Мото лепенки за резервоар


Лепенка за резервоар Pro-Tank X2 90510

Наличен в наш магазин

Лепенка за резервоар Pro-Tank X2Лесен монтажПредпазва резервоара от драскотини, обикновено причинени от колани или циповеВода и UV-доказателства..

23лв.

Лепенка за резервоар Pro-Tank X3 90512

Наличен в наш магазин

Лепенка за резервоар Pro-Tank X3Лесен монтажПредпазва резервоара от драскотини, обикновено причинени от колани или циповеВода и UV-доказателства..

23лв.

Лепенка за резервоар Pro-Tank X5 90516

Наличен в наш магазин

Лепенка за резервоар Pro-Tank X5Лесен монтажПредпазва резервоара от драскотини, обикновено причинени от колани или циповеВода и UV-доказателства..

23лв.

Лепенка за резервоар Pro-Tank X5 90517

Наличен в наш магазин

Лепенка за резервоар Pro-Tank X5 90517Лесен монтажПредпазва резервоара от драскотини, обикновено причинени от колани или циповеВода и UV-доказателства..

23лв.

Лепенка резерв. Pro-Tank X1 90010

Наличен в наш магазин

Лепенка резервоар – Pro-Tank X1 90010Лесен монтажВодоустойчиваUV – устойчиваЦвят: Карбон..

17лв.

Лепенка резерв. Pro-Tank X1 90094

Наличен в наш магазин

Лепенка резервоар – Pro-Tank X1 90094Лесен монтажВодоустойчиваUV – устойчиваЦвят: Черен..

17лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

В онлайн магазин LINSONMOTO ще намерите разнообразие от лепенки за моторен резервоар на различни марки.

Стикерите за резервоар на мотор са безспорен хит сред мотористите от цял свят и има защо. Благодарение на тези мото аксесоари, мотоциклетът не само изглежда страхотно и стилно, но ако има надрасквания по резервоара, те лесно могат да бъдат прикрити с една - единствена лепенка за резервоар.

Лепенките, които и ние, от Linson Moto предлагаме са изработени от висококачествени материали като титан, хелий, въглеродни влакна и други. Обикновено мото стикерите имат покритие, което им придава блясък, релеф и 3D ефект и ги предпазва от вредите, които могат да им бъдат нанесени от слънцето, вятъра и дъжда.

Как да изберете и монтирате лепенките за резервоар?

Това, на което трябва да обърнете внимание при търсене и покупка на стикер и дали той е подходящ за вашия модел и марка мотор. Това можете лесно да разберете, като погледнете описанието на мото аксесоара, в което е посочено за кои модели мотори е подходящ.

За монтажа на повечето модели и размери стикери е необходимо просто да си закупите лепенката, да почистите добре мястото, където ще я залепите върху резервоара и съответно да я залепите, като следвате инструкциите, които производителите са описани подробно. След като я залепите е добре да я притиснете с валяк, за да се закрепи още по-стабилно и сте напълно готови.

Вашите лепенки за резервоар ви очакват в Линсън Мото!

Защо да изберете да пазарувате мото аксесоари от нашия магазин?

От Linson Moto можем да ви предложим изобилие от форми, размери и дизайн на стикери, протектори и защитно фолио за вашата марка и модел мотор или скутер.

Достатъчно е просто да влезете на страниците ни, да зададете правилните параметри за търсене и ще откриете лепенките за резервоар, които ви допадат и като качество, и като марка, и като цена. Лепенките, които ние ви предлагаме имат следните добри характеристики:

      гарантирано високо качество

      дълготрайност

      водоустойчивост

      защита от UV лъчи

      лесен и бърз монтаж и други

Специално за вас, ние сме подбрали и предлагаме лепенки за резервоар от популярни марки като LAMPA, PRINT, A - PRO и много други.

Избирайки лепенките за резервоар от Линсън Мото вие можете да сте напълно спокойни, че избирате мото аксесоари от много високо качество на възможно най-добрите цени.