящи за всякакви стилове езда.

Ръкавици

 

Alpinestars

Марката е изключително популярна като производител навсякакви видове висококачествена мотоекипировка. Затова не е никак изненадващо, че потребителите поставят мото ръкавиците Alpinestars на първо място по популярност.Компанията е позната като един от производителите, които предлагат високотехнологични, удобни и с високазащита мото ръкавици за всички видове езда. Среднай-популярните модели ръкавици за 2020 на Alpinestarsса моделите с предварително извити пръсти, за намаляване на напрежението връцете и с допълнителни функции законтрол на температурата.

 

Dainese

Мото ръкавиците Dainese са проектирани така, че даосигуряват максимален комфорт и високазащита по време на езда. Всички нови модели на бранда са произведени от дишащи материи, ветроустойчиви са ипозволяват на ездача да използва смарт устройствата си, без да се налага даги сваля.

 Най-продаваните марки мото екипировки през 2020

 

O’NEAL

Защитата на ръцете, която осигуряват ръкавиците от този бранд е изключително висока, за разнообразието от модели, които O’NEAL предлагат допада както на напълно начинаещи,така и на опитните мотористи и състезатели. Новите модели на бранда са многотърсени, защото осигуряват максимален комфорт и защита дори и по време на дългичасове езда.

Ботуши

 

Alpinestars

От години компанията се счита на един от най-добритепроизводители на ботуши за мотокрос. Новите модели мотокрос ботуши, които Alpinestars предлага напазара грабнаха вниманието на всичкизапалени състезатели.

 

Tech 10 притежават уникалнихарактеристики като:

     Система за затваряне с три катарами

     Перфектен баланс на сигурност и комфорт

     Най-висока защита на крака и други.

 

Освен ботуши за мотокрос в колекцията си брандът предлага ботуши за градска езда Alpinestars CR - 6 с висококачествена мембранаDrystar, усъвършенствана мрежеста външна конструкция и защита на петата ипръстите.

  Най-продаваните марки мото екипировки през 2020

AKITO

Мотоциклетните ботуши AKITO са може би най-универсалнитеботуши, които към момента се предлагат на пазара. Затова и никак не е чудно, чепотребителите ги поставят на едно отпървите места в класациите си. Обувките и ботушите на този брандпредоставят изключителен комфорт иедновременно с това голяма производителност.

 

ICON

Брандът предлага широка гама от мотоботуши, боти и обувки, което позволява на потребителите да направят своя изборспоред стила си на езда. За ездачите, които карат в градски условия от бранда предлагат олекотени ботуши и боти, за ездачите, които предпочитатпо-екстремната езда - ботуши с интензивназащита и издръжливост и т. н., и т. н.

Мото панталони

Alpinestars

Мото панталоните на Alpinestars са идеалният продукт за всички,които обичат да яздят в студено време или през нощта. Те са подходящи и за всички любители наекстремната и състезателната езда. Въпреки, че цветовата гама, в която сепредлагат мото панталоните на бранда е доста ограничена, този малък недостатък се компенсира от високотокачество и отличната защита, която предоставят. 

 

A - PRO

За разлика от много други брандове, A - PRO предлага мото панталони за всички стилове езда. Компанията произвежда както кожении текстилни панталони, така и панталони от деним, което допада изключителномного на любителите на градската езда. Моделите за 2020 година на A - PRO сеотличават с отлични защитнихарактеристики, удобни джобове и подсилена защита на проблемните зони.

Якета

 

Revit

Компанията създава мото якета в няколко различни стила - Urban, Adventure и Sport, за да може да задоволиизискванията на всеки моторист. Продуктите, които носят тази марка се отличават с изключителна здравина, удобен икомфортен дизайн, отличнаводонепропускливост и ветроустойчивост.

 Най-продаваните марки мото екипировки през 2020

Alpinestars

Когато става дума за висококачествени кожени якета, продуктовата линия на Alpinestars е доста трудно да бъде изместена отпървите места. Кожените якетата на бранда се отличават с висока защита, комфорт и много голяма издръжливост. Освен голяморазнообразие от якета от кожа, компанията разработва и предлага на пазара и няколко линии текстилни мото якета, които понищо не отстъпват на качествата накожените якета.

 

ICON

С новата си колекция бранда зарадва всички свои клиенти,предлагайки модели, подходящи завсякакви условия и стилове езда. Компанията предлага леки якета за топло време, висококачествени водоустойчивии ветроустойчиви якета за езда в дъждовно време и по-високи скорости и мотоекипировка, подходяща за дълга езда.

 

Dainese

Текстилните мото якета на Dainese са сред най-търсените якета за 2020година. И това не е никак случайно. Компанията от години е сред водещите производители на мото екипировка и предлагаякета, подходящи за всякакъв стил езда от високо качество. Брандът залагана богата цветова гама, високата защита и комфорт и не на последно място на иновативни материи, които влага при изработкатана мото якетата.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар