30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Мото ръкавици втора употреба - за или против

OT LINSON MOTO

Ръкавиците, наравно с каската и ботушите са съществена и много важна част от екипировката на всеки моторист. Те защитават ръцете от нараняване в случай на падане, осигуряват по-добро сцепление и захват на кормилото на мотора и не на последно място се грижат за комфорта по време на езда.

Вие знаете всичко това, но вече сте инвестирали немалка сума за покупка на каска, ботуши и яке и не можете да отделите много средства за покупката на нови мотоциклетни ръкавици. Затова се питате дали покупката на ръкавици втора ръка не е добра опция.


Мото ръкавици втора употреба - за или против

Всъщност, ако не сте заклет противник на артикулите втора ръка, от  покупката на мото ръкавици втора употреба можете само да спечелите. Защото имате шанс да закупите качествени и маркови мото ръкавици на цени, които няма да съсипят бюджета ви.

Разбира се, за да останете наистина доволни е добре преди покупката да огледате чифта много добре, за да сте сигурни, че купувате ръкавици в отлично качество.

На какво да обърнете внимание преди покупката?



Общо състояние

Внимателно разгледайте състоянието на кожата или текстила за износване, следи от абразия или липсващи елементи. Откриете ли подобни следи, колкото и малки да са те, това означава, че тази екипировка е участвала в инцидент и не е добра идея да купувате точно този чифт ръкавици.

Шевове

Шевовете са нещото, на което трябва да обръщате внимание без значение дали купувате нови или употребявани мото ръкавици. Казваме това, тъй като от здравината на шевовете зависи до много голяма степен дали в случай на инцидент ръцете ви ще бъдат защитени. 

Затова се постарайте да огледате и проверите дали шевовете на ръкавиците са достатъчно здрави.

Вътрешна подплата

И без да казваме се досещате, че това са артикули, които се слагат и свалят от ръцете, а те пък са една от най-мръсните човешки части. Освен това в ръкавиците ръцете се потят, а това, наред с всичко останало води до често износване или разкъсване на вътрешната им подплата. 

Това е и причината, поради която трябва да обърнете внимание на състоянието на подплатата (особено, ако купувате мото ръкавици втора употреба от частен търговец). При проверката вижте дали подплатата е здрава, без следи от избеляване (вследствие на изпотяване), дали шевовете ѝ са здрави.

Ръкавици second hand - предимства  и недостатъци



Достъпна цена

Едно от големите предимства на покупката на мото ръкавици втора употреба е достъпната цена, на която се предлагат. Ако знаете какво и къде да търсите можете без проблем да се снабдите с ръкавици с отлично качество, от популярна марка на цени, за които дори и не сте си мечтали.

Възможни скрити дефекти

Това е основният минус при покупката на ръкавици втора ръка. Обикновено на скрити дефекти или на разминавания в размерите можете да се натъкнете, ако купувате мото екипировката от онлайн и от частен продавач. Затова е препоръчително винаги да изисквате предварителен преглед на ръкавиците, преди да заплатите сумата за покупката.


Мото ръкавици втора употреба - за или против

От къде да закупите ръкавиците, за да сте уверени в качеството им?

Факт е, че просто трябва да влезете в интернет, за да откриете немалко предложения от частни продавачи и магазини за мото екипировка, които предлага ръкавици втора употреба. Факт е също така, че единствено от вас зависи от къде ще закупите вашите ръкавици и дали те ще бъдат нови или втора ръка. 

Но ако търсите нашето мнение, то ние ви съветваме да разгледате предложенията на специализирани магазини като Линсон Мото


Защо?

На първо място, в специализираните магазини предлагат единствено артикули, които са преминали през редица тестове и проверки на качеството. Всеки един продукт (включително и мото ръкавиците), който се предлага като втора употреба се проверява и ако има някакъв, дори и дребен козметичен дефект, той се посочва в описанието на продукта. 

Така, ако решите да закупите ръкавици втора ръка ще знаете дали купувате продукт с отлично качество или такъв, който има някакъв козметичен дефект. И можете да вземете информирано решение.

На второ място, в специализираните магазини за продажба на мото екипировка се предлага не само голямо разнообразие от видове, модели и размери ръкавици, но и всички те са от популярни брандове. 

А както знаете, много по-добре е да защитите ръцете си с мото ръкавици втора употреба, но от водещ бранд, отколкото с нови ръкавици, но от производител, за който не сте и чували преди.

На трето, но не и по значение място е изключително достъпната цена, на която се предлагат мотоциклетните ръкавици. 


Мото ръкавици втора употреба - за или против

Как да изберете ръкавиците, ако това е първата ви подобна покупка?

Ако за пръв път избирате ръкавици за мотор (без значение дали те са нови или втора ръка) е добре да обърнете внимание на следните неща.

Дизайн - Определете стила си на езда и съсредоточете търсенето си на модел, който отговаря на стила ви на езда. Едва след като определите стила си, можете да се съсредоточите търсенето си на модел в подходящия цвят.

Материал - Щом се спрете на стила, трябва да помислите дали искате кожени, текстилни или комбинирани (кожа + текстил) ръкавици.

Функции за безопасност - Трябва да решите и с каква защита да са мото ръкавиците. Например, ако карате основно в града и не развивате високи скорости и едни къси ръкавици с маншет от текстил и с кожа на дланта ще ви свършват работа. 

Ако обаче карането ви е по-агресивно или сте състезател, ще ви трябват ръкавици, които имат високо ниво на защита.

Размер - С определянето на размера трябва да сте много внимателни, тъй като тъкмо от него зависи колко удобни и комфортни ще са ръкавиците. Ще разберете дали сте открили правилния размер, ако след като сложите ръкавиците на ръцете си ги чувствате като втора кожа. 

Мото ръкавиците не трябва да ви стягат, нито да са ви прекалено свободни, не бива да усещате ръбове или шевовете и трябва да можете лесно да си свивате пръстите около кормилото.

Водоустойчивост и вентилация - Препоръчително е ръкавиците, на които ще се спрете да имат добра вентилация, за да отвеждат потта от ръцете ви през лятото. 

Не е зле и да са водоустойчиви, за да могат да предпазят ръцете ви от намокряне. А Ако имате намерение да карате мотора и през зимата е добре да потърсите модел ръкавици, които са и топлоустойчиви.

Достъпност до екрана на телефона - Не е задължително мото ръкавиците да имат подобна функция, но тя е наистина много полезна, тъй като ще можете да използвате сензорния екран на телефона си, без да сваляте ръкавиците.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар