MOTOREX


 Масло MOTOREX Racing Fork Oil 15w

Наличен в наш магазин

 Масло MOTOREX Racing Fork Oil 15wMOTOREX RACING FORK OIL е специално разработено за съвременни системи с вилки с най-високи изисквания. Това позволява настройките на вилката и подходящото масло да работят в перфектна хармония, осигурявайки на водача оптимална обратна връзка с шасито - както на..

37лв.

 Масло MOTOREX Racing Fork Oil 5W

Наличен в наш магазин

 Масло MOTOREX Racing Fork Oil 5WMOTOREX RACING FORK OIL е специално разработено за съвременни системи с вилки с най-високи изисквания. Това позволява настройките на вилката и подходящото масло да работят в перфектна хармония, осигурявайки на водача оптимална обратна връзка с шасито - както на ..

37лв.

 Масло MOTOREX Racing Fork Oil 7.5W

Наличен в наш магазин

 Масло MOTOREX Racing Fork Oil 7.5WMOTOREX RACING FORK OIL е специално разработено за съвременни системи с вилки с най-високи изисквания. Това позволява настройките на вилката и подходящото масло да работят в перфектна хармония, осигурявайки на водача оптимална обратна връзка с шасито - както н..

37лв.

Антифриз MOTO REX Coolant M3

Наличен в наш магазин

Антифриз MOTO REX Coolant M3Готовият за употреба COOLANT M3.0 на основата на етиленгликол осигурява отлична защита срещу замръзване, корозия, отлагания на котлен камък и прегряване в съвременните двигатели, но особено в силно натоварените алуминиеви двигатели. Използваните инхибитори ефективно предо..

27лв.

Масло MOTOREX ATV QUAD RACING 4T SAE 10W/50

Наличен в наш магазин

Масло MOTOREX ATV QUAD RACING 4T SAE 10W/50Напълно синтетично високопроизводително моторно масло, специално произведено за спортни 4-тактови ATV/квадроциклети. Това масло осигурява на двигателя оптимална защита, дори и при най-строгите изисквания в областта на високопроходимите автомобили (ATV). Одо..

40лв.

Масло MOTOREX BOXER 4T SAE 15W/50 1-литър

Наличен в наш магазин

Масло MOTOREX BOXER 4T SAE 15W/50 1-литърСинтетично моторно масло с висока производителност, специално за използване в боксерни двигатели с водно охлаждане. Гарантира стабилен смазочен филм и постоянно високо налягане на маслото при всякакви условия на работа и намалява значително триенето в дв..

33лв.

Масло MOTOREX BOXER 4T SAE 5W/40 MA2 1-литър

Наличен в наш магазин

Масло MOTOREX BOXER 4T SAE 5W/40 MA2 1-литърСинтетично моторно масло с висока производителност, специално за използване в боксерни двигатели с водно охлаждане. Гарантира стабилен смазочен филм и постоянно високо налягане на маслото при всякакви условия на работа и намалява значително триенето в двиг..

36лв.

Масло MOTOREX CROSS POWER 2T 1-литър

Наличен в наш магазин

Масло MOTOREX CROSS POWER 2T 1-литърНапълно синтетично високопроизводително моторно масло за двутактови офроуд мотоциклети. При разработването на това масло - в пряко сътрудничество със състезателните отбори и производителите на мотоциклети - беше обърнато специално внимание на специфичните изискван..

43лв.

Масло MOTOREX CROSS POWER 2T 4-литра

Наличен в наш магазин

Масло MOTOREX CROSS POWER 2T 4-литраНапълно синтетично високопроизводително моторно масло за двутактови офроуд мотоциклети. При разработването на това масло - в пряко сътрудничество със състезателните отбори и производителите на мотоциклети - беше обърнато специално внимание на специфичните изискван..

162лв.

Масло MOTOREX CROSS POWER 4T SAE 10W/50 MA2 1-литър

Изпращаме до 48 часа

Масло MOTOREX CROSS POWER 4T SAE 10W/50 MA2 1-литърНапълно синтетично масло за 4-тактови двигатели с висока производителност, специално разработено за офроуд мотоциклети. При разработването на това масло в тясно сътрудничество със състезателните отбори и производителите на мотоциклети е обърнато вни..

42лв.

Масло MOTOREX CROSS POWER 4T SAE 10W/50 MA2 4-литра

Наличен в наш магазин

Масло MOTOREX CROSS POWER 4T SAE 10W/50 MA2 4-литраНапълно синтетично масло за 4-тактови двигатели с висока производителност, специално разработено за офроуд мотоциклети. При разработването на това масло в тясно сътрудничество със състезателните отбори и производителите на мотоциклети е обърнато вни..

158лв.

Масло MOTOREX CROSS POWER 4T SAE 10W/60 MA2 1-литър

Наличен в наш магазин

Масло MOTOREX CROSS POWER 4T SAE 10W/60 MA2 1-литърНапълно синтетично масло за 4-тактови двигатели с висока производителност, специално разработено за офроуд мотоциклети. При разработването на това масло в тясно сътрудничество със състезателните отбори и производителите на мотоциклети е обърнато вни..

42лв.

Масло MOTOREX CROSS POWER 4T SAE 10W/60 MA2 4-литра

Наличен в наш магазин

Масло MOTOREX CROSS POWER 4T SAE 10W/60 MA2 4-литраНапълно синтетично масло за 4-тактови двигатели с висока производителност, специално разработено за офроуд мотоциклети. При разработването на това масло в тясно сътрудничество със състезателните отбори и производителите на мотоциклети е обърнато вни..

158лв.

Масло MOTOREX FORMULA 2T 1-литър

Наличен в наш магазин

Масло MOTOREX FORMULA 2T 1-литърСъвременно моторно масло за двутактови мотоциклети. То осигурява много добра защита на двигателя във всички области на употреба.MOTOREX FORMULA 2T е специално разработено за използване в двутактови мотоциклетни двигатели, за които производителите не са посочили напълн..

29лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

MOTOREX висококачествени масла за двутактови и четиритактови мотоциклети

За да поддържате мотоциклета си в отлично работно състояние трябва да грижите възможно най-добре за него. Трябва да проверявате гумите, да почиствате и смазвате веригата, да поддържате батерията заредена и най-вече да използвате висококачествено моторно масло, за да удължите живота на двигателя.

Ако точно в този момент ви предстои покупка на мото масло, но не сте сигурни към моя марка да се ориентирате, предлагаме ви да разгледате продуктите на MOTOREX.

Защо мото масла от този бранд?

Motorex Motorcycle Oils е швейцарска компания, която се грижи за двигателите на двуколесните машини вече над 100 години.

Благодарение на дългогодишния си опит в разработката висококачествени мото масла за мотоциклети, днес Motorex е сред предпочитаните в цял свят марки синтетични, минерални и полусинтетични масла за двутактови и четиритактови машини.

Компанията разработва и предлага изключително разнообразна гама от продукти, сред които :

 • мото масла 
 • спрейове за почистване на вериги 
 • спрейове за почистване на филтри 
 • антифизи 
 • добавки 
 • спирачни течности и много други

Мото маслата и добавките на Motorex са разработени в лабораториите на компанията в тясно сътрудничество с водещи състезатели и състезателни отбори по мотокрос, за да отговорят на изискванията високоскоростния мотокрос.

Вашият мотор има нужда от мото маслата Motorex, тъй като те със сигурност ще отговорят на изискванията ви, без значение дали карате офроуд, състезателен или приключенски мотоциклет.

Всички продукти, които швейцарската компания предлага са с изключително високо качество и гарантират висока производителност, което позволява на двигателите да разгърнат максималния си потенциал.

Защо да изберете Линсън Мото?

Ние също като вас обичаме своите двуколесни машини и знаем колко трудно е да се открие наистина качествен продукт, на който можем да се доверим напълно.

Затова се стремим да предлагаме единствено мото продукти от доказали се брандове. А когато става дума за мото масла, един от безспорните лидери е Motorex.

И от Линсън Мото правим всичко възможно, за да можем да ви предложим разнообразна гама от мото продуктите, които предлага този бранд.

Ние сме сред малкото онлайн магазини, които могат да ви предложат синтетично, минерално и полусинтетично масло за дву и четиритактови мотори Motorex на много достъпни цени.

При нас ще откриете още разнообразна гама от спрейове за вериги Motorex, спрейове за почистване на въздушни филтри и още много други мото продукти на швейцарския бранд.

И още нещо. Ако изпитвате притеснения или не сте сигурни дали определен вид мотоциклетно масло е подходящо за вашата машина, ние сме винаги на среща, за да отговорим на въпросите, които ви вълнуват и да ви помогнем да направите най-подходящия избор.


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ


Какви мото продукти с марката Motorex се предлагат?

В нашия онлайн магазин LinsonMoto ще откриете изключително богато разнообразие от :

 • мото масла 
 • спрейове за вериги 
 • добавки 
 • спирачни течности 
 • антифриз и спрейове за филтри Motorex на цени, повече от достъпни

На какви цени варират мото маслата?

Ценовият диапазон, в който от магазин LinsonMoto предлагаме мотоциклетните масла на швейцарския бранд варират в зависимост от типа масло, разфасовката и вискозитета.

Как и за колко време се доставят продуктите?

При покупка на мото масло или друг продукт от нашия магазин сроковете, в които доставяме закупените артикули са в зависимост от статуса на продукта. 

Ако продуктът е със статус: “Наличен”, то той се доставя до 24 часа след потвърждение на поръчката.

Ако е със статус: “Изпращане до 48 часа”, тогава доставката се извършва в рамките на 48 часа.

Мога ли да върна артикул и как?

Всеки един продукт, закупен от нашия магазин може да бъде върнат или заменен в срок до 30 дни след получаването му.

При връщането на артикула трябва да се представи касова бележка, потвърждаваща, че покупката е извършена от нашия магазин, да се попълни форма за връщане и най-важното - целостта на опаковката на продукта да не е нарушена.