Мотокрос каски


Детска каска O'NEAL 1SERIES STREAM V.23 BLACK/WHITE

XL Наличен

Детска каска O'NEAL 1SERIES STREAM V.23 BLACK/WHITEСерия 1Изработена от ABS черупкаМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлаждане.Вътрешност на каската която абсорбира потта.Сваляема вътрешност за по-лесно почистванеDouble D закопчванеАеродинамична каскаПодвижна козирка - регулир..

219лв.

ДЕТСКА МОТОКРОС КАСКА AIROH WRAAP BEAST MATT

XS Наличен S Изпраща до 48 часа

ДЕТСКА МОТОКРОС КАСКА AIROH WRAAP BEAST MATTВъншната обвивка на каската е изработена от HRT(High Resistant Thermoplastic), двойна вътрешна част (EPS), за да e още по-добра формата на каската и усещането за нея.Хипоалергична вътрешна подплата с възможност за сваляне и лесна поддръжка.Агресивен дизайн..

295лв.

ДЕТСКА МОТОКРОС КАСКА AIROH WRAAP MOOD GLOSS BLUE

S Наличен

ДЕТСКА МОТОКРОС КАСКА AIROH MOOD BLUE MATTВъншната обвивка на каската е изработена от HRT(High Resistant Thermoplastic), двойна вътрешна част (EPS), за да e още по-добра формата на каската и усещането за нея.Хипоалергична вътрешна подплата с възможност за сваляне и лесна поддръжка.Агресивен дизайнDo..

295лв.

ДЕТСКА МОТОКРОС КАСКА AIROH WRAAP MOOD ORANGE MATT

XS Изпраща до 48 часа S Наличен

ДЕТСКА МОТОКРОС КАСКА AIROH WRAAP MOOD ORANGE MATTВъншната обвивка на каската е изработена от HRT(High Resistant Thermoplastic), двойна вътрешна част (EPS), за да e още по-добра формата на каската и усещането за нея.Хипоалергична вътрешна подплата с възможност за сваляне и лесна поддръжка.Агресивен ..

295лв.

Изчерпан

Детска мотокрос каска THOR SECTOR CHEV BLUE/LIGHT GRAY

Изчерпан

Детска мотокрос каска THOR SECTOR CHEV BLUE/LIGHT GRAYВътрешност изработена от EPS пяна с отлична вентилацияКонструкция от инжектирана пластмаса от поликарбонат/ABSНапълно регулируема козиркаПодвижна/измиваема подложка за отвеждане на влагатаГъвкава гумена част на носаВисокопоточен вентилационен отв..

209лв.

Изчерпан

Детска мотокрос каска THOR SECTOR CHEV GRAY/BLACK

Изчерпан

Детска мотокрос каска THOR SECTOR CHEV GRAY/BLACKВътрешност изработена от EPS пяна с отлична вентилацияКонструкция от инжектирана пластмаса от поликарбонат/ABSНапълно регулируема козиркаПодвижна/измиваема подложка за отвеждане на влагатаГъвкава гумена част на носаВисокопоточен вентилационен отвор за..

209лв.

Изчерпан

Детска мотокрос каска THOR SECTOR CHEV RED/NAVY

Изчерпан

Детска мотокрос каска THOR SECTOR CHEV RED/NAVYВътрешност изработена от EPS пяна с отлична вентилацияКонструкция от инжектирана пластмаса от поликарбонат/ABSНапълно регулируема козиркаПодвижна/измиваема подложка за отвеждане на влагатаГъвкава гумена част на носаВисокопоточен вентилационен отвор за у..

209лв.

Изчерпан

Детска мотокрос каска THOR SECTOR SOLID BLACK

Изчерпан

Детска мотокрос каска THOR YOUTH SECTOR SOLID BLACKВътрешност изработена от EPS пяна с отлична вентилацияКонструкция от инжектирана пластмаса от поликарбонат/ABSНапълно регулируема козиркаПодвижна/измиваема подложка за отвеждане на влагатаГъвкава гумена част на носаВисокопоточен вентилационен отвор ..

209лв.

Изчерпан

Детска мотокрос каска THOR SECTOR SPLIT ACID/BLACK MIPS

Изчерпан

Детска мотокрос каска THOR SECTOR SPLIT ACID/BLACK MIPSСистемата за защита на мозъка MIPS (Multi-Directional Impact Protection System®) абсорбира и пренасочва ротационната енергияВътрешна облицовка от EPS с двойна плътност и подобрена вентилацияНапълно регулируема козирка с вентилация за намаляване ..

309лв.

Изчерпан

Детска мотокрос каска THOR SECTOR SPLIT BLUE/BLACK MIPS

Изчерпан

Детска мотокрос каска THOR SECTOR SPLIT BLUE/BLACK MIPSСистемата за защита на мозъка MIPS (Multi-Directional Impact Protection System®) абсорбира и пренасочва ротационната енергияВътрешна облицовка от EPS с двойна плътност и подобрена вентилацияНапълно регулируема козирка с вентилация за намаляване ..

309лв.

Изчерпан

Детска мотокрос каска THOR SECTOR SPLIT CHARCOAL/BLACK MIPS

Изчерпан

Детска мотокрос каска THOR SECTOR SPLIT CHARCOAL/BLACK MIPSСистемата за защита на мозъка MIPS (Multi-Directional Impact Protection System®) абсорбира и пренасочва ротационната енергияВътрешна облицовка от EPS с двойна плътност и подобрена вентилацияНапълно регулируема козирка с вентилация за намаляв..

309лв.

Изчерпан

Детска мотокрос каска THOR SECTOR SPLIT WHITE/BLACK MIPS

Изчерпан

Детска мотокрос каска THOR SECTOR SPLIT WHITE/BLACK MIPSСистемата за защита на мозъка MIPS (Multi-Directional Impact Protection System®) абсорбира и пренасочва ротационната енергияВътрешна облицовка от EPS с двойна плътност и подобрена вентилацияНапълно регулируема козирка с вентилация за намаляване..

309лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Намерете подходящата каска за вашия кросов мотор. Изберете между различните производители на кросови каски на атрактивни цени.

Кросовите каски са предназначени основно за офроуд и екстремно състезателно шофиране. На пръв поглед имат сходни характеристики Full Face каските, но това е наистина „на пръв поглед”, защото, за разлика от Full Face, кросовите модели каски имат издължена арка на брадичката, която осигурява добра защита срещу натъртвания на челюстта и главата и която помага за по-доброто дишане.

Освен това са оборудвани с козирка, която предпазва от кал, летящи към ездача камъни или чакъл, но нямат визьори. Вместо с визьори са снабдени със защитни очила, тъй като очилата предоставят по-добра защита по време на състезания и осигуряват по-добър въздушен поток.

Търсите си мотокрос каска? Ето как да откриете най-подходящата за вас.

Крос каската, която ще закупите трябва:

Да е изработена от висококачествени материали

Това е много важно, тъй като ако се случи инцидент, външната част на каската има досег със земята и е важно да може да ви предпази. Висококачествените мотокрос каски обикновено са изработени от материали като въглеродни нишки, които олекотяват каската и едновременно с това я правят много издръжлива.

Да има система за абсорбция на въздействието

Качествените каски като O’NEAL, WULFSPORT, A - PRO и NITRO разполагат със системи за абсорбиране на въздействието и ротационните сили. Тази система може да се състои от няколко слоя пяна или система ODS на D6.

Да е лека

Когато се състезавате или карате офроуд, тежката каска ще увеличи напрежението върху тялото ви, което ще ви умори значително. За да не се стига до там, мотокрос каската трябва да е възможно най-лека.

Да има добра вентилация

Мотокросът е доста изморителен и натоварващ тялото спорт, което означава, че доста ще се потите. Заради това каската, която ще закупите трябва да има много добра вентилация за максимален комфорт. Добрата вентилация на каската ще запази главата ви суха и ще предотврати замъгляването и изпотяването на защитните очила.

Защо да изберете Линсън Мото?

За нас вие не сте просто клиенти, а колеги и приятели. Ние знаем от какво имат нужда нашите братя по страст и затова сме се постарали да предлагаме висококачествени мотокрос каски от водещи марки като O’NEAL, WULFSPORT, A - PRO, NITRO и много други. Като ваши колеги, ние сме на линия винаги, ако имате нужда от допълнителна екстра към каската или се нуждаете от професионалния ни съвет.