Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Безплатна доставка над 149.00лв

Покупки на изплащане

Покупки на изплащане

30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Широка гама от продукти над 20 000 артикула

изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Х
Безплатна доставка над 149.00лв
Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Х
Покупки на изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Х
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Х
Широка гама от продукти над 20 000 артикула
Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Искате магазин, който предлага както мото екипировка на световни марки, така и мото части и аксесоари. Тогава ние, от LINSON MOTO, сме вашият магазин.
Младият ни и амбициозен екип се старае непрекъснато да обогатява продуктовата гама, за да можем да задоволим всяко едно желание на нашите клиенти.

Х
изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Стойки за мото номера

Търсене по модел мотор
Стойки за мото номера
Сортирай по:
Филтър
Филтър
Сортиране

Сорт


Стойка за номер – AERO-X 90146

Стойка за номер – AERO-X  90146Универсална ст..

49,00 лв.

Очакваме доставка

Стойка за номер – X-plate 90144

Стойка за номер – X-plate  90144Универсална с..

39,00 лв.

Стойка за номер – Xtreme 90142

Стойка за номер – XTREME 90142Универсална стойка з..

39,00 лв.

Стойка за номер – XTREME black 90153

Стойка за номер – XTREME black 90153Универсална ст..

39,00 лв.

Заповядайте в нашия магазин, където ще откриете богат избор от стойки за мото номера. Всички стойки се предлагат с различни размери.

Законът изисква всяко превозно средство да има номера, монтирани на видно място. Регистрационните номера се поставят отпред и отзад на превозното средство и съдържат важна информация за собствеността му. Мото номерата обикновено се монтират върху стойки, които пък от своя страна се закрепват на определени места на мотора.

Какво представляват стойките за мото номера?

Тези мото аксесоари са един от най-лесните, надеждни и бързи начини да поставите регистрационните табели на вашето двуколесно превозно средство. Стойките се изработват от висококачествени материали и повечето модели са универсални. Това означава, че са подходящи за всички марки и модели мотоциклети и върху тях могат да бъдат монтирани мото номера с различни размери. Монтажът на тези мото аксесоари е изключително лесен, цената, на която могат да бъдат закупени е повече от достъпна, а надеждността им е гарантирана.

Как се монтират тези мото аксесоари?

Това, което трябва да направите е да изберете модел стойки и да ги закупите. Имате ли ги под ръка, просто трябва да ги закрепите за мотора и върху тях да монтирате регистрационната табела. Инструментите, които ще са ви необходими са единствено отвертки, така че дори и никога до сега да не ви се е налагало да монтирате подобни аксесоари, ще се справите отлично и напълно сами. Ако се нуждаете от висококачествени стойки за мото номера, Линсън Мото е на ваше разположение!

Защо да изберете нашия магазин?

Ние сме специализиран магазин за продажба на мото части, консумативи, екипировка и аксесоари и работим единствено с продукти с доказан произход от световноизвестни марки като LAMPA.

Стойките (рамките) за мотоциклетни номера, които от Linson Moto можем да ви предложим са изработени от алуминиеви сплави, с регулируеми наклон, височина и ширина са и изключително лесен монтаж.

Всички модели, които предлагаме са с отвори за монтиране на мигачи и осветление и са подходящи за всички марки мотоциклети.

В магазина ни ще откриете не само универсални стойки за мото номера, но и голямо разнообразие от осветление на номера, висококачествени мигачи, задни светлини, фарове и още много други мото аксесоари на добри цени.

Мото артикулите, които от Линсън Мото предлагаме са с доказан произход, високо качествено и от световноизвестни брандове като LAMPA, O’NEAL, A - PRO, ALPINESTARS и други.