Адаптери за мото огледала


Адаптери за огледала SW-MOTECH MIRROR EXT CBR 500 R

Изпращаме до 48 часа

Адаптери за огледала SW-MOTECH MIRROR EXT CBR 500 RЗа огледала за обратно виждане: лесен монтаж между огледалото и корпусаСтранично преместване с до 4 смЗа подобряване на видимостта назадИзработени от черен полиамид/алуминийНалично е типово одобрение на превозното средство за използване по германски..

108лв.

Адаптери за огледала SW-MOTECH MIRROR EXT GSF 1250 S

Изпращаме до 48 часа

Адаптери за огледала SW-MOTECH MIRROR EXT GSF 1250 SЗа огледала за обратно виждане: лесен монтаж между огледалото и корпусаСтранично преместване с до 4 смЗа подобряване на видимостта назадИзработени от черен полиамид/алуминийНалично е типово одобрение на превозното средство за използване по германск..

118лв.

Адаптери за огледала SW-MOTECH MIRROR EXT S 1000 RR

Изпращаме до 48 часа

Адаптери за огледала SW-MOTECH MIRROR EXT S 1000 RRЗа огледала за обратно виждане: лесен монтаж между огледалото и корпусаСтранично преместване с до 4 смЗа подобряване на видимостта назадИзработени от черен полиамид/алуминийНалично е типово одобрение на превозното средство за използване по германски..

98лв.

Адаптери за огледала SW-MOTECH MIRROR EXTENSION BMW

Изпращаме до 48 часа

Адаптери за огледала SW-MOTECH MIRROR EXTENSION BMW..

108лв.

Адаптери за огледала SW-MOTECH MIRROR EXTENSION CBF 1000 09

Изпращаме до 48 часа

Адаптери за огледала SW-MOTECH MIRROR EXTENSION CBF 1000 09..

108лв.

Адаптери за огледала SW-MOTECH MIRROR EXTENSION FJR 1300 ABS

Изпращаме до 48 часа

Адаптери за огледала SW-MOTECH MIRROR EXTENSION FJR 1300 ABSЗа огледала за обратно виждане: лесен монтаж между огледалото и корпусаСтранично преместване с до 4 смЗа подобряване на видимостта назадИзработени от черен полиамид/алуминийНалично е типово одобрение на превозното средство за използване по ..

128лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Всички адаптери за мото огледала, които ще откриете в магазин LINSONMOTO са направени от качествени и надеждни материали.

Инсталирането на нови мото огледала е лесно изпълнимо за повечето модели и марки мотори и скутери, стига да сте наясно как да се справите. Казваме това, тъй като повечето модели огледала имат индивидуална фикция, която не е подходяща за всеки модел мотор и се налага да потърсите подходящите адаптери за огледала.

За какво служат адаптерите?

Както споменахме току - що, не всички модели огледала пасват на различните марки скутери и мотори. Основната функция на адаптерите е да помогнат огледалото, което сте си избрали да се приспособи по начин, по който ще изглежда перфектно на вашия мотор. Адаптерите обикновено се изработват от висококачествен алуминий и са с лесен и бърз монтаж.

Как да изберете адаптери за мото огледала?

При избора на адаптери основните критерии са няколко:

      от какъв вид адаптери имате нужда (дали да са кормилни или не)

      с каква резба са ви необходими (дали да са с лява, или дясна резба)

      с какъв размер и стъпки да са резбите

Знаете ли това, ви остава само да изберете точните размери, марката на адаптерите и да ги закупите. Ако искате да смените огледалата на мотора си с нови и се нуждаете от висококачествени адаптери за мото огледала, в Линсън Мото ще откриете всичко, което ви е необходимо!

Защо да изберете Linson Moto?

Ние можем да ви предложим изключително голям асортимент от адаптери, подходящи за всички модели огледала и всички модели и марки скутери и мотори. Тъй като работим единствено с топ брандове като LAMPA, VICMA и други можем да ви гарантираме, че адаптерите, които предлагаме са с много високо качество и ще ви служат дълги години занапред.

Цените, на които предлагаме адаптерите за огледала са много приемливи и достъпни и вие лесно ще откриете този модел, който ще ви свърши перфектна работа. Освен адаптери, ние можем да ви предложим мото огледала и аксесоари на добри цени и с доказан произход.

Как да закупите адаптери за огледала от Линсън Мото?

Това, което трябва да направите е просто да разгледате предлаганите в магазина ни артикули, да изберете модела и размера адаптери и да поставите избрания мото аксесоар в количката за пазар. Ние ще се погрижим за останалото!