Стойки номера за скутер

Няма добавени продукти в тази категория.

Търсите ли си надеждна и качествена стойка за номер за вашия скутер? Разгледайте нашия онлайн магазин за мото екипировка LINSONMOTO.

Всеки, който има мотоциклет или скутер е наясно, че не може да го управлява, ако машината няма поставени регистрационни табели. Поставянето на регистрационни номера на автомобилите е много лесно, но при скутерите се налага първо да се монтират стойки (рамки) и върху тях да се поставят номерата. Ако и вие си падате по скутерите и сте си закупили ново двуколесно превозно средство, тогава трябва да помислите за покупка на стойки номера за скутер.

В момента на пазара се предлага голямо разнообразие от подобни мото аксесоари и вие можете да избирате както от какъв материал да са изработени стойките, така и какви функционалности да имат и на каква цена да ги закупите:

Материалите, от които се изработват рамките за номера са доста разнообразни, но най-често използваните материали са пластмаса (най-евтиния и не много надежден вариант), стомана, хром, хромирана стомана (най-скъпия вариант), висококачествен алуминий и други. Стойките за номера за скутер, също като рамките за мото номера имат отвори за монтаж на светлини и се предлагат в различни размери и цветове

Ако търсите да закупите стойки за регистрационни табели за скутер с доказан произход и високо качество, разгледайте и мото артикулите, които от Линсън Мото предлагаме!

Защо да изберете Linson Moto?

Ние можем да ви предложим голямо разнообразие от стойки в различни размери и цветове от световноизвестни марки като LAMPA, които ще отговорят напълно на очакванията ви. Предлаганите стойки за номера за скутери, които ще откриете на страниците на магазина ни са изработени от висококачествен алуминий, имат отвори за светлини, монтират се изключително лесно и най-важното - изключително стабилни и надеждни са и вие можете да сте спокойни, че веднъж поставена върху стойката, регистрационната табела ще си остане там, без значение по какви пътища карате.

Освен стойки за номера за скутери, ние предлагаме и изключително богата гама от мото части, консумативи, аксесоари и мото екипировка на много прилични цени! В Linson Moto ще откриете всичко, което ви е нужно, за да стане ездата на мотора или скутера ви още по-безопасна и вълнуваща!

Търсите стабилна, здрава и красива стойка за регистрационни номера за скутера си? Разгледайте нашите предложения и със сигурност ще откриете стойката, която ще пасне идеално на модела и марката на скутера ви!