30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Защо не си заслужава да спестявате за сметка на качеството на консумативите?

OT LINSON MOTO

В повечето случаи спестяването е изкуството да знаете как, къде и за какво да харчите парите си разумно.Понякога обаче конкретните неща, които желаете могат да бъдат крайно евтини, но всъщност да ви струват изключително много, поглеждайки в дългосрочна перспектива.

Икономичността, подобно на производителността, не означава само да бъдете пестеливи, а да успеете да заделите по такъв начин, че да имате странични средства за важните неща вживота. Като цяло целта е спешните случаи да не ви хващат неподготвени, а точно обратното - в пълна готовност.

Въпреки че звучи лесно, действително много хора подценят жизненоважното умение. Реално единственото нещо, което е лесно е да закупите най-евтината версия на каквото имате нужда и подсъзнателно да се залъгвате, че това е правилният избор. За съжаление, както казахме евтиното винаги излиза скъпо.

По същия начин това се отнася и за консумативите на вашияя мотоциклет или автомобил. Ако наистина искате да спестите и същевременно да инвестирате в нещо качествено има моменти, когато харченето на повече е приемливо. Сдобиването с висококачествени части е несъмнено един от тези случаи.

Не вземайте прибързани решения

Веднъж щом вземате решение за покупка, обикновено има два големи фактора, които задължително трябва да имате в предвид. Независимо от вида на нещото от което се нуждаете, винаги обръщайте внимание на съотношението цена-качество.

Колкото и изкушаващо да звучи най-лесното е да замразите бюджета си и да не вземете продукта, тъй като ви изглежда маловажен, а вместо това да похарчите цяло състояние за друга алтернатива без да обърнете внимание на нейното качеството. Практиката е често срещана сред обикновеният потребител.

Транспортните средства, като мотоциклетите и автомобилите несъмнено спадат към графата за неточни решения. Когато сте готови да закупите първото си возило или да инвестирате в някакъв друг начин за придвижване, купуването на евтини консумативи е възможно най-лошият път по който можете да поемете.

В крайна сметка те отговарят за цялостното състояние на машината и без тях тя няма как да бъде годна за употреба. Закупуването на некачествени консумативи ще ви изправи пред риска да претърпите повече усложнения и следователно да застрашите, както вашият живот, така и на другите участници в движението.

Не е нужно много въображение да видите някой, който харчи прекалено малко за достъпно превозно средство, само за да разбере, че бъдещите ремонти излизат двойно. Ако разполагате с мотор или кола се уверете, че се грижите подобаващо за тях, за да могат и те да отвърнат със същото.

 грижете се за вашият мотоциклет

Как да подберем подходящите части ?

Откриването на справедлива сделка е най-обожаваният момент за всеки един човек. Обикновено това означава, че ще получите най-голямата стойност за парите си. 

Намирането на подобни консумативи обаче понякога крие повече рискове, отколкото можете да си представите. Именно поради това е важен първоначалният ви подход.

За да се справите в това отношение е от значение да бъдете образован купувач, вместо безотговорен такъв. Това означава да посветите нужното време и да проучите всичко. Що се отнася до самата част, собствениците разполагат с избора да посетят оторизиран дилър или независим магазин.

Изборът към кого да се насочите до голяма степен зависи от типа част от която се нуждаете. Ако прибегнете към специализираният дилър ще получите така наречените ОЕМ части, докато в другият случай ще откриете стандарти резервни части за мотоциклети, които са на популярни афтърмаркет марки.

Може би на този етап се питате каква е тяхната разлика и дали наистина е от толкова голямо значение? Ето затова ви съветваме да продължавате да четете, тъй като днес ще се опитаме да ви представим техните плюсове и минуси.

 

Предимства и недостатъци на ОЕМ компонентите

В буквален смисъл на думата понятието ОЕМ означава производител на оригинално оборудване. По принцип те могат да бъдат компоненти или аксесоари от конкретната марка мотоциклет, която управлявате. Следователно този тип авточасти са изцяло нови и оригинални.

Ако евентуално сте доволни от изборът си и се доверявате цялостно на марката, прибягването към оригиналният вносител е може би най-удачният вариант, тъй като ще ви придаде увереност. Не е нужно да се притеснявате, защото заместващата част със сигурност ще пасва идеално.

Някои собственици дори предпочитат винаги да се насочват към оригиналните консумативи, смятайки ги за ключът към правилната поддръжка на мотоциклета. Те дори са на мнение, че и при втората ръка отново е добре да се закупи ОЕМ част.

Като друго видно предимство е факта, че ще получите гаранция. Производителите държат на своите продукти и гарантират, че ако детайла не функционира правилно в рамките на гаранционния период, можете лесно да се свържете с тях, за да ви го заменят с напълно нов.

Част от досадните недостатъци са следните няколко вида :

  • Заплащате много по-голяма цена в края на процеса.

  • Достъпността им в някои случаи е ограничена.

  • Възможно е понякога да изпитате проблеми с качеството.

Въпреки всичко, това не променя действителността и те все още са най-предпочитаният вариант на потребителите из цял свят. В случай че и вие сте на това мнение ви съветваме да не го променяте.

 ОЕМ консумативите за мотоциклети са най-добрият избор

Предимства и недостатъци на афтърмаркет компонентите

Предполагаме, че всеки е запознат с тях, тъй като те се произвеждат от трети производители, които по никакъв начин не са свързани с марката на вашият мотоциклет. Реално погледнато, ако те се представят за техни представители, действието е наказуемо според закона.

Най-очевидното предимство тук е несъмнено тяхната наличност. Марките от този тип обикновено са по-лесни за откриване и следователно достъпни. Типичен пример са – Brembo, Varta, Motul и много други. Влизайки в който и да е физически магазин или онлайн сайт вие ще разполагате с възможността да се разгледате из тяхното широко разнообразие.

Заедно с това някои производители са с пълна привилегия да подобрят техния дизайн, съставяйки ги от различни материали и цветове. Именно поради това собствениците на мотори, които желаят да се отличат с нещо сред феновете избират именно тях.

Въпреки всички позитивни нагласи не се оставяйте да бъдете подведени. За съжаление голяма част от производители не се стараят да произвеждат възможно най-доброто. Евтините копия на оригинала са често срещани, така че изберете източник на когото да имате пълно доверие в това отношение и да предлага краткосрочна гаранция.

Друго притеснение, което автоматично спада, като недостатък е свързано със съвместимостта. По принцип тя се отнася според схемата – марка/модел/година, и е абсолютно задължително всичко да съответства на вашето превозно средство. Дори при онлайн пазаруване е препоръчително да сте внимателни.

В края на краищата днешният мотоциклетен пазар за части е преизпълнен, подобно на автомобилната индустрия. Има консумативи, както от ОЕМ стандарт, така и от афтърмаркет. Като цяло всичко зависи от вашите лични предпочитания, но едно със сигурност не може да се отрече и това е пренебрегването на самата смяна.

 Някои афтърмаркет консумативи не са за подценяване

Лоши ефекти при спестяването от консумативи

Полагането на подобаващи грижи относно поддръжката за мотора е важно задължение на всеки собственик. По този начин вие гарантирате добро състояние, така че то да може да бъде управляемо и безопасно. Все пак последното нещо, което бихте желали е нещо да се отчупи или разхлаби в движение.

Напълно ви разбираме, че запомнянето на всички процеси е твърде объркващо понякога. За да извършите правилно обслужване следете изминатите километри и извършвайте периодични проверки. Заедно с това е редно да слушате препоръките от вашият доверен монтьор, ако естествено имате такъв.

Специалистите съветват никога да не се качвате на неизправно средство. Лошите ефекти от спестяването на жизненоважните консумативи могат да бъдат доста и да са свързани, както с вас, така и с мотоциклета.

Част от тях са следните няколко типа :

  • Лошо управление

  • Неравномерна работа на двигателя

  • Висок риск от опасност

  • Удължен спирачен път

  • Вибрации

Без значение от вида на когото ще попаднете не ги подценявайте, защото последиците могат да бъдат катастрофални. При най-малкият признак за неизправност посетете сервиза възможно най-скоро и закупете предназначените части.

 

Съвети за поддържане на приемливо състояние

Като за начало може да започнете от най-забележителните и важни елементи. Това са съответно гумите, маслото и спирачните накладки. Организирайте си график в който на няколко месеца да им извършвате подробна инспекция. Така ще се чувствате много по-улеснени вместо да се налага да запомняте дата по дата.

При условие, че ви предстои дълго пътуване, хвърляйте от време на време поглед към нивото на маслото. Намазването на веригата също може да бъде полезно, защото предпазва от всякакви по вид повреди.

По отношение на гумата е препоръчително да следите тяхното ниво. При несъответствие в атмосферите не предприемайте пътувания, тъй като шанса да загубите контрол е голям, вместо това ги поправете. Също така наблюдавайте и повърхността на протектора за евентуални порязвания или изпъкнали елементи.

Мотоциклетните производители напътстват веднъж на две години да подменяте спирачната течност в зависимост от това колко често използвате мотора. Апаратите за спиране за най-съществените компоненти, защото отговарят за цялостното спиране на движението. Без тяхното присъствие употребата е немислима.

 извършвайте поддръжката винаги навреме

Заключение

На този етап предполагаме, че сте добили ценни знания, които следователно ще имплементирате във вашето ежедневие. Преди всичко обаче, не забравяйте винаги да пазарувате от надежден и доказан източник. В случай, че все още не сте открили такъв не се тревожете, тъй като разполагаме с подобаващо решение.

Посещавайки нашия онлайн магазин на адрес Linsonmoto.bg, вие ще останете повече от впечатление. Всички продукти предлагани от нас, включително и консумативите са с доказан състав и стандарт. Те са едни от най-висококачествените на пазара, така че няма за какво да се тревожите по това отношение.

Облагодетелствайте вашето возило, като му закупите първокласни части за мотор. Каталогът ни се състои от всичко необходимо, вариращо от маслени филтри до мото гуми и акумулатори. Част от марките с които работим са дълбоко познати на феновете из целия свят.

За да осъществите поръчка е нужно да попълните малък формуляр с лични данни. Доставките са безплатни и се осъществяват из цялата страна. За повече информация в тази насока можете да се обърнете към нашият екип или да посетите раздела ‚‘‘ Обслужване на клиенти ‘‘ в дъното на нашият уеб сайт.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар