Мото халогени и LED осветление


Скоби за монтаж на допълнително осветление LAMPA 90465

Наличен в наш магазин

Скоби за монтаж на допълнително осветление LAMPA 90465Съвместим с тръби от Ø22 до Ø30ммКомплект - 2 броя..

47лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

В онлайн магазин LINSONMOTO ще намерите различни модели качествено LED осветление за мотори.

Какво представлява продукта

Предлганите мото халогени и LED осветление са изработени отвисококачествени материали издръжливи на износване, предлагащи аксимална ефективност.  Предназначени са за различни модели и марки мотоциклети.

Мото лампите  се предлагат в комплекти от 2 броя, каккто и единчни бройки  и са налични в различни форми, размери. Светят в бяла и жълта светлина и имат красив дизайн.Универсалните LED светлини за мотори имат алуминиеви корпуси и стоманени корпуси с фиксиращи винтове.

Повечето модели мото халогени и LED осветление се предлагат обикновено в размери : 49/36/42мм. Имат работно напрежение - ot 9V до 32V, мощност: 10W,0W - 6000 ° K - 600 лумена, 12 V захранване.

Универсалните LED светлини за мотор имат също такаPMMA обектив, водоустойчиви са и са оборудвани с модулна система и включена фиксирана плоча.

Осигуряват фокусиран лъч и са подходящи за мотоциклети, офроуд, камиони, трактори, мотокари, багери и други превозни средства.

Към мото халогените и LED осетлението има също скоби за монтаж на допълнително осветление.Скобите са съвместими с тръби от Ø22 до Ø30мм.Към комплектитет им са включени също кабели с бързо фиксирани съединители.

От кого се произвежда

Всички мото халогени и LED лампи идват от известната италианска марка LAMPA.Тя е специализирана впроизводството  на висококачествени аксесоари за различни видове мотоциклети.Другите продукти, които марката произвежда са резистори за LED мото мигачи, LED мигачи 3-в-1,  и различни  други видове мото мигачи.

Марката предлага също разнообразие от мото аксесоари като круиз контрол асистенти, адаптери за огледала, адаптери за задни стойки, бонета, вериги за заключване, заключващи кабели за каски,заключващи скоби за мотоциклети  изарядни устройства за мотоциклети, инструменти и ключове за развиване на маслени филтри, катинари за дискове, ключове за светлини, колани за транспортиране на мотор, компактни чанти за резервоари, ксенони за мотори, лепенки за резервоари и други.

Как се използва

Към мото халогените и мотоLED лампите има детайлно упътване за употреба.

Тенденции

Мото мигачите 3-в-1 играят ролятанамигач и стоп светлина. Моделите мигачи LED  CICLON  имат висока устойчивост на врибрации и са с вградени гумени стави против счупване. Някои модели мигачи се предлагат с жълта преминаваща светлина.

 

Защо да изберете Линсън Мото

Онлайн магазин Motoekip предлага богата продуктова гама от мото халогени и LED светлиниПредлаганите продукти отговарят на изискваните стандарти за качество и безопасности са на достъпни цени.