30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Широка гама от продукти над 20 000 артикула

Покупки на изплащане

Покупки на изплащане

изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Безплатна доставка над 149.00лв

Х
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Х
Широка гама от продукти над 20 000 артикула
Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Искате магазин, който предлага както мото екипировка на световни марки, така и мото части и аксесоари. Тогава ние, от LINSON MOTO, сме вашият магазин.
Младият ни и амбициозен екип се старае непрекъснато да обогатява продуктовата гама, за да можем да задоволим всяко едно желание на нашите клиенти.

Х
Покупки на изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Х
изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Х
Безплатна доставка над 149.00лв
Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

CASTROL

Търсене по модел мотор
CASTROL
Сортирай по:
Филтър
Филтър
Сортиране

Сорт


-21%

CASTROL POWER 1 4T 10W40

CASTROL POWER 1 4T 10W40Castrol POWER1 4T с Power ..

17,50 лв. 22,00 лв.

-26%

CASTROL POWER 1 4T 15W50

CASTROL POWER 1 4T 15W50Castrol POWER1 4T с Power ..

18,50 лв. 25,00 лв.

-30%

CASTROL POWER 1 RACING 4T 10W40

CASTROL POWER 1 RACING 4T 10W40Castrol POWER1 Raci..

21,00 лв. 30,00 лв.

-30%

CASTROL Power 1 Racing 4T 10W50

CASTROL Power 1 Racing 4T 10W50Castrol POWER1 Raci..

21,00 лв. 30,00 лв.

-27%

МАСЛО CASTROL POWER 1 RACING 2T

МАСЛО CASTROL POWER 1 RACING 2TCastrol POWER1 2T с..

19,00 лв. 26,00 лв.

-14%

Масло за мотор CASTROL 2T

Масло за мотор CASTROL 2TCastrol POWER1 2T с&..

19,00 лв. 22,00 лв.

Ако за вас е от значение качеството на маслото, което ползвате, разгледайте маслата в онлайн магазин за мото екипировка LINSONMOTO.

Маслата CASTROL са едни от най-популярните двигателни масла в цял свят. Ако и вие си търсите висококачествено масло, едва ли ще откриете нещо по-добро от CASTROL!

Защо CASTROL?

Отговорът е изключително лесен… Просто защото CASTROL е световният лидер в производството на двигателни масла не само за мотоциклети, но и за всички превозни средства. Историята на компанията започва през далечната 1899 г. и оттогава до днес качеството на продуктите ѝ никога не е било поставя под съмнение. В производството на мото маслата CASTROL се влагат суровини с много високо качество и се използват уникални технологии и ултра модерно оборудване.

Мото маслата, които CASTROL разработват и предлагат са в много голямо разнообразие и са подходящи както за четиритактови, така и за двутактови мотори.

Какво можем да ви предложим от Линсън Мото?

Като магазин, който държи да може да предлага на своите клиенти широка гама от мото продукти, ние сме се погрижили да ви осигурим възможно най-голямото разнообразие от масла с марката Кастрол. Продуктите на Castrol са разработени специално за мотористите, които обичат екстремното каране и високите скорости. С маслата на Кастрол двигателят ви ще бъде предпазен от износване и триене и ще му осигури максимална мощност при високи обороти.

При нас ще откриете минерални, полусинтетични и изцяло синтетични масла, подходящи за всякакви мотори. Ние разполагаме с широка гама масла за четиритактови и двутактови двигатели и можем да ви ги предложим на много приемливи цени.

Търсите най-доброто масло за своя мотор? Разгледайте моторните масла Кастрол, които от Линсън Мото ви предлагаме и открийте вашето масло!

Защо да изберете Linson Moto?

Не отричаме, че в който и магазин да влезете и попитате за масло Кастрол ще ви го предложат. Но за разлика от много други магазини, ние не правим компромиси с качеството на предлаганите продукти и работим директно с компанията производител на маслата.

Разнообразието от серии масла на Кастрол (Castrol Power 1 T4, Castrol Power Racing T4, Castrol T2, Castrol Power 1 Racing T2), което можем да ви предложим е наистина огромно и ние с радост ще ви помогнем да изберете подходящата серия масло, с което да подобрите работата на двигателя.

Избирайки Линсън Мото, вие можете да бъдете напълно сигурни, че купувате оригинално моторно масло Castrol на възможно най-приемливите цени!