30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Кои са най-добрите марки мотори на 2022 и защо?

OT LINSON MOTO

Кои са най-добрите марки мотори на 2022 и защо?

Източник снимка:unsplash.com

Отдавна обмисляте покупката на мотоциклет и най-сетне времето е дошло. Единственото, което все още ви спира да осъществите мечтата си е, че не сте напълно наясно на кой модел и марка мотор да се спрете.

Ние напълно разбираме вашето колебание, затова няма да ви препоръчваме конкретна марка мотори.

Вместо това ще ви представим класацията на най-добрите марки и модели мотоциклети за 2021 - 2022 година. Надяваме се по този начин да улесним избора ви и да се сдобиете с машина, която напълно отговаря на вашите потребности.

Кои са най-добрите марки мотори на 2022 и защо?

Източник снимка:unsplash.com

Шест от най-добрите марки и модели мотори на 2021 - 2022 - ра


Aprilia Tuareg 660

Aprilia е известна както с мотоциклетите си с голям капацитет, така и с моделите си от най-ниския клас. Всичко това обаче се промени миналата година, когато представиха новата си машина от среден клас Tuono 660.

За да продължат в тази посока, през 2022 - ра от бранда представиха на пазара още един модел от средния клас, а именно Aprilia Tuareg 660.

Tuareg 660 е нещо средно между класически рали и приключенски модел. Разполага с високопроизводителен 660 кубиков двигател със среден работен обем, който се държи изключително добре както на пътя, така и по черни пътища.

С мощност от 80 конски сили и собствено тегло от 204 кг Tuareg 660 има здрава тръбна рамка, 21 - инчово предно колело и здраво офроуд окачване.

Освен това разполага с отлично електронно оборудване APRC с различни режими на езда и възможност за настройка на различни параметри като контрол на сцеплението, АВС и много други.

Кои са най-добрите марки мотори на 2022 и защо?

Източник снимка:unsplash.com

Kawasaki Z 650 RS

От Kawasaki нарекоха Z 650 RS „Retrovolution“, тъй като моделът наистина се връща към класиката. На пръв поглед Z 650 RS много прилича на Z 650 B1 от 1977 г. Има същия зелен цвят, съчетан с емблематичните жълти джанти на оригинала, но приликата приключва до тук.

Kawasaki Z 650 RS е с тегло от 187 кг, 6 - степенна скоростна кутия, многодисков съединител и 4 - тактов паралелен двоен двигател с течно охлаждане. 

Стабилен, с предизвикателен ретро дизайн и с много достъпна цена, според експертите Kawasaki Z 650 RS ще е един от най-търсените модели мотори от средния клас за 2022 - ра сред любителите на комфортното пътуване и спокойната езда.

Кои са най-добрите марки мотори на 2022 и защо?

Източник снимка:unsplash.com

Moto Guzzi V 100 Mandello

V100 Mandello бележи значителна стъпка напред както в мощността, така и в технологиите в настоящата гама на Guzzi. Новият модел може да се похвали с чисто нов двуцилиндров, 8 - клапанов 1024 сс двигател с течно охлаждане със 115 конски сили и впечатляващите 105 Nm въртящ момент при 9500 об/мин.

Освен това идва “зареден” с всякакъв вид технология, за която можете да се сетите. Разполага с няколко режима на возене, регулируем контрол на сцеплението, круиз контрол, Quickshifter, полуактивно окачване Öhlins Smart EX 2.0 и много други.

Източник снимка:unsplash.com

Това, което го отличава от всички останали и го нарежда сред най-добрите мотори за 2022 - ра обаче е, че е оборудван с първата в света активна аеродинамика. 

V100 Mandello разполага с чифт дефлектори за вятър, разположени от страни на резервоара, които могат автоматично да регулират позицията си, за да подобрят устойчивостта на вятър и комфорта на езда.

Moto Guzzi V100 Mandello все още не е пуснат на пазара и цената му не е известна, но едно е сигурно - тази този италиански красавец със сигурност се нарежда сред най-добрите мотоциклети на 2022 - ра.

Moto Guzzi V100 Mandello | Preview

Ducati Streetfighter V4 SP

Ако трябва да бъдем откровени, тогава ще си признаем, че Дукати изкара на пазара в края на 2021 - ва и началото на 2022 - ра изключително много нови модели и всеки един от тях е напълно достоен да се нареди и в нашата класация. 

Но тъй като времето ни е ограничено, след кратко обмисляне решихме да ви запознаем с най-впечатляващия според нас модел на Дукати - Streetfighter V4 SP.

Този красавец идва с 1103 сс двигател Desmosedici с 208 конски сили и 123 Nm въртящ момент, а благодарение на новата си литиева батерия и карбоновите си части и с по-леко тегло (по-лек е с цели 3 килограма от предшественика си).

Разбира се, това не е всичко. Streetfighter V4 SP е оборудван със сух съединител STM - EVO SBK, предни спирачни апарати Brembo Stylema R и електронно окачване Öhlins Smart EC 2.0.

Като прибавим и изключително стилния дизайн, какъвто само италианците могат да проектират и невероятното матовочерно покритие на машината, едва ли някой може да остане равнодушен пред Streetfighter V4 SP.

Единственият мъничък минус на модела е цената от близо 30 000 евро, което най-вероятно ще попречи да виждаме повече от Streetfighter V4 SP по пътищата на страната и Европа.

Кои са най-добрите марки мотори на 2022 и защо?

Източник снимка:unsplash.com

Triumph Speed Triple 1200 RR

На пръв поглед, моделът не се различава особено от предшественика си. Разполага със същия 1160 сс трицилиндров двигател с течно охлаждане със 178 конски сили и същата рамка като Triple RS. 

Машината обаче има и няколко ключови характеристики, които я отличават.

Първо позицията на езда е изместена малко и превръща модела в нещо средно между спортен и уличен мотоциклет и с това позволява да бъде използван не само като супербайк, но и в ежедневието. Освен това Triumph Speed Triple 1200 RR впечатлява със стилен дизайн, карбонови елементи и страхотен кръгъл фар.

Разбира се, моделът е оборудван с много нови технологии като електронно регулируемо полуактивно окачване Öhlins Smart EC 2.0. Освен това разполага с два 320 милиметрови предни плаващи диска, моноблокови апарати Brembo Stylema,OC - ABS и с единичен заден 220 мм диск, двубутален апарат Brembo Stylema, OC - ABS.

Кои са най-добрите марки мотори на 2022 и защо?

Източник снимка:unsplash.com

KTM 890 ADVENTURE

Приключваме нашия кратък и непълен списък с новия модел на KTM - 890 ADVENTURE. Приключенският модел мотоциклет на KTM се отличава с впечатляващ 899 сс двигател с течно охлаждане, 165 конски сили и солиден въртящ момент от 8000 об/мин.

Австрийският KTM - 890 ADVENTURE е една много добра инвестиция за всеки ездач, който търси машина с нисък разход на гориво, с която може да се забавлява както извън пътя, така и на гладък асфалт.

Кои са най-добрите марки мотори на 2022 и защо?

Източник снимка:unsplash.com

Тази машина е с изчистен дизайн и предлага много добра ергономичност и лекота на управлението. Проектирана е да осигурява добър комфорт както при пътуване на дълги разстояния, така и при офроуд предизвикателства.


Често задавани въпроси



Какво предлагате в магазин Линсън Мото?

При нас ще откриете широка гама от екипировка, мото части и аксесоари за мотори на добри цени. Ние работим само с популярни марки и можем да ви предложим всичко необходимо както като мото екипировка, така и като части и аксесоари за почти всички марки и модели мотоциклети.

Кои са най-добрите марки мотори на 2022 и защо?

Източник снимка:unsplash.com

В какви срокове се извършва доставката на закупени артикули?

При покупка на стоки от нашия магазин доставките се извършват в упоменатите в описанията на артикулите срокове.

Мога ли да върна закупен артикул?

Всеки закупен от нашия магазин артикул може да бъде върнат в срок от 30 дни след доставката.

Кои са най-добрите марки мотори на 2022 и защо?

Източник снимка:unsplash.com

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар