Тапи за ауспуси


-15%
Комплект тапи за ауспух TWIN AIR 2T/4T
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Комплект тапи за ауспух TWIN AIR 2T/4T

Изпращаме до 48 часа

Комплект тапи за ауспух TWIN AIR 2T/4TВключва 5 броя 2-тактови и 6 броя 4-тактови тапи за ауспух..

11560лв. 136лв.

Тапа за асупугх AKRAPOVIC

Изпращаме до 48 часа

Тапа за асупугх AKRAPOVICЗа да запазите изпускателната система суха по време на миене, използвайте тапата за миене на AkrapovicНезаменим помощник при поддръжката на изпускателната системаПодходяща за всички шумозаглушители с вътрешен диаметър на изхода от 22 до 55 mm..

2406лв.

-15%
Тапа за ауспух TWIN AIR MINI 18-21MM
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Тапа за ауспух TWIN AIR MINI 18-21MM

Наличен в наш магазин

Тапа за ауспух TWIN AIR MINI 18-21MMТапата предотвратява събирането на мръсотия и влага в изпускателната тръба..

1020лв. 12лв.

-15%
ТАПА ЗА АУСПУХ 2Т Twin Air
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

ТАПА ЗА АУСПУХ 2Т Twin Air

Изпращаме до 48 часа

ТАПА ЗА АУСПУХ 2Т Тапата за ауспух предпазва от попадане на вода и мръсотия в ауспуха на мотоциклета по време на миене или транспортиране.Тапата за четиритактови мотоциклети е с ø от 27 до 50 мм.*Посочената цена е за 1 бр...

935лв. 11лв.

-15%
Тапа за ауспух 4Т Twin Air
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Тапа за ауспух 4Т Twin Air

Наличен в наш магазин

Тапа за ауспух 4Т..

935лв. 11лв.

-20%
ТАПА ЗА АУСПУХ Muc-Off Motorcycle Exhaust Bung
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

ТАПА ЗА АУСПУХ Muc-Off Motorcycle Exhaust Bung

Наличен в наш магазин

ТАПА ЗА АУСПУХ Muc-Off Motorcycle Exhaust BungНе позволявайте на долната част на двигателя да се намокри с новия Muc-Off Exhaust Bung! Изработен от двукомпонентна гъвкава сърцевина и втулка от силиконов каучук, тя създава страхотно херметично уплътнение, за да предотврати попадането на вода или друг..

2792лв. 3490лв.

ТАПА ЗА АУСПУХ PROGRIP 2T

Изпращаме до 48 часа

ТАПА ЗА АУСПУХ PROGRIP 2T Тапата за четиритактови мотоциклети е с ø 40 мм.Посочената цена е за 1 бр...

12лв.

ТАПА ЗА АУСПУХ PROGRIP 4Т

Изпращаме до 48 часа

ТАПА ЗА АУСПУХ 4ТТапата за четиритактови мотоциклети е с ø 65 мм.Посочената цена е за 1 бр...

16лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

В онлайн магазин можете да откриете тапи за ауспуси на мотори, направени от качествени материали.

Един от най-големите страхове на всеки моторист е, след като е измил и излъскал до блясък мотора и реши да се разходи с него, да не може да го направи, защото докато го е почиствал в ауспуха е влязла вода. Ако и вие се притеснявате от това, тогава е време да помислите за покупка на тапи за ауспуси!

Какво представляват тези тапи?

Най-общо казано, тапите са неголеми мото аксесоари, които най-често се изработват от пластмаса или гума. Проектирани са така, че да пасват идеално в изпускателната тръба на мотора, което гарантира, че когато мотоциклета се мие и почиства в тръбата няма да влезе и капка вода. Тапите се предлагат в различни размери и в зависимост от това дали моторът е двутактов или четиритактов.

Как се използват тапите за ауспуси?

Няма нищо по-лесно да използвате подобни мото аксесоари. Това, което трябва да направите е, преди да започнете да миете и почиствате мотоциклета си, да поставите тапата в отвора на изпускателната тръба и след като приключите да я отстраните.

Използването на тапи ще ви позволи да почиствате мотора си до съвършенство, без да се притеснявате, че нечистотии и вода ще влязат в ауспуха и после няма да можете да запалите. Ако търсите висококачествени, от популярни марки и на добри цени тапи за ауспуси, разгледате мото аксесоарите, които предлагаме от Линсън Мото!

Защо да изберете тапи от Linson Moto?

Като магазин, специализиран в продажбата на мото продукти, части и екипировка, ние можем да ви предложим голямо многообразие от тапи за ауспуси от водещи марки като LAMPA и други.

При нас ще откриете широка гама от размери тапи, сред които със сигурност ще откриете този размер, който да пасва перфектно на изпускателната тръба на вашата марка и модел мотоциклет. Ние сме винаги на линия и ако не сте сигурни какъв размер тапи да закупите за модела мотоциклет, който карате.

Доверявайки се на Lison Moto при покупката на тапи за ауспуси, вие можете да сте напълно спокойни, че ще снабдите мотора си с висококачествени тапи, които няма да пропуснат мръсотия и вода в ауспуха на двуколесното превозното средство. Ще сте спокойни, че можете да поддържате чистотата на мотора си, без да се притеснявате, че след почистването няма да запали.