Мотокрос каски


Детска каска O'NEAL 1SERIES REX MULTI V.24

L Наличен XL Наличен M Наличен

Детска каска O'NEAL 1SERIES REX MULTI V.24Мотокрос каска с издръжлива външна обвивка от ABSОптимизирана циркулация на въздуха чрез различни вентилационни отвори и вътрешни вентилационни каналиВътрешноста на каската се сваля Закопчалка Microlock Съвместима с Airflaps™Отговаря на стандартите..

219лв.

Детска каска O'NEAL 1SERIES SOLID BLACK V.24

L Наличен XL Наличен M Наличен

Детска каска O'NEAL 1SERIES SOLID BLACK V.24Мотокрос каска с издръжлива външна обвивка от ABSОптимизирана циркулация на въздуха чрез различни вентилационни отвори и вътрешни вентилационни каналиВътрешноста на каската се сваля Закопчалка Microlock Съвместима с Airflaps™Отговаря на стандарти..

199лв.

Детска каска O'NEAL 1SERIES SOLID BLACK/PINK V.24

L Наличен XL Наличен M Наличен

Детска каска O'NEAL 1SERIES SOLID BLACK/PINK V.24Мотокрос каска с издръжлива външна обвивка от ABSОптимизирана циркулация на въздуха чрез различни вентилационни отвори и вътрешни вентилационни каналиВътрешноста на каската се сваля Закопчалка Microlock Съвместима с Airflaps™Отговаря на стан..

199лв.

Детска каска O'NEAL 1SERIES STREAM BLACK/NEON YELLOW V.24

L Наличен XL Изпраща до 5 дни M Наличен

Детска каска O'NEAL 1SERIES STREAM BLACK/NEON YELLOW V.24Мотокрос каска с издръжлива външна обвивка от ABSОптимизирана циркулация на въздуха чрез различни вентилационни отвори и вътрешни вентилационни каналиВътрешноста на каската се сваля Закопчалка Microlock Съвместима с Airflaps™Отговаря..

219лв.

Детска каска O'NEAL 1SERIES STREAM BLACK/RED V.24

L Наличен XL Изпраща до 5 дни M Наличен

Детска каска O'NEAL 1SERIES STREAM BLACK/RED V.24Мотокрос каска с издръжлива външна обвивка от ABSОптимизирана циркулация на въздуха чрез различни вентилационни отвори и вътрешни вентилационни каналиВътрешноста на каската се сваля Закопчалка Microlock Съвместима с Airflaps™Отговаря на стан..

219лв.

-15%
Ендуро каска D-SRS SQUARE V.23 BLACK/GRAY/NEON YELLOW

Ендуро каска D-SRS SQUARE V.23 BLACK/GRAY/NEON YELLOW

S Наличен M Наличен

Ендуро каска D-SRS SQUARE V.23 BLACK/GRAY/NEON YELLOWКаската предлага 2 външни черупки и 2 EPS за по-голяма безопасност и перфектно приляганеКорубата е произведена от ABSМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлажданеМатово покритиеИздръжлива многоцветна графикаКомфортна подплата ..

30515лв. 359лв.

-15%
Ендуро каска D-SRS SQUARE V.23 BLACK/GRAY/ORANGE

Ендуро каска D-SRS SQUARE V.23 BLACK/GRAY/ORANGE

XS Наличен

Ендуро каска D-SRS SQUARE V.23 BLACK/GRAY/ORANGEКаската предлага 2 външни черупки и 2 EPS за по-голяма безопасност и перфектно приляганеКорубата е произведена от ABSМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлажданеМатово покритиеИздръжлива многоцветна графикаКомфортна подплата която..

30515лв. 359лв.

-15%
Ендуро каска D-SRS SQUARE V.23 BLACK/GRAY/RED

Ендуро каска D-SRS SQUARE V.23 BLACK/GRAY/RED

XS Наличен

Ендуро каска D-SRS SQUARE V.23 BLACK/GRAY/REDКаската предлага 2 външни черупки и 2 EPS за по-голяма безопасност и перфектно приляганеКорубата е произведена от ABSМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлажданеМатово покритиеИздръжлива многоцветна графикаКомфортна подплата която аб..

30515лв. 359лв.

Ендуро каска D-SRS SQUARE V.24 BLACK/GRAY/NEON YELLOW

XS Наличен S Наличен M Наличен L Изпраща до 5 дни XL Наличен XXL Наличен

Ендуро каска D-SRS SQUARE V.24 BLACK/GRAY/NEON YELLOWКаската предлага 2 външни черупки и 2 EPS за по-голяма безопасност и перфектно приляганеКорубата е произведена от ABSМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлажданеМатово покритиеИздръжлива многоцветна графикаКомфортна подплата ..

359лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Намерете подходящата каска за вашия кросов мотор. Изберете между различните производители на кросови каски на атрактивни цени.

Кросовите каски са предназначени основно за офроуд и екстремно състезателно шофиране. На пръв поглед имат сходни характеристики Full Face каските, но това е наистина „на пръв поглед”, защото, за разлика от Full Face, кросовите модели каски имат издължена арка на брадичката, която осигурява добра защита срещу натъртвания на челюстта и главата и която помага за по-доброто дишане.

Освен това са оборудвани с козирка, която предпазва от кал, летящи към ездача камъни или чакъл, но нямат визьори. Вместо с визьори са снабдени със защитни очила, тъй като очилата предоставят по-добра защита по време на състезания и осигуряват по-добър въздушен поток.

Търсите си мотокрос каска? Ето как да откриете най-подходящата за вас.

Крос каската, която ще закупите трябва:

Да е изработена от висококачествени материали

Това е много важно, тъй като ако се случи инцидент, външната част на каската има досег със земята и е важно да може да ви предпази. Висококачествените мотокрос каски обикновено са изработени от материали като въглеродни нишки, които олекотяват каската и едновременно с това я правят много издръжлива.

Да има система за абсорбция на въздействието

Качествените каски като O’NEAL, WULFSPORT, A - PRO и NITRO разполагат със системи за абсорбиране на въздействието и ротационните сили. Тази система може да се състои от няколко слоя пяна или система ODS на D6.

Да е лека

Когато се състезавате или карате офроуд, тежката каска ще увеличи напрежението върху тялото ви, което ще ви умори значително. За да не се стига до там, мотокрос каската трябва да е възможно най-лека.

Да има добра вентилация

Мотокросът е доста изморителен и натоварващ тялото спорт, което означава, че доста ще се потите. Заради това каската, която ще закупите трябва да има много добра вентилация за максимален комфорт. Добрата вентилация на каската ще запази главата ви суха и ще предотврати замъгляването и изпотяването на защитните очила.

Защо да изберете Линсън Мото?

За нас вие не сте просто клиенти, а колеги и приятели. Ние знаем от какво имат нужда нашите братя по страст и затова сме се постарали да предлагаме висококачествени мотокрос каски от водещи марки като O’NEAL, WULFSPORT, A - PRO, NITRO и много други. Като ваши колеги, ние сме на линия винаги, ако имате нужда от допълнителна екстра към каската или се нуждаете от професионалния ни съвет.