30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Топ 5 най-добри модели мотоциклети на Honda

OT LINSON MOTO

Мотоциклетите Honda са известни със своята надеждност, гъвкавост и комфорт, което ги прави отличен избор за семейства, но и не само. С широка гама от модели, от които можете да избирате, мотоциклет Honda е подходящ за всеки тип водач.

Топ 5 най-добри модели мотоциклети на Honda

Източник на изобрание: Google

Няма никакъв спор, че днес японската компания е един от световните лидери в производството на мотоциклети. 

Моторите Honda са създадени за надеждност и дълъг живот, като много 30-годишни модели все още са на пътя. Не е необичайно за мотоциклетисти да изминат повече от 150 000 мили с добре поддържан мотоциклет Honda. 

Техните популярни модели като Gold Wing дори могат да издържат 300 000 мили.

В следващите редове ще ви представим топ 5 класация с най-добри модели мотоциклети на Honda. Отново ще се уверите, че японският производител има какво да предложи, като и до днес Honda остава предпочитан бранд от хиляди фенове на мотоциклетизма.

Honda CBR900RR FireBlade

През 90-те години на миналия век, спортните мотоциклети с повече от 1000 кубика се произвеждаха от всеки японски производител. Единственият проблем беше, че бяха големи и тежки, което имаше косвен ефект върху производителността и управлението. 

CBR900RR Fireblade на Honda пренаписа правилата за спортни мотоциклети на пазара. Дори ако работният обем на двигателя беше “само” 893 кубика, той бе значително по-лек от конкурентите си, а алуминиевата рамка с двоен лонжерон предложи нови нива на твърдост, позволявайки на окачването да върши работата си много по-ефективно

Предимства и недостатъци на модела

FireBlade е несъмнено един от най-добрите спортни мотори от началото на 90-те години, достигащ максимална скорост от 160 мили в час. Маневреността му бе несравнима, благодарение на намаленото тегло от алуминиевата рамка.

 Като недостатък може да се посочи, че като се има предвид количеството мощност, която произвежда мотоциклетът, консумативите като спирачни накладки, зъбни колела и гуми се износват по-бързо от обикновено.

Технически характеристики

Притежателите на FireBlade могат да се наслаждават на 919-кубиков четиритактов четирицилиндров двигател с течно охлаждане, докато максималната мощност на машината достига 130 конски сили.

Иновации

Производителността, иновациите и популярността на Fireblade позволиха “дълголетието” му да се увеличи значително, както и позволиха възприятията за спортни мотоциклети да бъдат променени завинаги. 

Той бе невероятно лек, до голяма степен благодарение на това, че ключовите компоненти трябваше да бъдат напълно преработени.

Honda CBR1100XX Super Blackbird

До средата на 90-те години Kawasaki държеше титлата за най-бърз сериен мотоциклет със своя брилянтен Ninja ZX11. Honda бяха решени да изтръгнат титлата от лапите на Kawasaki и да спечелят войната. 

Името Super Blackbird бе препратка към реактивния самолет Lockheed SR-71, най-бързият самолет в света. Когато е тестван от списание Sport Rider, Super Blackbird постига максимална скорост от 178,5 мили в час, побеждавайки Kawasaki с около 3 мили в час.

Ненапразно този модел на Хонда неизменно присъства в класациите за най-добри мотоциклети в света от както е пуснат на пазара.

Топ 5 най-добри модели мотоциклети на Honda

Източник на изобрание: Google

Предимства и недостатъци на модела

Този мотоциклет е невероятно бърз и мощен, с надежден и усъвършенстван 1137- кубиков двигател, пренесен директно от Fireblade. Като недостатък можем да посочим теглото му, достигащо до повече от 220 килограма.

Технически характеристики

Този мотоциклет на Honda разполага с двигател с четири цилиндра и течно охлаждане, докато конските сили на машината достигат 164.

Иновации

Едно от предимствата на този модел е, че създаден като балистичен хипер турър, Blackbird е класическа Honda. Казано иначе, моделът е невероятно изискан, удобен, гладък и използваем мотоциклет сам по себе си. 

Honda RC213V-S

Honda RC213V-S е уникален и високопроизводителен мотоциклет, разработен от Honda като разрешена улична версия на техния състезателен мотоциклет за MotoGP - RC213V.

Представен през 2015 г., RC213V-S е проектиран да пренесе изживяването от карането на мотоциклет от MotoGP на улицата, въпреки че е важно да се отбележи, че е с ограничено производство и на висока цена.

Предимства и недостатъци на модела

RC213V-S е оборудван с усъвършенствана електроника и помощни средства за водача, включително множество режими на каране, контрол на сцеплението, контрол на спирачките на двигателя и контрол на колелата. 

Тези технологии помагат да се направи мотоциклетът по-управляем и по-безопасен за каране, особено при високи скорости. Това безспорно е един от най-популярните сред феновете мотори на Honda от по-ново поколение.

Технически характеристики

Този модел се задвижва от 999-кубиков V4 двигател, който много наподобява силовия агрегат, използван във версията MotoGP. Това е силно настроен, високооборотен двигател с акцент върху производителността, способен да произвежда над 200 конски сили. 

Двигателят е ръчно сглобен и фино настроен за оптимална работа.

Иновации

Рамката на RC213V-S е изработена от леки материали като алуминий и въглеродни влакна. Той е проектиран за изключително управление и стабилност, което го прави способен да се справя с високите скорости и агресивното завиване, което мощният му двигател позволява.

Honda CBR1000RR-R Fireblade SP

Honda CBR1000RR-R Fireblade SP е спортен мотоциклет с висока производителност, предназначен за употреба както на улица, така и на писта. Той е част от легендарната серия Fireblade на Honda, известна с изключителното си управление, мощност и най-съвременна технология.

CBR1000RR-R Fireblade SP беше представен през 2020 г. и символизира желанието на Honda да разшири границите на производителността на спортните мотоциклети.

Топ 5 най-добри модели мотоциклети на Honda

Източник на изобрание: Google

Предимства и недостатъци на модела

CBR1000RR-R Fireblade SP е пълен с усъвършенствана електроника, включително цялостен набор от помощни средства за водача. 

Това включва множество режими на каране, регулируем контрол на сцеплението, контрол на колелата, бърз превключвател, контрол на стартирането и контрол на спирачката на двигателя. Тези функции помагат на водачите да използват мощността на мотоциклета, като същевременно поддържат контрол и безопасност.

Технически характеристики

Сърцето на CBR1000RR-R Fireblade SP е неговият 999cc редови четирицилиндров двигател. Този двигател е до голяма степен базиран на технологията MotoGP на Honda и е настроен за максимална производителност. 

Той произвежда над 200 конски сили, което го прави един от най-мощните производствени мотоциклети в своя клас.

Иновации

Моторът разполага с аеродинамични крила, подобни на тези, използвани в MotoGP, които помагат за подобряване на стабилността при високи скорости и по време на агресивно завиване.

Honda VFR750

Honda VFR750, известен също като VFR750 Interceptor, е класически мотоциклет за спортни пътувания, който се произвежда от Honda от 1986 до 1997 г.

Той си печели отлична репутация с иновативния си инженеринг, плавно представяне и гъвкавост, което го прави популярен избор сред мотоциклетистите, които търсят мотор, способен както на енергично спортно каране, така и на такова на дълги разстояния.

Предимства и недостатъци на модела

VFR750 се отличава с алуминиева рамка с двоен лонжерон, която осигурява добър баланс на твърдост и леко тегло. Тази рамка допринася за отличните характеристики на управление на мотоциклета.

Топ 5 най-добри модели мотоциклети на Honda

Източник на изобрание: Google

Технически характеристики

VFR750 се задвижва от 748-кубиков V4 двигател, който става известен като "V-4". Тази конфигурация на двигателя бе отличителен белег на серията VFR. Той предлага баланс между мощност и гладкост, произвеждайки около 100 конски сили в различните си итерации.

Иновации

VFR750 може да се похвали с отличителни пълни обтекатели, които осигуряват добра защита от вятър както за водача, така и за пътника. Дизайнът му се отличава с елегантни, спортни линии.

Заключение

Honda има богата история в производството на някои от най-емблематичните и универсални мотоциклети в индустрията. 

От легендарната серия Honda CB, която постави стандарта за надеждни и достъпни мотоциклети, до авангардни спортни мотоциклети като CBR1000RR-R Fireblade SP, Honda непрекъснато разширява границите на иновациите и производителността.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар