Кожени мото чанти


Кожен мото куфар SHAD SR28 CAFE RACER

Наличен в наш магазин

Кожен мото куфар SHAD SR28 CAFE RACERКожен мото куфар Shad SR28 е първият модел на SHAD, който ще бъде изграден за стилния ездач.Изработена от висококачествена 600D PU кожа, съчетана с 210D PU подплата, коженият куфар за мотор SR28 притежава капацитет от 27 литра и с лекота събира FULL FACE ("цяла")..

333лв.

Кожена дисага SHAD SR38 Cafe Racer

Наличен в наш магазин

Кожена дисага SHAD SR38 Cafe RacerSHAD SR38 Cafe Racer - кожата на коня изглед Pannier система е идеалният партньор за всеки велосипед състезател кафе стил.Отличаващ се с 10 литра капацитет на чантата и система за закрепяне към мотоциклета.Характеристики:10 литра капацитетЛесен монтаж и демонтаж на ..

23501лв.

НОВО Кожена дисага SHAD SR38 Cafe Racer - BLACK

Кожена дисага SHAD SR38 Cafe Racer - BLACK

Наличен в наш магазин

Кожена дисага SHAD SR38 Cafe Racer - BLACKSHAD SR38 Cafe Racer - кожата на коня изглед Pannier система е идеалният партньор за всеки велосипед състезател кафе стил.Отличаващ се с 10 литра капацитет на чантата и система за закрепяне към мотоциклета.Характеристики:10 литра капацитетЛесен монтаж и демо..

23501лв.

Кожена мото чанта A-PRO IDAHO-BLACK

Наличен в наш магазин

Кожена мото чанта A-PRO IDAHO-BLACK..

52лв.

Кожена мото чанта A-PRO PIPES-BLACK

Наличен в наш магазин

Кожена мото чанта A-PRO PIPES-BLACK..

52лв.

Кожена мото чанта A-PRO TATANKA-BLACK

Наличен в наш магазин

Кожена мото чанта A-PRO TATANKA-BLACK..

52лв.

КОЖЕНИ ДИСАГИ ЗА МОТОР A-PRO 66 ROUTE BLACK

Наличен в наш магазин

КОЖЕНИ ДИСАГИ ЗА МОТОР A-PRO 66 ROUTE BLACK..

299лв.

Кожени дисаги за мотор A-PRO APACHE BLACK

Наличен в наш магазин

Кожени дисаги за мотор A-PRO APACHE BLACK..

299лв.

Кожени дисаги за мотор A-PRO CANYON

Наличен в наш магазин

Кожени дисаги за мотор A-PRO CANYONКожени дисаги за мотор, изработени от  синтетична кожа с много добро качество.Закрепване посредством велкро-ремъциКапацитетът на комплекта е приблизително 18LМетална катарамaСвързани помежду си чрез връзки и велкроРазмери:29X24X14cm..

235лв.

Кожени дисаги за мотор A-PRO CHOPPER BLACK

Наличен в наш магазин

Кожени дисаги за мотор A-PRO CHOPPER BLACKКожени дисаги за мотор, изработени от естествена кожа с много добро качество.Капацитетът на комплекта е приблизително 19.5LДва броя катарами за закопчаване на дисагитеСвързани помежду си чрез циповеРазмери:37X30X18..

279лв.

Кожени дисаги за мотор A-PRO H-D BLACK

Наличен в наш магазин

Кожени дисаги за мотор A-PRO H-D BLACKКожени дисаги за мотор, изработени от  синтетична кожа с много добро качество.Закрепване посредством велкро-ремъциКапацитетът на комплекта е приблизително 27LДва броя катарами за закопчаване на дисагитеСвързани помежду си чрез връзки и велкроРазмери:45X30X2..

279лв.

Кожени дисаги за мотор A-PRO SPIRIT BLACK

Наличен в наш магазин

Кожени дисаги за мотор A-PRO SPIRIT BLACK..

279лв.

Кожени дисаги за мотор ADRENALINE CRUISE BACK BIG 2.0 BLACK

Изпращаме до 5 дни

Кожени дисаги за мотор ADRENALINE CRUISE BACK BIG 2.0 BLACKКожени дисаги за мотоциклета CRUISE BAG BIG с капацитет 45 л за мотоциклети тип Чопър-КруизърХарактеристики:Затваряне с две катарамиКапацитет 45LКласически монтаж с ремъциДръжка за носене..

199лв.

Кожени дисаги за мотор ADRENALINE FRINGES BLACK

Изпращаме до 5 дни

Кожени дисаги за мотор ADRENALINE FRINGES BLACKКожени дисаги за мотоциклета, украсени с ресни, изработени от много добро качество естествена кожа. Имат солидни катарами, които позволяват регулиране на затварянето. Подходящи са за повечето мотоциклети и имат възможност за регулиране с кожените ремъци..

169лв.

Кожени дисаги за мотор ADRENALINE STUDS BLACK

Изпращаме до 5 дни

Кожени дисаги за мотор ADRENALINE STUDS BLACKКожени странични дисаги с декоративни шипове за мотоциклети тип чопър-круизър. Изработени са от дебела, твърда кожа, която запазва формата си. Свързват се с връзки.Характеристики:Вместимостта на комплекта е приблизително 25 лМетални катарамиСвързани с връ..

169лв.

Кожени дисаги за мотор ROADER BLACK

Наличен в наш магазин

Кожени дисаги за мотор ROADER BLACK..

249лв.

Кожени чанта за инструменти ADRENALINE RUISE 2.0 BLACK

Изпращаме до 5 дни

Кожени чанта за инструменти ADRENALINE RUISE 2.0 BLACKКожена чанта за инструменти с монтаж под предния фар на мотоциклети тип Чопър-Круизър.Характеристики:Двойно закопчаване с катарамаКласическо закрепване на ремъци..

69лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Обичате дългите преходи, но никога няма достатъчно място за багажа ви. Ние от LINSONMOTO.BG имаме решение за вас. Можем да ви предложим широка гама от кожени дисаги и чанти за мотор.