30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Кои са най-известните рокерски мотори?

OT LINSON MOTO

Ако сте решили да се потопите в уникалния свят на рокерите и ви предстои покупка на мотор, но все още не сте наясно на какъв модел да се спрете ние сме тук за да ви помогнем.

Нормално е да имате колебания, на пазара се предлагат безброй разнообразни по модел, функция и вид модели на мотори на най-различни марки. Това е объркващо за всеки начинаещ ездач на железен кон. 

В тази статия ще проследим едни от най-известните рокерски мотори, които са се доказали неведнъж със своето качество и прецизност, за да ви дадем ясна представа за какво иде реч и надявайки се да помогнем да вземете нформирано решение.

Кои са най-известните рокерски мотори?

Изображения: Freepik.com

Какво представляват круизните мотоциклети?

Карането на мотор е уникално и забавно, а също така отваря цял нов свят от възможности. От бързи и мощни мотори, до стилни туристически модели, пазара е отрупан с изключително много и разнообразни модели за всеки един моторист.

Когато обаче говорим за пътуване с мотоциклет на дълъг път, няма абсолютно нищо по-надеждно и добро от чопърите (круизните мотоциклети). Те правят пътуването изключително удобно и безопасно.

Рокерските мотори наричани още круизъри са създадени за “лошите момчета” и обикновено са V-образни и в повечето случаи с въздушно охлаждане. Позата при тях е с крака напред и ръце в неутрална или висока позиция, което е една от причините да са идеални за всекидневна езда. 

Моторите от този клас се разделят на:

  • Чопъри (Choppers): при тях водача е облегнат назад с крака изпънати напред - повече отколкото при другите типове мотори. Те са трудни за маневриране поради позицията на предното колело, което стърчи далеч пред рамката.
  • Къстъм (Custom): тук става въпрос за нещо необичайно и поръчково, нещо преправено и не случайно този клас се водят класически мотоциклетис малка забележка към американският стил.
Кои са най-известните рокерски мотори?

Изображения: Freepik.com

Топ 5 на най-известните рокерски мотори

Съставихме кратък списък на най-известните рокерски мотори, които според нас заслужават да бъдат на подиума на славата със своите смайващи качества и дизайн, доказали се във времето и предпочитани от множество мотористи.

Triumph Rocket 3 Roadster

Този красавец е сериен мотоциклет, чийто двигател има най-големия работен обем в света и прави огромно впечатление. Той се среща рядко в България, но за сметка на това най-големия пазар на тази машина е САЩ.

Triumph Rocket III Roadster е произведен от британския производител Triumph Motorcyclesи се отличава с внушителните си размери, мощен двигател и агресивен дизайн.

Характеристики:

  • Тип двигател - трицелиндров, редов двигател;
  • Обем - около 2,500 куб. см.;
  • Мощност - уникална мощност, която може да бъде около 167 конски сили според годината на производство;
  • Скоростна кутия - шестстепенна;
  • Интегрирани технологии за управление на шофирането, както и различни режими на шофиране и електронни помощни системи;
  • Мултифункционален дисплей показващ скорост, обороти, гориво и др.

Suzuki Boulevard M109R

Този модел круизър е мощен и доста внушителен, предлаган от японската компания Suzuki.

Boulevard M109R е популярен с масивния си външен вид, високопроизводителния си двигател и комфорта, който осигурява по време на шофиране, особено на дълги разстояния. 

Характеристики:

  • Двигател - четиритактов, V-образен с V-образен ъгъл;
  • Обем на двигателя - около 1,783 куб. см.;
  • Мощност - приблизително 127 конски сили;
  • Скоростна кутия - петстепенна;
  • Масивен и атрактивен дизайн с ниска издигната седалка и изпускателна система;
  • С вградени технологии за подобрение на производителността и комфорта и електронни системи за контрол на стабилността и спирачната система.

Harley-Davidson Sportster S

Този спортен модел създаден от легендарната марка Harley-Davidson съчетава характерната американска естетика със спортен стил. Той е предназначен за шофиране с висока производителност и динамика.

Ентусиастите Уилям Харли и Артър Дейвидсън поставят началото на своите уникални творения през далечната 1903 година в Милуоки, щата Уинсконсин. Тяхната марка заема водещо място на световния пазар за мотори.

Harley-Davidson, се е наложила из целия свят като символ на мощност и стил в мотоциклетният дизайн. Марката се отличава с къстъм мотоциклетите си, с което дава начало на развитието на чопър мотоциклетите.

Харли-Деивидсън е любима марка на хиляди рокери по целия свят.

Характеристики:

  • Двигател - Четиритактов, двуцилиндров, радиално поставен V-образен;
  • Обем на двигателя - приблизително 1,252 куб. см.;
  • Мощност - 121 конски сили;
  • Скоростна кутия - шестстепенна;
  • Спортен и изразителен дизайн, характерен за марката. Седалката е с нисък профил, а изпускателната система е изчистена;
  • Със съвременен инструментален панел, който предоставя информация за скорост обороти и други показатели и вградени технологии за управление на шофирането.
Кои са най-известните рокерски мотори?

Изображения: Freepik.com

Yamaha Bolt R-Spec

Yamaha Bolt R-Spec е стилна кафе-рейсър машина, която се предлага от японския производител Yamaha Motor Company Ltd. Модела се отличава със спортния си дизайн, комфортната ергономия и добрата си производителност.

Освен мотори, компанията произвежда и друга моторизирана техника, като лодки, снегомобили, извънбордови двигатели, катери и др.

Ямаха мотоциклетите участват почти във всички моторни спортове, печелейки многократно титли в различни класове, като са управлявани от шампиони като Джони Чекото, Валентино Роси, Кени Робъртс и много др.

Характеристики:

  • Двигател - въздушно-охладен, SOHC, четиритактов, V-образен;
  • Обем на двигателя - приблизително 942 куб. см.;
  • Максимална мощност - 52 конски сили;
  • Скоростна кутия - петстепенна;
  • Класически кафе-рейсър стил с подчертани спортни черти със стилен заден багажник и специални графики за R-SPEC, ниска спортна седалка и перфектна позиция на кормилото за максимален контрол;
  • С основни електронни системи за управление и подобрение на производителността и класически панел с необходимите показатели;

Harley-Davidson Fat Boy

Fat Boy е още един страхотен класически модел круизър на Харли-Дейвидсън. С внушителният си външен вид, мощен двигател и тежка и стабилна рамка, той се отличава от останалите машини.

Според някои версии, този мотор е получил името си в чест на бомбите Fat Man и Little boy, които са пуснати над Хирошима и Нагасаки и е базиран на пладформата Softail изработена през 1976 година.

Той ще ви изненада с масивния си вид, макар да не е удачен вариант за ежедневно градско пътуване, мнозина го разхождат в градска среда. 

Но за да усетите истинската му мощ и да почувствате силата която притежава, Fat Boy се нуждае от открита писта. Не може да не споменем , че актьора Арнолд Шварценегер го увековечи във филма Терминатор 2, като извърши зрелищна каскада с него.

Характеристики:

  • Двигател - въздушно-охладен, четиритактов. V-образен; Milwaukee-Eight двигател;
  • Обем на двигателя - варива, но обикновено са в диапазона 1,745-1,868 куб. см.;
  • Максимална мощност - 107 куб. см.;
  • Скоростна кутия - шестстепенна;
  • Някои модели Fat Boy са оборудвани с интегриран LED фар, който не само предоставя ярка и ефективна осветеност, но и придава модерен и стилен вид на предната част на мотоциклета. Панела е класически, предоставяйки основни показатели, като скорост, обороти и др.
Кои са най-известните рокерски мотори?

Изображения: Freepik.com

Заключение

Тези пет представители на двуколесните моторни превозни средства пресъздават уникално чувство на преживяване и приключение. Тяхната мощ и стил, съчетани със свободата на откритията по време на път правят карането на мотоциклет не просто дейност, а истинско приключение, което се запечатва в сърцето на ездачите.

Карането на мотор не е хоби, то е начин на живот за повечето мотористи. За тях моторът не е просто средство, с което да се придвижват, а по-скоро свободен и приключенски инструмент, който успява да открие всеки път нови хоризонти и придава по собствен и различен начин смисъл на живота им.

Карането на мотоциклети е средство, с което всеки един да изрази своята индивидуалност, сила и свобода.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар