FULL FACE


-30%
Kаска AIROH VALOR AKUNA YELLOW GLOSS

Kаска AIROH VALOR AKUNA YELLOW GLOSS

XS Наличен

Kаска AIROH VALOR AKUNA YELLOW GLOSSКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлаг..

20580лв. 294лв.

-30%
Kаска AIROH VALOR ARMY MATT

Kаска AIROH VALOR ARMY MATT

XS Наличен L Наличен XL Наличен

Kаска AIROH VALOR ARMY MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага едновре..

20580лв. 294лв.

НОВО
Kаска AIROH VALOR BLACK MATT

Kаска AIROH VALOR BLACK MATT

L Изпраща до 48 часа

Kаска AIROH VALOR BLACK MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага едновр..

240лв.

-30%
Kаска AIROH VALOR CRAFT MATT

Kаска AIROH VALOR CRAFT MATT

M Наличен L Наличен XL Наличен

Kаска AIROH VALOR CRAFT MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага едновр..

20580лв. 294лв.

-30%
Kаска AIROH VALOR RIBS MATT

Kаска AIROH VALOR RIBS MATT

S Наличен M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа XL Наличен

Kаска AIROH VALOR RIBS MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага едновре..

20580лв. 294лв.

Kаска AIROH VALOR TITAN MATT

L Изпраща до 48 часа

Kаска AIROH VALOR TITAN MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага едновр..

294лв.

-30%
Kаска AIROH VALOR WHITE GLOSS

Kаска AIROH VALOR WHITE GLOSS

M Наличен L Наличен

Kаска AIROH VALOR WHITE GLOSSКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага еднов..

19180лв. 274лв.

-30%
KАСКА AIROH VALOR WINGS BLUE GLOSS

KАСКА AIROH VALOR WINGS BLUE GLOSS

XS Наличен XL Наличен

KАСКА AIROH VALOR WINGS BLUE MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага е..

20580лв. 294лв.

-30%
KАСКА AIROH VALOR WINGS ORANGE MATT

KАСКА AIROH VALOR WINGS ORANGE MATT

XS Наличен M Наличен L Наличен

KАСКА AIROH VALOR WINGS ORANGE MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага..

21630лв. 309лв.

-30%
KАСКА AIROH VALOR WINGS WHITE MATT

KАСКА AIROH VALOR WINGS WHITE MATT

M Наличен L Наличен XL Наличен

KАСКА AIROH VALOR WINGS WHITE MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага ..

21630лв. 309лв.

-30%
KАСКА AIROH VALOR WINGS YELLOW MATT

KАСКА AIROH VALOR WINGS YELLOW MATT

M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа XL Наличен

KАСКА AIROH VALOR WINGS YELLOW MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага..

21630лв. 309лв.

Kаска PREMIER DEVIL CARBON

XS Изпраща до 48 часа S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа XL Изпраща до 48 часа

Kаска PREMIER  DEVIL CARBONЧерупка:- два размера на черупката - от XS до M и от L до 2XL.- разпределен в различни плътности, за да разпръсне енергията.- Външен слой - съчетание между CARBON AND ARAMID FIBER + EPOXY RESIN, за да направи обвивката еластична лека и устойчива.- Големи регулируеми в..

1025лв.

Kаска PREMIER DEVIL CARBON BM MATT

XS Изпраща до 48 часа S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа XL Изпраща до 48 часа XXL Изпраща до 48 часа

Kаска PREMIER  DEVIL CARBON BM MATTЧерупка:- два размера на черупката - от XS до M и от L до 2XL.- разпределен в различни плътности, за да разпръсне енергията.- Външен слой - съчетание между CARBON AND ARAMID FIBER + EPOXY RESIN, за да направи обвивката еластична лека и устойчива.- Големи регул..

1025лв.

Kаска PREMIER DEVIL CARBON ST 2

XS Изпраща до 48 часа S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа XL Изпраща до 48 часа XXL Изпраща до 48 часа

Kаска PREMIER  DEVIL CARBON ST 2Черупка:- два размера на черупката - от XS до M и от L до 2XL.- разпределен в различни плътности, за да разпръсне енергията.- Външен слой - съчетание между CARBON AND ARAMID FIBER + EPOXY RESIN, за да направи обвивката еластична лека и устойчива.- Големи регулиру..

1059лв.

MT KRE+ CARBON KRAKER B7 GLOSS PEARL BLUE

S Наличен L Наличен

MT KRE+ CARBON KRAKER B7 GLOSS PEARL BLUEЧерупка:- Изработена е от карбон: Карбонът е висококачествен материал, използван в състезания като MotoGP или SBK, който осигурява оптимална твърдост и същевременно е изключително лек.- Размер: 3 размера на външната черупкa- Сертифицирана с най-новия сертифик..

1099лв.

-30%
MT KRE+ CARBON PROJECTILE D2 GLOSS GREY

MT KRE+ CARBON PROJECTILE D2 GLOSS GREY

XS Наличен M Наличен

MT KRE+ CARBON PROJECTILE GLOSS GREYЧерупка:- Изработена е от карбон: Карбонът е висококачествен материал, използван в състезания като MotoGP или SBK, който осигурява оптимална твърдост и същевременно е изключително лек.- Размер: 3 размера на външната черупкa- Сертифицирана с най-новия сертификат на..

76930лв. 1099лв.

-30%
MT KRE+ CARBON PROJECTILE D7 GLOSS BLUE

MT KRE+ CARBON PROJECTILE D7 GLOSS BLUE

XS Наличен M Наличен L Наличен

MT KRE PLUS CARBON PROJECTILE GLOSS BLUEЧерупка:- Изработена е от карбон: Карбонът е висококачествен материал, използван в състезания като MotoGP или SBK, който осигурява оптимална твърдост и същевременно е изключително лек.- Размер: 3 размера на външната черупкa- Сертифицирана с най-новия сертифика..

76930лв. 1099лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Намерете вашата full face каска за мотор от нашите нови предложение на различни марки, достъпни цени и разнообразие на модели.

Full Face е един от най-популярните, да не кажем най-популярния вид каски, които се предлагат на пазара. И има защо!

Този вид каски са солидни, с много издръжлива конструкция, която напълно покрива главата и лицето на ездача и осигурява сигурна защита за брадичката, която е една от най-уязвимите части на лицето при падане от мотор.

Оборудвани са с висококачествен външен визьор, а някой модели са снабдени с допълнителен визьор, който се намира във вътрешността на каската, под основния визьор. Има и модели, които разполагат със система за заключване на главния визьор от случайно отваряне при висока скорост и с плъзгачи за безконтактно отваряне на козирката, което позволява повдигане на визьора, без да бъде докосван и без да оставя отпечатъци от пръсти по повърхността му.

Световноизвестни производители като A - PRO, AIRON, ARAI, NITRO, GMAS, O’NEAL и други предлагат Full Face каски с прогресивна вентилационна система, която е оборудвана със специални клапани, чрез които ездачът може да контролира нивото на въздушния поток и температурата вътре в каската.

Меката, хипоалергична подплата, с която разполагат Full Face каските е изработена от неопрен, който е добре вентилиран и перфектно поглъща потта. Подплатата при всички модели Full Face може да се маха и да се пере.

Моделите от висок клас разполагат и с множество допълнителни функции, сред които са вградените високоговорители и Bluetooth слушалки с режим „свободни ръце”.

Ако това е вашият модел каска, вижте какво предлагаме и ние!

От Линсън Мото сме се постарали да подберем специално за вас единствено Full Face каски от висок клас и от популярни производители като A - PRO, AIRON,ARAI, NITRO, GMAS, O’NEAL. При нас ще откриете точно този модел и маска каска, от която се нуждаете, за да се наслаждавате на безопасно пътуване.

Освен, че можем да ви предложим каски с иновативен дизайн, изработени от висококачествени материали и оборудвани с много допълнителни екстри, цените, на които ги предлагаме са съобразени с икономическата обстановка у нас.

И това не е всичко! Ако не можете сами да направите подходящия избор или искате да научите малко повече за модела мото каска, който сте си избрали, ние сме на среща, за да ви осигурим максимално бърз и професионален съпорт.

Всички каски, които предлагаме притежават сертификат за качество и безопасност.