30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Мото магазин Стара Загора

OT LINSON MOTO

Време е да постегнете мотора си или се нуждаете от нова мото екипировка. Или сега сте се сдобили с мечтания мотоциклет и искате да се погрижите той да бъде обслужен както трябва като му смените маслото, смажете веригата и смените някой от мото частите.

Без значение дали имате нужда от мото части или екипировка, в онлайн магазин Линсън Мото ще откриете всичко, от което имате необходимост, за да се насладите максимално на ездата.

Мото магазин Стара Загора

Източник снимка: starazagora.bg


Защо Линсън Мото е предпочитаният доставчик на части и мото екипировка за района на град Стара Загора?

Ние не сме просто поредния онлайн магазин за мото продукти, който може да достави бързо закупените части и екипировка до всички заралии, които са влюбени в моторите.

Ние сме запалени мотористи и знаем какво е да жадуваш да яхнеш мотора и да тръгнеш на път. Знаем колко важно е за всеки моторист да е оборудван с качествена екипировка, а “железния му кон” да мърка като коте.

Затова се стремим да предлагаме на нашите мото събратя от град Стара Загора възможно най-голямото разнообразие от мотоциклетни части, екипировка и аксесоари от популярни марки, с топ качество и на достъпни цени.

Можете сами да се уверите, като разгледате мото артикулите, които предлагаме в нашия онлайн магазин за мото части Стара Загора.

На страниците на нашия магазин ще откриете широка гама от качествени мото части за почти всички модели и марки мотори, каски, мото ботуши, якета, ръкавици, защитни брони и изобилие от мото аксесоари на достъпни цени от водещи брандове.

Като например:

  • A-PRO
  • O’NEAL
  • SECA
  • ALPINESTARS
  • LAMPA
  • AGV
  • DAINESE
  • AKITO
  • NITRO и много други

Не губете повече време в търсене на мото части и екипировка. Просто влезте на страниците на мото магазин Стара Загора, открийте това, от което имате нужда и ние от Линсън Мото ще ви го доставим бързо до посочен от вас адрес.

Ние сме приятели на старозагорци, а те ни се доверяват, като избират нашия онлайн магазин за свой доставчик на мото артикулите, от които се нуждаят. Доверете ни се и вие.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар