30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Мъжко кожено яке за мотор втора употреба - за или против?

OT LINSON MOTO

Притежавате мотоциклет и сте напълно наясно, че за да се погрижите за безопасността си ви трябва и качествено мотоциклетно яке. Разгледали сте внимателно какво се предлага на пазара, претеглили сте “за” и против” материалите, от които се произвежда този вид екипировка и сте се спрели на кожено яке. 


Мъжко кожено яке за мотор втора употреба - за или против?

Избрали сте кожата като материал поради няколко причини:


  • Естествената кожа, от която се изработват якетата е по-дебела и здрава и може да ви предпази от абразия и наранявания в случай, че претърпите ПТП или падане от мотоциклета. 
  • Кожените мотоциклетни якета са по-дълготрайни в сравнение с текстилните. Освен това се предлагат в широка гама от модели, сред които можете да откриете модел, който да е подходящ на стила ви на езда.
  • Кожата е много гъвкав материал и съответно мото екипировката от този материал е доста удобна за носене.
  • Облечени в мъжко кожено яке ще изглеждате стилно и никъде няма да останете незабелязан.


Единственото нещо, което ви притеснява е високата цена, на която се предлага качествената екипировка от естествена кожа. Затова се питате дали, за да спестите малко пари да не закупите мъжко кожено яке second hand.

Плюсове и недостатъци на кожените мотоциклетни якета втора употреба



Достъпна цена

Един от най-големите плюсове на употребяваните мъжки мото якета от кожа е много по-ниската цена, на която можете да ги закупите. И това съвсем не означава, че щом се предлагат на приемливи цени качеството им е по-ниско, напротив. 

В 95% от случаите якетата втора ръка, които се предлагат в магазините са чисто нови, но малко по-стари модели, мострени бройки или се ползвани съвсем малко и нямат никакви забележки.

Качество

Почти 100% от кожените мотоциклетни якета втора употреба предлагани от магазините за продажба на мото екипировка са от популярни и водещи марки. А това означава, че можете да се оборудвате с яке не само на добри цени, но и от водещ производител, който не прави компромиси с качеството и безопасността на продуктите, които предлага. 

Един от основните недостатъци, на които можете да се натъкнете при покупка на този вид употребявана мото екипировка са - скритите дефекти.

При second hand, без значение дали купувате яке, панталон или друга част от екипа от частен продавач е възможно продуктът да има скрити дефекти.

Затова и нашият съвет е да пазарувате мото облекло втора употреба единствено от магазини за продажба на мотоциклетна екипировка. А ако все пак решите да рискувате с частен продавач, задължително преди покупката трябва да направите детайлен оглед на мото якето.


Мъжко кожено яке за мотор втора употреба - за или против?

За какви следи от употреба да внимавате?

Първо се уверете, че якето е вашият размер и ви е удобно, когато го облечете. То не трябва да е нито прекалено широко, нито прекалено тясно. Не бива и когато яхнете мотора да оставя кръста или ръцете ви открити.

Огледайте го от вътрешната страна. Специално внимание обърнете на подплатата, като я проверите за скъсвания, обезцветяване на материята, изтъняване на подплатата и други.

Проверете за износване на кожата от външната страна на якето. Уверете се, че няма следи от ожулвания, износване и че не са извършвани никакви ремонти по него.

Ако моделът има защитни брони, извадете ги и ги проверете. Дори и продавачът да е успял да прикрие успешно дефектите, ако с якето е бил претърпян инцидент, това със сигурност ще е отразило на защитните му брони. Затова ги извадете и ги проверете за ожулвания, напукани участъци или изкривявания.

Голямо внимание отделете и на шевовете, тъй като тъкмо те са най-уязвимата част на якетата. Проверете дали са достатъчно здрави, вижте дали са двойни или тройни и дали конците не са започнали да изтъняват или изгниват.

Ако моделът е с цип, проверете дали работи безупречно. Циповете трябва да могат да се движат лесно, да не захващат подплатата и да имат здрави шевове.

Ако има външни или вътрешни джобове се уверете, че не са скъсани и материята им не е изтъняла прекалено много.


Откъде да закупите употребявано кожено мото яке, за да сте сигурни в качеството му?

Решението от къде да закупите якето е изцяло ваше, но ако искате да откриете употребявана екипировка не само на достъпни цени, но и с отлично качество, препоръчваме ви да пазарувате от специализирани магазини за продажба на мото екипировка.


Защо?

Подобни магазини държат изключително много на имиджа си и не биха пуснали в продажба продукт, който не е проверен и тестван. Това означава, че всички мъжки кожени якета втора употреба, които се предлагат се подлагат на щателен преглед и тестове, преди да бъдат предоставени за продажба.

От специализираните магазини работят единствено с популярни и водещи производители на мото екипировка и можете да сте напълно сигурни, че якето, което купувате е марково и с отлично качество.

За разлика от частните продавачи, в магазините за продажба на мото екипировка не биха допуснали да ви предложат яке със скрити дефекти. 

Ако по модела, който сте си избрали има някакви забележки, в сайта на магазина те задължително се посочват, за да можете сами да прецените дали да закупите употребяваното мъжко кожено яке или да търсите друг модел без забележки.

Мъжко кожено яке за мотор втора употреба - за или против?

Ще останете ли доволни от покупката на кожено яке втора употреба?

Предвид доста солидната цена, която трябва да платите за чисто ново яке, покупката на употребявано си е едно доста добро решение. Важното е знаете за какво да внимавате и от къде да купувате и сме на 99,9% сигурни, че коженото яке втора употреба ще задоволи изискванията ви за безопасност, качество, стил и цена. 


А ако се грижите за него добре, то може да ви предпазва от инциденти и атмосферни влияния дълги години.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар