Стойки


Адаптер за централна стойка BETA BMW 3043C/47 - 53.5mm

Наличен в наш магазин

Адаптер за централна стойка BETA BMW 3043C/47 - 53.5mmРазмери: 53.5mm..

46лв.

Адаптер за централна стойка BETA DUCATI 3043C/41 - 21,5-25,5mm

Наличен в наш магазин

Адаптер за централна стойка BETA DUCATI 3043C/41 - 21,5-25,5mmРазмери: 21,5-25,5mm..

46лв.

Адаптер за централна стойка BETA DUCATI 3043C/44 - 40.5mm

Изпращаме до 10 дни

Адаптер за централна стойка BETA DUCATI 3043C/44 - 40.5mmРазмери: 40.5mm..

46лв.

Адаптер за централна стойка BETA HONDA 3043C/45 - 28.5mm

Наличен в наш магазин

Адаптер за централна стойка BETA HONDA 3043C/45 - 28.5mmРазмери: 28.5mm..

46лв.

Адаптер за централна стойка BETA KTM-TRIUMPH 3043C/42 - 27.5mm

Наличен в наш магазин

Адаптер за централна стойка BETA KTM-TRIUMPH 3043C/42 - 27.5mmРазмери: 27.5mm..

46лв.

Адаптер за централна стойка BETA MV 3043C/43 - 42.5mm

Наличен в наш магазин

Адаптер за централна стойка BETA MV 3043C/43 - 42.5mmРазмери: 42.5mm..

46лв.

АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA 10 mm

Наличен в наш магазин

АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA  10 mmBARRACUDA SUPPORT STAND е универсален комплект, създаден да работи заедно със стойка тип „вилица“.Изработени от алуминийЦената е за комплект от два адаптора АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA 10 mm - за мотоциклети KAWASAKIВъзможност за поставяне на цветна ..

39лв.

Очакваме доставка

АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA 6/8 mm

Очакваме доставка

АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA  6/8 mmBARRACUDA SUPPORT STAND е универсален комплект, създаден да работи заедно със стойка тип „вилица“.Изработени от алуминийЦената е за комплект от два адаптора АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA 6/8 mm - 10 mm - за мотоциклети KAWASAKI6мм за мотоциклети ..

39лв.

Алуминиева стойка за мотор тип вилица

Наличен в наш магазин

Алуминиева задна стойка за мотор тип вилицаИзработена от висококачествени материали;Захващане за адаптерни ролкиЦвят : Син..

250лв.

Задна стойка за мотор BETA 3040C

Наличен в наш магазин

Задна стойка за моторКачествена изработкаУниверсална задна стойка Захват за шарнири и захващане за адаптерни ролкиРегулеруеми опори с подложки, изработени от материял против надраскванеЦвят: ЧЕРЕН..

154лв.

Очакваме доставка

Задна стойка за мотор BT тип лапичка

Очакваме доставка

Задна стойка за моторКачествена изработкаУниверсална задна стойкаЗахват за шарнириРегулеруеми опори с подложки, изработени от материял против надраскванеЦвят: ЧЕРЕН..

79лв.

Очакваме доставка

Задна стойка за мотор BTV тип вилица

Очакваме доставка

Задна стойка за мотор тип вилицаКачествена изработкаУниверсална задна стойкаЗахващане за адаптерни ролкиРегулеруеми опориЦвят: ЧЕРЕН..

79лв.

Задна стойка за мотор STT тип лапичка

Наличен в наш магазин

Задна стойка за моторКачествена изработкаУниверсална задна стойкаЗахват за шарнириРегулеруеми опори с подложки, изработени от материял против надраскванеЦвят: ЧЕРВЕН..

79лв.

Задна стойка за мотор STV тип вилица

Наличен в наш магазин

Задна стойка за мотор тип вилицаКачествена изработкаУниверсална задна стойкаЗахващане за адаптерни ролкиРегулеруеми опориЦвят: ЧЕРВЕН..

79лв.

Очакваме доставка
-15%
Комплект греячки за мото гуми A-PRO TW1000
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Комплект греячки за мото гуми A-PRO TW1000

Очакваме доставка

Комплект греячки за мото гуми A-PRO TW1000Моделът греячки на A-PRO TW1000 е създаден да пасва идеално на Вашите гуми.Нагревателите в тях саразположени напречно което води до перфектно и равномерно топлинно нагряване.Захранване 240V.В комплекта е включена чанта за съхранение.Греячка предна гума:Лесни..

55165лв. 649лв.

Крик за повдигане на мотор SMX

Наличен в наш магазин

Крик за повдигане на мотор (мотоциклетен повдигач) SMXЛесен за употребаМаксимално натоварване - 500кгМаксимална височина: 400mmМинимална височина: 95mmРазмери на платформата: 450x150mmТегло на стойката: 14.2 кг..

149лв.

Мото ключалка за транспортиране на мотор 38134 Red

Изпращаме до 10 дни

Мото ключалка за транспортиране на мотор 38134 RedМото ключалка за транспортиране на мотор Поставя се около спирачния лост и ръкохваткатаУстройство за заключване на предната спирачка за всички видове мотоциклетиЛесен за използванеПерфектният аксесоар при повдигане на задната гума със стойка за ..

14лв.

Мото ключалка за транспортиране на мотор 38135 Blue

Наличен в наш магазин

Мото ключалка за транспортиране на мотор 38135 BlueМото ключалка за транспортиране на мотор Поставя се около спирачния лост и ръкохваткатаУстройство за заключване на предната спирачка за всички видове мотоциклетиЛесен за използванеПерфектният аксесоар при повдигане на задната гума със стойка за..

14лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Онлайн магазин LINSONMOTO ви предлага различни стойки за мотори с качествена изработка. Всички стойки са направени от издръжливи материали,

Без значение какъв модел и марка мотоциклет или скутер сте си закупили, за да можете да го карате спокойно по пътищата на страната задължително трябва да му поставите регистрационен номер. Производителите на превозни средства са предвидили места, на които можете да монтирате тези номера (регистрационни табели), но за да го направите ще ви необходими подходящите стойки за мото номера.

Ако и вие имате нужда от стойки, на които да монтирате регистрационния номер на двуколесното си превозно средство, посетете нашия магазин и разгледайте стойките за мото номера, които предлагаме!

Какво представляват тези мото аксесоари?

Казано възможно най-просто, стойките са немного големи по размер аксесоари, чиято основна функция е да служат като стабилна опора, върху която да бъде закрепен регистрационния номер на мотора или скутера.

Изработват се от различни материали, но най-често са изработени или от висококачествен алуминий или от алуминиева сплав.

Почти всички модели стойки са:

      с регулируеми височина, ширина и наклон

      имат отвори за мигачи и осветление

      подходящи са за монтаж на регистрационни номера за всички модели и марки мотоциклети и скутери

Какво можем да ви предложим от Линсън Мото?

При нас ще откриете доста голямо разнообразие от универсални стойки за номера, така че ще имате възможност да изберете модела на стойката, който ви допада. Като магазин, който държи на своите клиенти, ние предлагаме стойки за номера от топ марки като LAMPA, което ви гарантира, че на който и модели стойки да се спрете той ще бъде с много високо качество и дълъг експлоатационен живот.

Стойките за номера, които ще откриете на страниците на Linson Moto са:

      универсални

      изработени са от висококачествена алуминиева сплав

      монтажът им е много бърз и лесен,

      цените, на които ги предлагаме ще ви допаднат изключително много

Ако за пръв път избирате подобни мото аксесоари и не сте напълно наясно кой модел стойка за номер да изберете, нашите консултанти ще ви помогнат, за да направите възможно най-добрия избор. Освен стойки за мотор, ние можем да ви предложим и широка гама от универсални стойки от топ брандове за скутери, осветление за номера и още много други мото аксесоари.

Искате да оборудвате железния си кон със стойки за мото номера от високо качество? Ние ви очакваме!