Стойки

Няма добавени продукти в тази категория.

Онлайн магазин LINSONMOTO ви предлага различни стойки за мотори с качествена изработка. Всички стойки са направени от издръжливи материали,

Без значение какъв модел и марка мотоциклет или скутер сте си закупили, за да можете да го карате спокойно по пътищата на страната задължително трябва да му поставите регистрационен номер. Производителите на превозни средства са предвидили места, на които можете да монтирате тези номера (регистрационни табели), но за да го направите ще ви необходими подходящите стойки за мото номера.

Ако и вие имате нужда от стойки, на които да монтирате регистрационния номер на двуколесното си превозно средство, посетете нашия магазин и разгледайте стойките за мото номера, които предлагаме!

Какво представляват тези мото аксесоари?

Казано възможно най-просто, стойките са немного големи по размер аксесоари, чиято основна функция е да служат като стабилна опора, върху която да бъде закрепен регистрационния номер на мотора или скутера.

Изработват се от различни материали, но най-често са изработени или от висококачествен алуминий или от алуминиева сплав.

Почти всички модели стойки са:

      с регулируеми височина, ширина и наклон

      имат отвори за мигачи и осветление

      подходящи са за монтаж на регистрационни номера за всички модели и марки мотоциклети и скутери

Какво можем да ви предложим от Линсън Мото?

При нас ще откриете доста голямо разнообразие от универсални стойки за номера, така че ще имате възможност да изберете модела на стойката, който ви допада. Като магазин, който държи на своите клиенти, ние предлагаме стойки за номера от топ марки като LAMPA, което ви гарантира, че на който и модели стойки да се спрете той ще бъде с много високо качество и дълъг експлоатационен живот.

Стойките за номера, които ще откриете на страниците на Linson Moto са:

      универсални

      изработени са от висококачествена алуминиева сплав

      монтажът им е много бърз и лесен,

      цените, на които ги предлагаме ще ви допаднат изключително много

Ако за пръв път избирате подобни мото аксесоари и не сте напълно наясно кой модел стойка за номер да изберете, нашите консултанти ще ви помогнат, за да направите възможно най-добрия избор. Освен стойки за мотор, ние можем да ви предложим и широка гама от универсални стойки от топ брандове за скутери, осветление за номера и още много други мото аксесоари.

Искате да оборудвате железния си кон със стойки за мото номера от високо качество? Ние ви очакваме!