Отварящи се каски


-20%
 Отваряема каска M-SRS STRING V.22 BLACK/GRAY

Отваряема каска M-SRS STRING V.22 BLACK/GRAY

XS Наличен S Наличен M Наличен

Отваряема каска M-SRS STRING V.22 BLACK/GRAYКаската предлага 2 външни черупки и 2 EPS за по-голяма безопасност и перфектно приляганеКорубата е произведена от ABSМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлажданеМатово покритиеИздръжлива многоцветна графикаКомфортна подплата която абс..

28720лв. 359лв.

Oтваряема каска A-PRO LANCER BLACK

S Наличен M Наличен L Наличен XL Наличен

Oтваряема каска A-PRO LANCER BLACKАеродинамична формаВградени слънчеви очила с покритие против надраскванеВизьор с покритие против надраскванеБързо и лесно сменяем визьорAнтибактериална подплатаСваляема вътрешност за по-лесно пранеРегулируема вентилация на устатаДефлектор на носа ПодбрадникECER..

219лв.

Oтваряема каска A-PRO LANCER BLACK МАТТ

M Наличен L Наличен XL Наличен

Oтваряема каска A-PRO LANCER BLACK МАТТАеродинамична формаВградени слънчеви очила с покритие против надраскванеВизьор с покритие против надраскванеБързо и лесно сменяем визьорAнтибактериална подплатаСваляема вътрешност за по-лесно пранеРегулируема вентилация на устатаДефлектор на носа Подбрадни..

219лв.

Oтваряема каска A-PRO LANCER SILVER

S Наличен L Наличен XL Наличен

Oтваряема каска A-PRO LANCER SILVERАеродинамична формаВградени слънчеви очила с покритие против надраскванеВизьор с покритие против надраскванеБързо и лесно сменяем визьорAнтибактериална подплатаСваляема вътрешност за по-лесно пранеРегулируема вентилация на устатаДефлектор на носа ПодбрадникECE..

219лв.

Oтваряема каска A-PRO LANCER WHITE

XS Наличен M Наличен L Наличен

Oтваряема каска A-PRO LANCER WHITEАеродинамична формаВградени слънчеви очила с покритие против надраскванеВизьор с покритие против надраскванеБързо и лесно сменяем визьорAнтибактериална подплатаСваляема вътрешност за по-лесно пранеРегулируема вентилация на устатаДефлектор на носа ПодбрадникECER..

219лв.

-20%
Градска каска SHARK EVOJET BLACK GLOSS

Градска каска SHARK EVOJET BLACK GLOSS

S Наличен L Наличен

Градска каска SHARK EVOJET BLACK GLOSSEVOJET:  градска мобилност, без да се жертва безопасносттаГамата Discovery се сдоби с нов член на семейството с появата на EVOJET. Този чисто нов модел отговаря на очакванията на градските и крайградските потребители, които искат да се възползват от каска с..

47120лв. 589лв.

-20%
Градска каска SHARK EVOJET WHITE GLOSS

Градска каска SHARK EVOJET WHITE GLOSS

M Наличен

КАСКА SHARK EVOJET WHITE GLOSSEVOJET:  градска мобилност, без да се жертва безопасносттаГамата Discovery се сдоби с нов член на семейството с появата на EVOJET. Този чисто нов модел отговаря на очакванията на градските и крайградските потребители, които искат да се възползват от каска с иновати..

47120лв. 589лв.

Каска AIROH MATHISSE BLACK MATT

M Наличен L Изпраща до 48 часа XL Изпраща до 48 часа

Каска AIROH MATHISSE BLACK MATTMATHISSE легендарната обръщаща се каска на AIROH, се завръща. С неповторимия си стил и пълна със съвременни технологии. Въртящата се на 180° секция за брадичката. Коруба изработена от HRT (High Resistant Thermoplastic), двете хомологации, Bluetooth подготовката, интегр..

629лв.

Каска AIROH MATHISSE BRONZE MATT

L Наличен

Каска AIROH MATHISSE BRONZE MATT Новата Mathisse, легендарната обръщаща се каска на Airoh, се завръща. С неповторимия си стил и пълна със съвременни технологии. Въртящата се на 180° част за брадичката увеличава гъвкавостта на каската. Двойната черупка, изработена от HRT (High Resistan..

629лв.

-30%
КАСКА AIROH PHANTOM-S BEAT ORANGE MATT

КАСКА AIROH PHANTOM-S BEAT ORANGE MATT

S Наличен

КАСКА AIROH PHANTOM-S BEAT ORANGE MATTХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от термопластичен HRT материалДва размера на черупката за оптимален комфортВентилационни отвори за осигуряване на оптимална вентилацияШирок визьор с покритие против надраскванeUV - защита на визьораВградени слънче..

37030лв. 529лв.

КАСКА AIROH REV 19 ANTHRACITE MATT

S Наличен M Наличен

КАСКА AIROH REV 19 ANTHRACITE MATT Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаШирок визьор с покритие против надраскванeВъзможност за поставяне на Pinlock 70 - включен в комплектаВградени слънчеви очила с UV защитаМногофункционалността на REV 19 е гарантирана от патент..

599лв.

КАСКА AIROH REV 19 BLACK MATT

S Наличен M Наличен L Наличен

КАСКА AIROH REV 19 BLACK MATTХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаШирок визьор с покритие против надраскванeВъзможност за поставяне на Pinlock 70 - включен в комплектаВградени слънчеви очила с UV защитаМногофункционалността на REV 19 е гарантирана от па..

599лв.

КАСКА AIROH REV 19 CONCRETE GREY MATT

S Наличен L Изпраща до 48 часа

КАСКА AIROH REV 19 CONCRETE GREY MATTХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаШирок визьор с покритие против надраскванeВъзможност за поставяне на Pinlock 70 - включен в комплектаВградени слънчеви очила с UV защитаМногофункционалността на REV 19 е гарантира..

599лв.

Изчерпан
-30%
КАСКА AIROH REV 19 ICON YELLOW MATT

КАСКА AIROH REV 19 ICON YELLOW MATT

Изчерпан

КАСКА AIROH REV 19 ICON YELLOW MATTХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаШирок визьор с покритие против надраскванeВъзможност за поставяне на Pinlock 70 - включен в комплектаВградени слънчеви очила с UV защитаМногофункционалността на REV 19 е гарантирана..

50330лв. 719лв.

КАСКА AIROH REV 19 LEADEN ANTHRACITE MATT

S Наличен M Наличен

КАСКА AIROH REV 19 LEADEN ANTHRACITE MATTХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаШирок визьор с покритие против надраскванeВъзможност за поставяне на Pinlock 70 - включен в комплектаВградени слънчеви очила с UV защитаМногофункционалността на REV 19 е гаран..

719лв.

КАСКА AIROH REV 19 LEADEN RED GLOSS

L Наличен

КАСКА AIROH REV 19 LEADEN RED GLOSSХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаШирок визьор с покритие против надраскванeВъзможност за поставяне на Pinlock 70 - включен в комплектаВградени слънчеви очила с UV защитаМногофункционалността на REV 19 е гарант..

769лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

В онлайн магазин LINSONMOTO ще откриете богат гама модели отварящи се каски изработени от маркови материали на едни от топ фирмите в бранша.

Отварящите се или модуларни (FLIP UP) каски са много популярни каски сред ездачите. По своите характеристики, този вид каски се доближават до Full Face, но са малко по-тежки от тях. Това се дължи на факта, че цялата им долна част може да бъде повдигната и да остави лицето напълно открито. Тази опция позволява на ездача да не сваля изцяло каската, ако реши да утоли жаждата си или да хапне нещо набързо.

И този вид каски разполагат с широки и много качествени визьори, които при повечето модели са оборудвани със система за заключване срещу внезапно отваряне при висока скорост. Има модели, които разполагат с допълнителен сенник и с плъзгач за безконтактно повдигане.

Външната част (черупката) на отварящата се каска може да бъде изработена от материали като карбон, поликарбонат или фибростъкло, а подплатата обикновено е от дишащ неопрен, който може да се сваля и пере.

Системата за фиксиране може да бъде карабинер, магнитна скоба или класически D - пръстени, а вентилационната система е снабдена с клапани за затваряне.

Допълнителните опции, които почти всички модели на отварящите се каски имат са вградени Bluetooth слушалки за комуникации „свободни ръце”, вградени високоговорители, а някой модели от по-висок клас разполагат с вградена камера за обратно виждане, която предава движението на дисплея, разположен под или над главния визьор на каската.

Едни от най-популярните производители на този вид каски са NITRO, AGV, GMAC, AIRON, които налагат световните тенденции при производството на каски.

А вие търсите ли си отваряща се каска?

Ние, от Линсън Мото можем да ви бъдем от помощ, стига да ни се доверите. А за да го направите е достатъчно просто да влезете и да разгледате моделите и марките отварящи се каски, които предлагаме. Сигурни сме, че ще откриете точно тази марка, за която сте си мечтали от дълго време.

Защото ние работим единствено с доказали се и популярни производителите и нашите каски са с марките NITRO, AGV, GMAC, AIRON, SHARK, A - PRO, VIPER, SHOEI и други. При нас ще откриете отварящи се каски на достъпни цени, от високо качество, с куп допълнителни екстри и с невероятно разнообразен дизайн. Разгледайте, изберете и ни се обадете!