30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Мото магазин Сливен

OT LINSON MOTO

Предстои ви покупка на подходяща мото екипировка за мотора или имате нужда от мото части? А може би се нуждаете от специфичен мото аксесоар, който никъде не откривате?

Разгледайте мото продуктите, които предлагаме в онлайн магазин Linson Moto и ще откриете точно тази мото част, аксесоар или екипировка, от които имате нужда.


Източник снимка: wikimapia.org

Защо нашият магазин е предпочитан онлайн магазин за мото части в Сливен?

Град Сливен е един от малкото градове в страната, в който мотористите са не само много, но и истински обичат свободата, която им дава ездата. Ние харесваме мотористите от този ветровит град, а те ни отговарят, като ни се доверяват и ни определят като любимия си магазин за мото части Сливен.

Основната причина, поради която опитни и начинаещи мотористи от града на 100 - те войводи ни предпочитат като свой доверен доставчик на мото части, екипировка и аксесоари е, че в нашия онлайн магазин Linson Moto ги посрещаме, готови да им бъдем полезни и да им осигурим всичко, от което имат нужда бързо и на достъпни цени.

Сливенчани знаят, че ние можем да им предложим изключително голямо разнообразие на нова и втора употреба мото екипировка, качествени мото части от водещи брандове и широка гама от мото аксесоари за всякак модели и марки мотоциклети.

Знаят, че ние сме точни, доставяме бързо и не правим компромиси с качеството на мото продуктите, които предлагаме. Ето защо, ако се нуждаете от каквото и да е за вашия мотор, ние можем да бъдем и вашия мото магазин Сливен.

При нас ще откриете широка гама от мотоциклетни части като спирачни дискове, накладки, масла, филтри, вериги, мото гуми на достъпни цени и от популярни брандове.

Като например :

  • JT
  • Hiflo
  • Lucas
  • Vicma
  • Varta
  • BARDAHL и други

Можем също така да ви предложим нова и втора употреба мото екипировка (ботуши, каски, якета, панталони, брони, тениски, ръкавици, мото очила) от световни марки.

Като например :

  • Shoel
  • AGV
  • A - PRO
  • Nitro
  • Seca
  • Alpinestars
  • Arai
  • Spidi
  • Dainese и много други

Ние обичаме мотористите на град Сливен, а те ни се доверяват и ни избират за своя онлайн доставчик на мото частите и екипировката, от която се нуждаят. 

Искате ли и вие да откриете бързо мото частите, от които се нуждае вашият мотор? Разгледайте предложенията ни, открийте нужното и се свържете с нас и ние ще ви го доставим до прага на вашата врата.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар