Стойки за мото номера


Монтажен комплект за номер SW-MOTECH LICENSE PLATE STRAP SET

Изпращаме до 48 часа

Монтажен комплект за номер SW-MOTECH LICENSE PLATE STRAP SET..

590лв.

Стойка за номер SW-MOTECH LICENSE PLATE HOLDER R 1200 GS ABS

Изпращаме до 48 часа

Стойка за номер SW-MOTECH LICENSE PLATE HOLDER R 1200 GS ABS..

179лв.

Стойка за номер SW-MOTECH NUMBER PLATE

Изпращаме до 48 часа

Стойка за номер SW-MOTECH NUMBER PLATE..

108лв.

Стойка за номер SW-MOTECH NUMBER PLATE \

Изпращаме до 48 часа

Стойка за номер SW-MOTECH NUMBER PLATE \..

108лв.

LED-Осветител за номер A-ion 90586

Наличен в наш магазин

LED-Осветител за номер  A-ion 90586Дълъг животНиска консумацияБяла светлинаВисока яркост LEDE – одобрен..

33лв.

По поръчка

Стойка за номер BARRACUDA

По поръчка

Стойка за номер BARRACUDA ..

97лв.

Стойка за номер BARRACUDA KTM 125/390 Duke (2017-2021)

Наличен в наш магазин

Стойка за номер BARRACUDA  KTM 125/390 Duke (2017-2021)Стойката за номер е прецизно изработена с помощта на най-новата технология за лазерно рязане, изработена от алуминий и завършен с черно анодирано покритие.В комплект с регулируемо рамо от неръждаема стомана.Тя са специфични за даден модел и..

185лв.

СТОЙКА ЗА НОМЕР BARRACUDA Ducati Diavel (2014-2018)

Наличен в наш магазин

СТОЙКА ЗА НОМЕР BARRACUDA Ducati Diavel (2014-2018)..

139лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Заповядайте в нашия магазин, където ще откриете богат избор от стойки за мото номера. Всички стойки се предлагат с различни размери.

Законът изисква всяко превозно средство да има номера, монтирани на видно място. Регистрационните номера се поставят отпред и отзад на превозното средство и съдържат важна информация за собствеността му. Мото номерата обикновено се монтират върху стойки, които пък от своя страна се закрепват на определени места на мотора.

Какво представляват стойките за мото номера?

Тези мото аксесоари са един от най-лесните, надеждни и бързи начини да поставите регистрационните табели на вашето двуколесно превозно средство. Стойките се изработват от висококачествени материали и повечето модели са универсални. Това означава, че са подходящи за всички марки и модели мотоциклети и върху тях могат да бъдат монтирани мото номера с различни размери. Монтажът на тези мото аксесоари е изключително лесен, цената, на която могат да бъдат закупени е повече от достъпна, а надеждността им е гарантирана.

Как се монтират тези мото аксесоари?

Това, което трябва да направите е да изберете модел стойки и да ги закупите. Имате ли ги под ръка, просто трябва да ги закрепите за мотора и върху тях да монтирате регистрационната табела. Инструментите, които ще са ви необходими са единствено отвертки, така че дори и никога до сега да не ви се е налагало да монтирате подобни аксесоари, ще се справите отлично и напълно сами. Ако се нуждаете от висококачествени стойки за мото номера, Линсън Мото е на ваше разположение!

Защо да изберете нашия магазин?

Ние сме специализиран магазин за продажба на мото части, консумативи, екипировка и аксесоари и работим единствено с продукти с доказан произход от световноизвестни марки като LAMPA.

Стойките (рамките) за мотоциклетни номера, които от Linson Moto можем да ви предложим са изработени от алуминиеви сплави, с регулируеми наклон, височина и ширина са и изключително лесен монтаж.

Всички модели, които предлагаме са с отвори за монтиране на мигачи и осветление и са подходящи за всички марки мотоциклети.

В магазина ни ще откриете не само универсални стойки за мото номера, но и голямо разнообразие от осветление на номера, висококачествени мигачи, задни светлини, фарове и още много други мото аксесоари на добри цени.

Мото артикулите, които от Линсън Мото предлагаме са с доказан произход, високо качествено и от световноизвестни брандове като LAMPA, O’NEAL, A - PRO, ALPINESTARS и други.