изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Широка гама от продукти над 20 000 артикула

Покупки на изплащане

Покупки на изплащане

Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Безплатна доставка над 149.00лв

30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Х
Широка гама от продукти над 20 000 артикула
Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Искате магазин, който предлага както мото екипировка на световни марки, така и мото части и аксесоари. Тогава ние, от LINSON MOTO, сме вашият магазин.
Младият ни и амбициозен екип се старае непрекъснато да обогатява продуктовата гама, за да можем да задоволим всяко едно желание на нашите клиенти.

Х
Покупки на изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Х
Безплатна доставка над 149.00лв
Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Х
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Тапи за ауспуси

Търсене по модел мотор
Тапи за ауспуси
Сортирай по:
Филтър
Филтър
Сортиране

Сорт


Тапа за ауспух 90155

Тапа за ауспухПредотвратява вода да навлезе в двиг..

9,00 лв.

Тапа за ауспух 90156

Тапа за ауспух 90156Предотвратява вода да навлезе ..

9,00 лв.

В онлайн магазин можете да откриете тапи за ауспуси на мотори, направени от качествени материали.

Един от най-големите страхове на всеки моторист е, след като е измил и излъскал до блясък мотора и реши да се разходи с него, да не може да го направи, защото докато го е почиствал в ауспуха е влязла вода. Ако и вие се притеснявате от това, тогава е време да помислите за покупка на тапи за ауспуси!

Какво представляват тези тапи?

Най-общо казано, тапите са неголеми мото аксесоари, които най-често се изработват от пластмаса или гума. Проектирани са така, че да пасват идеално в изпускателната тръба на мотора, което гарантира, че когато мотоциклета се мие и почиства в тръбата няма да влезе и капка вода. Тапите се предлагат в различни размери и в зависимост от това дали моторът е двутактов или четиритактов.

Как се използват тапите за ауспуси?

Няма нищо по-лесно да използвате подобни мото аксесоари. Това, което трябва да направите е, преди да започнете да миете и почиствате мотоциклета си, да поставите тапата в отвора на изпускателната тръба и след като приключите да я отстраните.

Използването на тапи ще ви позволи да почиствате мотора си до съвършенство, без да се притеснявате, че нечистотии и вода ще влязат в ауспуха и после няма да можете да запалите. Ако търсите висококачествени, от популярни марки и на добри цени тапи за ауспуси, разгледате мото аксесоарите, които предлагаме от Линсън Мото!

Защо да изберете тапи от Linson Moto?

Като магазин, специализиран в продажбата на мото продукти, части и екипировка, ние можем да ви предложим голямо многообразие от тапи за ауспуси от водещи марки като LAMPA и други.

При нас ще откриете широка гама от размери тапи, сред които със сигурност ще откриете този размер, който да пасва перфектно на изпускателната тръба на вашата марка и модел мотоциклет. Ние сме винаги на линия и ако не сте сигурни какъв размер тапи да закупите за модела мотоциклет, който карате.

Доверявайки се на Lison Moto при покупката на тапи за ауспуси, вие можете да сте напълно спокойни, че ще снабдите мотора си с висококачествени тапи, които няма да пропуснат мръсотия и вода в ауспуха на двуколесното превозното средство. Ще сте спокойни, че можете да поддържате чистотата на мотора си, без да се притеснявате, че след почистването няма да запали.