Визьори за каски


Антифог PINLOCK 30 CLEAR

Наличен в наш магазин

Антифог PINLOCK 30 CLEARАнтифога е съвместим с моделите:Astone GT900 Astone GT1000FAXO RS01 AXO RS01 MonoAXO CorsairDexter NeutronFaseed FS-816Faseed FS-817Faseed FS-908Faseed FS-909Givi X.21 / 50.5IXS 315 2.1JET FighterKappa KV27NHK GodzillaNHK RX-9O’Neal Sierra IIPremier DeltaPremier Gen..

39лв.

Антифог PINLOCK AIROH GP/GP550/GP550ST/GP400

Изпращаме до 48 часа

Антифог PINLOCK AIROH GP/GP550/GP550ST/GP400..

70лв.

Антифог PINLOCK AIROH VALOR/ST-501/ST-701

Наличен в наш магазин

Антифог PINLOCK AIROH VALORПлака против изпотяване за каска AIROH VALORСъвместима с моделите на AIROH:Airoh ST-501Airoh ST-701Airoh ValorAiroh Spark..

70лв.

АНТИФОГ PINLOCK MT CLEAR MT-V-09

Наличен в наш магазин

АНТИФОГ PINLOCK MT CLEAR MT-V-09Оригинална плака против изпотяване за каски MTСъвместима със следните модели MT:MT KREMT KRE SVMT KRE SNAKE CARBON..

45лв.

АНТИФОГ PINLOCK MT CLEAR MT-V-12

Наличен в наш магазин

АНТИФОГ PINLOCK MT CLEAR MT-V-12Оригинална плака против изпотяване за каски MTСъвместима със следните модели MT:THUNDER 3..

45лв.

АНТИФОГ PINLOCK MT CLEAR MT-V-14

Наличен в наш магазин

АНТИФОГ PINLOCK MT CLEAR MT-V-14Оригинална плака против изпотяване за каски MTСъвместима със следните модели MT:MT RAPIDE PROMT RAPIDEMT BLADE 2MT REVENGE 2MT TARGO..

45лв.

АНТИФОГ PINLOCK MT CLEAR MT-V-16/ATOM

Наличен в наш магазин

АНТИФОГ PINLOCK MT CLEAR MT-V-16/ATOMПлака против изпотяване за каска MT ATOMСъвместима със следните модели MT:MT ATOM..

45лв.

АНТИФОГ PINLOCK MT DARK MT-V-09

Наличен в наш магазин

АНТИФОГ PINLOCK MT DARK MT-V-09Оригинална плака против изпотяване за каски MTСъвместима със следните модели MT:MT KREMT KRE SVMT KRE SNAKE CARBON..

45лв.

Антифог PINLOCK SHARK Spartan/Skwal 2/D-SKWAL 2

Наличен в наш магазин

Антифог PINLOCK SHARK Spartan/Skwal 2/D-SKWAL 2Оригинален антифог/пинлок за каски SHARKСъвместим с модеlite на SHARK:SHARK SpartanSHARK D-SkwalSHARK Skwal 2..

54лв.

Антифог PINLOCK SHARK VZ1530P Ridill/Openline/S600/S700/S800

Наличен в наш магазин

Антифог PINLOCK SHARK VZ1530P Ridill/OpenlineОригинален антифог/пинлок за каски SHARKСъвместим с моделите на SHARK:SHARK RIDILLSHARK OPENLINESHARK S600SHARK S700SHARK S800..

55лв.

Антифог Pinlock за HJC HJ-05/07/09/17

Наличен в наш магазин

Антифог Pinlock за HJC HJ-05/07/09/17Pinlock 70 създава система за двойна защита чрез силиконово уплътнение между визьора на каската и антифога Pinlock, което предотвратява замъгляването. Вложката е изработена от абсорбираща влагата пластмаса и поради това повърхността основно е суха, когато се изпо..

68лв.

-40%
Антифог за каска VEMAR HURRICANE CLEAR

Антифог за каска VEMAR HURRICANE CLEAR

Наличен в наш магазин

Антифог за каска VEMAR HURRICANE CLEARPINLOCK MAX 70..

4140лв. 69лв.

Антифог за каски SHARK VZ100

Изпращаме до 5 дни

Антифог за каски SHARK VZ100Чисто НОВ антифон/пинлок за каски SHARKСъвместим с моделите: Speed-R / Race-R / Race-R Pro / Race-R Pro Carbon..

46лв.

Антифог плака O'NEAL PINLOCK 70 MAX VISION D-SRS

Наличен в наш магазин

Антифог плака O'NEAL PINLOCK 70 MAX VISIONСъвместим с каска O'NEAL D-SRS..

69лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Изберете качествен визьор (слюда) от марките Arai, Nitro, AGV, Duchini, Gmac, Motul, Shark, Shoei, Takachi и KBC в онлайн магазина на LINSONMOTO.

Визьорите са точно толкова важни за безопасността на мотористите, колкото и мото каските. Благодарение на тях, очите на ездача са предпазени от вятър, прах, дъжд, насекоми и отломки, които могат да попаднат в очите му по време на път и да застрашат безопасността му.

Визьорите представляват различни по форма, размер и цвят аксесоари, които могат да бъдат или вградени в каската или да са подвижни.

Материалите, от които са изработени обикновено са акрил или поликарбонат, тъй като това са материали, които са изключително леки, издръжливи и с висока пластичност.

Основни критерии при избор на визьори

Издръжливост

При избор на визьор за каски материалът, от който е изработен този продукт е от най-голяма важност. В случая вариантите за избор на материал са ограничени, но нашият съвет е, ако имате възможност да се спрете на поликарбонат, тъй като този материал се надрасква по-малко отколкото акрила.

Аеродинамичност

Визьорът трябва да следва плавно линиите на каската, за да може да ви осигури възможно най-голям комфорт и чисто зрително поле.

Защита срещу замъгляване

Не всички модели предлагат подобна защита, но такива могат да бъдат закупени и допълнително. С подобни защити са оборудвани например визьорите на PINLOCK, ARAI и други.

Цвят

Тук изборът се основава изцяло на желанията ви и можете да избирате между тонирани, огледални или цветни модели. Някой производители оборудват своите продукти с фотохромни визьори, които потъмняват в зависимост от интензитета на ултравиолетовото лъчение.

Допълнителни екстри

Освен защита срещу замъгляване, визьорите, в зависимост от марката и модела могат да бъдат оборудвани с лещи против мъгла, въздушни отвори за вентилация и други.

Кога и как се сменят визьорите?

Експертите препоръчват подмяната на тази аксесоари за каски да бъдат сменяни поне веднъж годишно, а ако моторът се кара интензивно смяната на визьора е добре да бъде и по-честа.

Съвременните визьори не изискват никакви специални технически познания, тъй като се сменят буквално с едно натискане на копчето. Монтажът им е също толкова елементарен.

Защо да изберете Линсън Мото?

За да можем да удовлетворим желанията на своите клиенти, ние предлагаме широка гама от визьори за всякакви модели каски. При нас ще откриете визьори от производители като PINLOCK, ARAI, SHARK, NITRO, HJC, AGV, AIRON и други. Визьорите, които предлагаме са съвместими с над 95% от каските, качеството им е много високо, а цените - достъпни.