30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Защо не си заслужава да спестявате за сметка на качеството на консумативите?

OT LINSON MOTO

В повечето случаи спестяванетое изкуството да знаете как , къде и за какво да харчите парите си разумно.Понякога обаче конкретните неща, които желаете могат да бъдат крайно евтини, новсъщност да ви струват изключително много, поглеждайки от дългосрочнаперспектива.

Икономичността, подобно на производителността, не означавасамо да бъдете пестеливи, а да успеетеда заделите по такъв начин, че да имате странични средства за важните неща вживота. Като цяло целта е спешните случаи да не ви хващат неподготвени, аточно обратното в пълна готовност.

Въпреки че звучи лесно, действително много хора подценят жизненоважното умение. Реалноединственото нещо, което е лесно е да закупите най-евтината версия на каквотоимате нужда и подсъзнателно да се залъгвате, че това е правилният избор. Засъжаление както казахме евтиното винаги излиза скъпо.

По същият начин това се отнася и за консумативите на вашият мотоциклет или автомобил. Ако наистинаискате да спестите и същевременно да инвестирате в нещо качествено има моменти,когато харченето на повече е приемливо. Сдобиването с висококачествени части е несъмнено един от тези случаи.

 

Невземайте прибързани решения

Веднъж щом вземате решение за покупка, обикновено има дваголеми фактора, които задължително трябва да имате в предвид. Независимо отвида на нещото от което се нуждаете, винаги обръщайте внимание на съотношениетоцена-качество.

Колкото и изкушаващо дазвучи най-лесното е да замразите бюджета си и да не вземете продукта, тъйкато ви изглежда маловажен, а вместо това да похарчите цяло състояние за другаалтернатива без да обърнете внимание на нейното качеството. Практиката е честосрещана сред обикновеният потребител.

Транспортните средства,като мотоциклетите и автомобилите несъмнено спадат към графата за неточнирешения. Когатосте готови да закупите първото си возило или да инвестирате в някакъв другначин за придвижване, купуването на евтини консумативи е възможно най-лошиятпът по който можете да поемете.

В крайна сметка те отговарятза цялостното състояние на машината и без тях тя няма как да бъде годна заупотреба. Закупуването на некачествени консумативи ще ви изправи пред риска дапретърпите повече усложнения и следователно да застрашите, както вашият живот,така и на другите участници в движението.

Не е нужно много въображение да видите някой, който харчипрекалено малко за достъпно превозносредство, само за да разбере, че бъдещите ремонти излизат двойно. Ако разполагате с мотор или кола сеуверете, че се грижите подобаващо за тях, за да могат и те да отвърнат съссъщото.

Защо не си заслужава да спестявате за сметка на качеството на консумативите? 

Какда подберем подходящите части ?

Откриването на справедливасделка е най-обожаваният момент за всеки един човек. Обикновено това означава, че щеполучите най-голямата стойност за парите си.

Намирането на подобни консумативи обаче понякога криеповече рискове, отколкото можете да си представите. Именно поради това е важен първоначалният ви подход.

За да се справите в това отношение е от значение да бъдете образован купувач, вместо безотговорентакъв. Това означава да посветите нужното време и да проучите всичко. Що сеотнася до самата част, собствениците разполагат с избора да посетят оторизиран дилър или независим магазин.

Изборът към кого да се насочите до голяма степен зависи оттипа част от която се нуждаете. Ако прибегнете към специализираният дилър щеполучите така наречените ОЕМ части,докато в другият случай ще откриете стандарти резервни части за мотоциклети,които са на популярни афтърмаркет марки.

Може би на този етап се питате каква е тяхната разлика идали наистина е от толкова голямо значение ? Ето затова ви съветваме да продължавате да четете, тъй като днес ще се опитаме дави представим техните плюсове и минуси.

 

Предимстваи недостатъци на ОЕМ компонентите

В буквален смисъл на думата понятието ОЕМ означава производител на оригинално оборудване. Попринцип те могат да бъдат компоненти или аксесоари от конкретната марка мотоциклет, която управлявате. Следователно тозитип авточасти са изцяло нови и оригинални.

Ако евентуално сте доволни от изборът си и се доверяватецялостно на марката, прибягването към оригиналният вносител е може бинай-удачният вариант, тъй като ще ви придаде увереност. Не е нужно да сепритеснявате, защото заместващата частсъс сигурност ще пасва идеално.

Някои собственици дори предпочитат винаги да се насочваткъм оригиналните консумативи, смятайки ги за ключът към правилната поддръжка на мотоциклета. Те дори са намнение, че и при втората ръка отново е добре да се закупи ОЕМ част.

Като друго видно предимствое факта, че ще получите гаранция. Производителите държат на своите продукти игарантират, че ако детайла не функционираправилно в рамките на гаранционния период, можете лесно да се свържете стях, за да ви го заменят с напълно нов.

Част от досаднитенедостатъци са следните няколко вида :

     Заплащате много по-голямацена в края на процеса.

     Достъпността им в някоислучаи е ограничена.

     Възможно е понякога даизпитате проблеми с качеството.

Въпреки всичко, това непроменя действителността и те все още са най-предпочитаният вариант напотребителите из цял свят. В случай, че и вие сте на това мнение ви съветвамеда не го променяте.

Защо не си заслужава да спестявате за сметка на качеството на консумативите? 

Предимстваи недостатъци на афтърмаркет компонентите

Предполагаме, че всеки е запознат с тях, тъй като те се произвеждат от трети производители, коитопо никакъв начин не са свързани с марката на вашият мотоциклет. Реалнопогледнато, ако те се представят за техни представители, действието е наказуемо според закона.

Най-очевидното предимство тук е несъмнено тяхнатаналичност. Марките от този типобикновено са по-лесни за откриване и следователно достъпни. Типичен примерса – Brembo, Varta, Motul и многодруги. Влизайки в който и да е физически магазин или онлайн сайт вие щеразполагате с възможността да се разгледате из тяхното широко разнообразие.

Заедно с това някои производители са с пълна привилегия да подобрят техният дизайн, съставяйки ги от различни материали и цветове. Именнопоради това собствениците на мотори, които желаят да се отличат с нещо средфеновете избират именно тях.

Въпреки всички позитивни нагласи не се оставяйте да бъдетеподведени. За съжаление голяма част от производители не се стараят дапроизвеждат възможно най-доброто.Евтините копия на оригинала са често срещани, така че изберете източник накогото да имате пълно доверие в това отношение и да предлага краткосрочна гаранция.

Друго притеснение, което автоматично спада, катонедостатък е свързано със съвместимостта. По принцип тя се отнася споредсхемата – марка/модел/година, и еабсолютно задължително всичко да съответства на вашето превозно средство. Дорипри онлайн пазаруване е препоръчително да сте внимателни.

В края на краищата днешният мотоциклетен пазар за части е преизпълнен, подобно на автомобилната индустрия. Имаконсумативи, както от ОЕМ стандарт, така и от афтърмаркет. Като цяло всичкозависи от вашите лични предпочитания, но едно със сигурност не може да сеотрече и това е пренебрегването на самата смяна.

Защо не си заслужава да спестявате за сметка на качеството на консумативите? 

Лошиефекти при спестяването от консумативи

Полагането на подобаващи грижи относно поддръжката за мотора е важно задължение навсеки собственик. По този начин вие гарантирате добро състояние, така че тода може да бъде управляемо и безопасно.Все пак последното нещо, което бихте желали е нещо да се отчупи или разхлаби вдвижение.

Напълно ви разбираме, че запомнянето на всички процеси етвърде объркващо понякога. За да извършите правилно обслужване следете изминатите километри и извършвайтепериодични проверки. Заедно с това е редно да слушате препоръките от вашиятдоверен монтьор, ако естествено имате такъв.

Специалистите съветват никога да не се качвате нанеизправно средство. Лошите ефекти от спестяването на жизненоважнитеконсумативи могат да бъдат доста и да са свързани, както с вас, така и смотоциклета.

Част от тях са следнитеняколко типа :

     Лошо управление

     Неравномерна работа надвигателя

     Висок риск от опасност

     Удължен спирачен път

     Вибрации

Без значение от вида на когото ще попаднете не гиподценявайте, защото последиците могат да бъдат катастрофални. При най-малкият признак за неизправностпосетете сервиза възможно най-скоро и закупете предназначените части.

 

Съветиза поддържане на приемливо състояние

Като за начало може да започнете от най-забележителните и важни елементи. Това са съответно гумите,маслото и спирачните накладки. Организирайте си график в който на няколко месецада им извършвате подробна инспекция. Така щесе чувствате много по-улеснени вместо да се налага да запомняте дата по дата.

При условие, че ви предстои дълго пътуване, хвърляйте отвреме на време поглед към нивото на маслото. Намазването на веригата също може да бъде полезно, защото предпазваот всякакви по вид повреди.

По отношение на гумата е препоръчително да следите тяхнотониво. При несъответствие в атмосферитене предприемайте пътувания, тъй като шанса да загубите контрол е голям,вместо това ги поправете. Също така наблюдавайте и повърхността на протектораза евентуални порязвания или изпъкналиелементи.

Мотоциклетните производители напътстват веднъж на двегодини да подменяте спирачната течност в зависимост от това колко честоизползвате мотора. Апаратите за спиранеза най-съществените компоненти, защото отговарят за цялостното спиране надвижението. Без тяхното присъствие употребата е немислима.

Защо не си заслужава да спестявате за сметка на качеството на консумативите?

Заключение

На този етап предполагаме, че сте добили ценни знания, които следователно ще имплементирате въввашето ежедневие. Преди всичко обаче, не забравяйте винаги да пазарувате от надежден и доказан източник.В случай, че все още не сте открили такъв не се тревожете, тъй като разполагамес подобаващо решение.

Посещавайки нашиятонлайн магазин на адрес Linsonmoto.bg, вие ще останете повече от впечатление. Всички продуктипредлагани от нас, включително и консумативите са с доказан състав и стандарт.Те са едни от най-висококачествените напазара, така че няма за какво да се тревожите по това отношение.

Облагодетелствайте вашето возило, като му закупитепървокласни части за мотор. Каталогът ни се състои от всичко необходимо, вариращо от маслени филтри до мото гуми и акумулатори. Част от марките с които работимса дълбоко познати на феновете из целия свят.

За да осъществите поръчка е нужно да попълните малък формуляр с лични данни. Доставкитеса безплатни и се осъществяват из цялата страна. За повече информация в тазинасока можете да се обърнете към нашият екип или да посетите раздела ‚‘‘ Обслужване на клиенти ‘‘ вдъното на нашият уеб сайт.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар