Протекторни гърбове за мотористи


Гръб ALPINESTARS NUCLEON KR-2 BLACK SMOKE RED

M Наличен L Изпраща до 48 часа XL Изпраща до 48 часа

Гръб ALPINESTARS NUCLEON KR-2 BLACK SMOKE REDИзключително лека и дишаща конструкция и включва подсилена защита  за гърба е оптимизирана за комфорт на дълги пътувания.Иновативна система за поглъщане на енергията, високоеластична пяна с памет за  защита на гръбначните прешлениХарактеристикит..

274лв.

Гръб ALPINESTARS NUCLEON KR-2 BLACK/RED

XS Изпраща до 48 часа S Наличен XL Наличен M Наличен L Изпраща до 48 часа

Гръб ALPINESTARS NUCLEON KR-2 BLACK/REDИзключително лека и дишаща конструкция и включва подсилена защита  за гърба е оптимизирана за комфорт на дълги пътувания.Иновативна система за поглъщане на енергията, високоеластична пяна с памет за  защита на гръбначните прешлениХарактеристиките вклю..

265лв.

Гръб за вграждане ALPINESTARS Nucleon Flex Proi Full Back Protection

S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа

Гръб за вграждане ALPINESTARS Nucleon Flex Proi Full Back ProtectionХибридна технология Технологиите Nucleon Cell и Flex на Alpinestars осигуряват вентилация и гъвкавостЕргономично оформена двузонова външна обвивкаУсъвършенствана полимерна смес със сърцевина с твърда клетъчна структура, обхваната от..

157лв.

Гръб протектор ADRENALINE LEVEL 2

M Изпраща до 5 дни L Изпраща до 5 дни

Гръб протектор ADRENALINE LEVEL 2Протектор за гръб на италианската марка Safe Tech, предназначен за якета Adrenaline. Той е второ ниво сертифициран по CE:EN1621-2:2014, което потвърждава неговата ефективност и високо ниво на безопасност. Ефективната вентилация се осигурява от десет равномерно разпре..

45лв.

Гръб протектор ALPINESTARS NUCLEON KR-1 CELL

L Изпраща до 48 часа XL Изпраща до 48 часа S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа

Гръб протектор ALPINESTARS NUCLEON KR-1 CELLПротекторът за гръб Nucleon KR-1 Cell включва състезателна защита на гърба. С твърда пластмасова решетъчна структура, този иновативен протектор за гръб е безкомпромисен по отношение на безопасността и ефективността. Ергономично профилиран за спортно к..

309лв.

Гръб протектор ALPINESTARS Nucleon KR-R Cell

L Наличен XS Изпраща до 48 часа XL Наличен S Изпраща до 48 часа M Наличен

Гръб протектор ALPINESTARS Nucleon KR-R CellХибридният протектор за гръб Nucleon KR-R е иновативен протектор за писта и състезания. Този хибрид от твърда черупка и абсорбираща енергията вискоеластична мемори пяна е лек и дишащ за оптимизирана защита и комфорт, като се отличава с ефективно охлаж..

302лв.

Гръб протектор D3O VIPER CENTRAL

Наличен в наш магазин

Гръб протектор D3O VIPER CENTRALD3O® патентована технологияСертифициран на изискванията за производителност на EN1621-2:2014, ниво 1, включително незадължителен студен тест при -10 градусаUKCA сертифициранЗа зимни спортове: сертифициран като подходящ за използване при температури до -20 градусаAirwa..

49лв.

Гръб протектор RICHA CE D3O LEVEL 2

XL Наличен S Наличен M Наличен

Гръб протектор RICHA CE D3O LEVEL 2Допълнителен протектор за гръб за вашето яке или екипЛек и гъвкъвНиво на защита: LEVEL 2..

109лв.

Гръб протектор SECA SW-253

S Наличен

Гръб протектор SECA SW-253ХАРАКТЕРИСТИКИ:Допълнителен протектор за гръб за вашето яке или екипЛек и гъвкъв..

59лв.

Дамски протектор за гръб SPIDI WARRIOR L2

Наличен в наш магазин

Дамски протектор за гръб SPIDI WARRIOR L2-Интегриран протектор за гърба на Warrior En 1621-2:2014 Lev. 2-Сертифицирано защитно облекло за мотоциклетисти EN 1621-2 Протектор за гръб за цял гръб Lev.2-Интегриран протектор за гръб Warrior EN 1621-2:2014 Lev. 2-отвори, позволяващи циркулация на въздуха-..

139лв.

Изчерпан
-20%
Детска броня ALPINESTARS  A-5 S Body Armor

Детска броня ALPINESTARS A-5 S Body Armor

Изчерпан

Детска броня ALPINESTARS  A-5 S Body ArmorЛека, лесна за използване бронежилетка за деца/младежи, която може да включва YNSЧерупките са силно перфорирани за максимална дишаемост и вентилация на въздухаВпръскани черупки, конструирани с интегрирана в гърба решетъчна структура за абсорбиране и раз..

22880лв. 286лв.

-20%
Детска броня ALPINESTARS  A-5 S Body Armor BLACK/RED

Детска броня ALPINESTARS A-5 S Body Armor BLACK/RED

S/M Наличен L/XL Наличен

Детска броня ALPINESTARS  A-5 S Body Armor BLACK/REDЛека, лесна за използване бронежилетка за деца/младежи, която може да включва YNSЧерупките са силно перфорирани за максимална дишаемост и вентилация на въздухаВпръскани черупки, конструирани с интегрирана в гърба решетъчна структура за абсорби..

22880лв. 286лв.

Детска броня THOR YOUTH GUARDIAN MX FLOW/BLACK

S/M Изпраща до 48 часа

Детска броня THOR YOUTH GUARDIAN MX FLOW/BLACKИновативната система за комфортна подплата Press-Fit осигурява гладко вътрешно шаси за максимален комфортРегулируема система за закопчаване на талиятаПротектор на гърба от първо ниво, конструиран така, че да намалява предаването на енергията от удараПане..

145лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Можете да си вземете протектор за гръб супер качество и на ниска цена, ако посетите нашия онлайн магазин LINSONMOTO.

Всяко защитно оборудване е важно, но първото, за което всеки моторист трябва да се погрижи е да се подсигури с протектор за гръб.

Защо са толкова важни протекторните гърбове?

За разлика от автомобилистите, които са добре защитени, мотористите са изложени на много по-големи опасности по време на шофиране. Инцидентите с мотористи не са редки, а по време на катастрофи най-голям процент имат тежките, дори фатални травми на гръбначния стълб.

Основната задача на протекорните гърбове за мотористи е да осигурят добра защита на гръбначния стълб, за да бъдат избегнати подобни тежки наранявания.

Първоначално защитите за гръб са били предназначени за спортните състезатели, за да намалят нараняванията, причинени от плъзгането по трасето, но по-късно дизайнът им е подобрен и разработен така, че да могат да бъдат използвани за защита при нормални условия на шофиране.

Днес протекторите за гърбове на мотористи могат да се открият в много варианти. Има модели, които се привързват към тялото, има и модели, които са прикрепени към вътрешността на мото якето, а има и модели, които обхващат и защитават изцяло гърба покривайки го от горната част на гръдния кош до лумбалната част на гръбнака. Има дори модели, които представляват защитна ризница/броня и могат да предпазят както гръбнака и раменете и лопатките, така и да осигурят сигурна защита на гръдния кош.

Качествените протектори за гръб се изработват с черупка от нечупливи синтетични материали (най-често полиуретан) и имат вътрешна обвивка от високотехнологична пяна, която има за задача да добави удароустойчивост към абразивоустойчивата обвивка, осигурявайки още по-голяма защита на гръбнака, тъканите на гърба и лопатките. Някой модели разполагат и с допълнителни защитни вложки за абсорбиране на ударите.

А вие имате ли нужда от качествено защитно оборудване за гърба? Вижте какво можем да ви предложим от Линсън Мото?

Защо да изберете протектори за гърбове от Линсън Мото?

Ние сме напълно наясно колко важна е защитата на гърба и гръбнака по време на езда, затова сме се постарали да предлагаме единствено протектори за гръб, които имат сертификат за безопасност и са преминали всякакви тестове за издръжливост, абсорбиране на удар и т. н.

Специално за вас сме подбрали протектори от световноизвестни марки като ADRENALINE, EKSELSIOR, DAINESE, ALPINESTARS, O’NEAL, SPIDI, с което ви гарантираме, че ще закупите висококачествени, високотехнологични, аеродинамични и анатомични протектори за гръб.