изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Покупки на изплащане

Покупки на изплащане

Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Широка гама от продукти над 20 000 артикула

Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Безплатна доставка над 149.00лв

30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Х
Покупки на изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Х
Широка гама от продукти над 20 000 артикула
Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Искате магазин, който предлага както мото екипировка на световни марки, така и мото части и аксесоари. Тогава ние, от LINSON MOTO, сме вашият магазин.
Младият ни и амбициозен екип се старае непрекъснато да обогатява продуктовата гама, за да можем да задоволим всяко едно желание на нашите клиенти.

Х
Безплатна доставка над 149.00лв
Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Х
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

OSRAM

Сортирай по:
Филтър
Филтър
Сортиране

Сорт


Показани са от 1 до 18 от 59 (4 страници)

Произход на марката и кога е създадена

OSRAM е мултинационална компания и марка, която заема водещо място на световния пазар за осветителни тела за автомобили и мотоциклети. Доверен партньор е на редица компании, които са световни лидери в производството на автомобили. Има глобално присъствие в редица държави по света. Компанията има богата история, която е вече на  повече от 110 години.Базирана е в Мюнхен, Германия.

Компания OSRAM е основана през 1919г.в Берлин и се образува в резултат от сливането на компаниите за осветителни тела Auergesellschaft, Siemens & Halske  и Allgemeine Elektrizitäts-Gesellschaft (AEG).

Бивши собственици на компанията са BlackRock и  Allianz Global Investors, като през декември 2019 е придобита от доставчика на Apple AMS. Дъщерни компании на марката са Osram Opto,  Semiconductors, OSRAM Sylvania.Персоналът й по цял свят наброява 34 000души.

 

Кои са най-популярните факти за нея?

OSRAM е специализирана в произодството на резервни крушки за фарове на мотоцилети и автомобили. 

Компанията е с главен фокус  върху полупроводникови технологии. Продуктите на марката намират приложение в разнообразие от сфери. Това са например виртуална реалност , автономно шофиране и  производство на смартфони.

Производителят предлага  също иновативни интелигентни решения за осветление в различни сгради и градове от нов вид. Всяка година половината от всички произведени автомобилни превозни средства по света са оборудвани с осветителни тела с марката OSRAM.

Целта на OSRAM е да използва  безкрайните възможности на светлината, за да помогне на хората да имат един по-качествен живот, както и да им донесе практичност и улеснение в модерното им ежедневие.

Чрез иновативни решения компанията предоставя възможност на хората по целия свят да имат по-добра видимост при каране на мотор или автомобил, да общуват или  да работят по-добре.

 

Нейното производство освен крушки за фарове включва и комплекти резервни крушки с доказано качество OEM. Преди да стигнат до потребителя всички продукти на марката преминават през обстойни тестове, които са част от програми за оценяване на качеството.

Продуктите на OSRAM  надминават  минималните изисквания за качество ECE. Чрез високото качество на продуктите си компанията се стреми да отговаря на стриктните изисквания на автомобилните производители.

Топ моделите на марката

  • Крушка за фар OSRAM Night Breaker Laser H1
  • Крушка за фар OSRAM Night Breaker Laser H3
  • Комплект крушки за фар OSRAM BOX Original H1
  • Комплект крушки за фар OSRAM BOX Original H1/H7