Дисаги за мотори с марка SHAD


Дисаги за мотор SHAD SL58

Наличен в наш магазин

Дисаги SHAD SL58 SADDLE BAGSHAD представя на пазара своята нова линия на SL туристически чанти.С висока устойчивост и качествоС атрактивен дизайн, 100% Barcelona Design.Те също имат големи размери светлоотразителни елементи за по-голяма сигурност.Голям капацитет Разгъващите дисаги, със светлоотразит..

259лв.

Върната бройка
Дисаги за мотор SHAD SL58 ZA2706230101

Дисаги за мотор SHAD SL58 ZA2706230101

Наличен в наш магазин

Дисаги SHAD SL58 SADDLE BAGВЪРНАТА БОРЙКА ОТ КЛИЕНТ - БЕЗ СЛЕДИ ОТ УПОТРЕБАSHAD представя на пазара своята нова линия на SL туристически чанти.С висока устойчивост и качествоС атрактивен дизайн, 100% Barcelona Design.Те също имат големи размери светлоотразителни елементи за по-голяма сигурност.Голям..

259лв.

Дисаги за мотор T-Maxter Side XXL 90420

Наличен в наш магазин

Дисаги за мотор T-Maxter Side XXL 90420Изработен от полиестер 1680D.Ципове с големи гумирани плъзгачи за по леста употреба с ръкавици.4 джоба.Централно затваряне с отвори за поставяне на предпазен катинар(които не са включени в цената).Водоустойчиви капаци.Отразяващи вложки..

241лв.

Кожена дисага SHAD SR38 Cafe Racer

Наличен в наш магазин

Кожена дисага SHAD SR38 Cafe RacerSHAD SR38 Cafe Racer - кожата на коня изглед Pannier система е идеалният партньор за всеки велосипед състезател кафе стил.Отличаващ се с 10 литра капацитет на чантата и система за закрепяне към мотоциклета.Характеристики:10 литра капацитетЛесен монтаж и демонтаж на ..

23501лв.

Кожена дисага SHAD SR38 Cafe Racer - BLACK

Наличен в наш магазин

Кожена дисага SHAD SR38 Cafe Racer - BLACKSHAD SR38 Cafe Racer - кожата на коня изглед Pannier система е идеалният партньор за всеки велосипед състезател кафе стил.Отличаващ се с 10 литра капацитет на чантата и система за закрепяне към мотоциклета.Характеристики:10 литра капацитетЛесен монтаж и демо..

23501лв.

КОЖЕНИ ДИСАГИ ЗА МОТОР A-PRO 66 ROUTE BLACK

Наличен в наш магазин

КОЖЕНИ ДИСАГИ ЗА МОТОР A-PRO 66 ROUTE BLACK..

299лв.

Кожени дисаги за мотор A-PRO SPIRIT BLACK

Наличен в наш магазин

Кожени дисаги за мотор A-PRO SPIRIT BLACK..

279лв.

Кожени дисаги за мотор ROADER BLACK

Наличен в наш магазин

Кожени дисаги за мотор ROADER BLACK..

249лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Онлайн магазин ви предлага богата гама от текстилни дисаги за мотори, направени от висококачествени и надеждни материали.

Дисагите са едни от най-харесваните и популярни пътни чанти за мотор. Те са удобни, изглеждат добре и са много подходящи за пренасяне на багаж. Този вид пътни чанти могат да бъдат меки или полутвърди и се поставят от двете страни на мотора.

Предимствата на дисагите за мотори са:

      Лесен монтаж - за да се поставят не е необходимо нищо повече, освен да се плъзнат от двете страни на мотора и да се закопчаят катарамите им

      Осигуряват много място за багаж - тъй като са с мек или полутвърд корпус, могат да събират доста повече багаж в сравнение с твърдите куфари

      Удобни са при езда - тъй като са поставени зад ездача, дисагите не оказват никакво влияние на позицията му по време на езда

      Прилична цена - в сравнение с твърдите куфари, цената, на която се предлагат меките и полутвърди дисаги е по-ниска

Ако и вие мечтаете да оборудвате мотора си с висококачествени дисаги, от Linson Moto можем да ви предложим многообразие от текстилни и кожени дисаги за мотор от топ брандове като SHAD.

Защо да се спрете на дисаги SHAD?

Компанията има повече от 50 годишен опит в производството на пътни куфари, чанти и дисаги. Пътните чанти с марка SHAD са:

      с интересен дизайн

      притежават увеличен капацитет за съхранение на багаж

      100% водоустойчиви

Линията от пътни чанти за мотор SHAD включва широк спектър от продукти в разнообразни размери и дизайн.

Ако искате да притежавате дисаги за мотор с марка SHAD, Линсън Мото е вашият магазин!

Защо да изберете Linson Moto?

Ако влезете на страниците на нашия магазин и разгледате дисагите за мотори SHAD ще установите, че ние сме подбрали за вас възможно най-добрите модели дисаги, които брандът предлага. Без значение дали се нуждаете от текстилни, кожени, меки или полутвърди дисаги, ние можем да ви ги предложим.

Ако досега не сте притежавали дисаги от този бранд и искате да узнаете малко повече за характеристиките на пътните им чанти, нашите консултанти ще ви дадат нужната ви информация, за да направят избора ви по-лесен.

Търсите дисаги за мотор от високо качество и на добри цени? Не търсете повече, а вижте какво ви предлагаме от Линсън Мото!