Дамски


Дамски кожени мото ръкавици SPIDI STR-6 Black

XS Изпраща до 5 дни S Изпраща до 5 дни M Наличен L Наличен

Дамски кожени мото ръкавици SPIDI STR-6 BlackSPIDI Str-6 Lady представлява най-добрият баланс между състезателно ориентирано представяне и комфорт. Карбоновите кокалчета с вътрешна армировка с двойна плътност гарантират високи нива на абсорбиране на удари и устойчивост на износване, докато мног..

259лв.

Дамски кожени мото ръкавици SPIDI STR-6 Black/White

XS Изпраща до 5 дни S Изпраща до 5 дни M Изпраща до 5 дни L Изпраща до 5 дни XL Изпраща до 5 дни

Дамски кожени мото ръкавици SPIDI STR-6 Black/WhiteSPIDI Str-6 Lady представлява най-добрият баланс между състезателно ориентирано представяне и комфорт. Карбоновите кокалчета с вътрешна армировка с двойна плътност гарантират високи нива на абсорбиране на удари и устойчивост на износване, докат..

259лв.

Дамски кожени мото ръкавици SPIDI STR-6 Grey/White/Provence

XS Изпраща до 5 дни S Изпраща до 5 дни M Изпраща до 5 дни L Изпраща до 5 дни XL Изпраща до 5 дни

Дамски кожени мото ръкавици SPIDI STR-6 Grey/White/ProvenceSPIDI Str-6 Lady представлява най-добрият баланс между състезателно ориентирано представяне и комфорт. Карбоновите кокалчета с вътрешна армировка с двойна плътност гарантират високи нива на абсорбиране на удари и устойчивост на износван..

259лв.

Дамски мото ръкавици Grip 2 leather BLACK/FLUO

M Изпраща до 5 дни L Наличен

Дамски мото ръкавици Grip 2 leather  BLACK/FLUOРоден от предишната дамска ръкавица, Grip 2 приема всички забележителни характеристики и ги издига до нови стандарти. Проектиран по женска морфология, както всички продукти Fit For Lady.Разполага със силиконови вложки на върховете на пръстите за по..

139лв.

Дамски мото ръкавици Grip 2 leather BLACK/RED

M Изпраща до 5 дни

Дамски мото ръкавици Grip 2 leather  BLACK/REDРоден от предишната дамска ръкавица, Grip 2 приема всички забележителни характеристики и ги издига до нови стандарти.Проектиран по женска морфология, както всички продукти Fit For Lady.Разполага със силиконови вложки на върховете на пръстите за подо..

139лв.

Дамски мото ръкавици SECA AXIS MESH FUCHSIA

XXS Изпраща до 5 дни XS Изпраща до 5 дни L Наличен

Дамски мото ръкавици SECA AXIS MESH FUCHSIA Изработени от естествена козя кожа и текстилРазработени и предназначени специално за дамиЕргономично позиционирани подсилени панели на дланитеСъвременна технология D3O® за максимална защитаТвърд протектор на  кокалчетатаТвърди протектори за пръст..

99лв.

Дамски мото ръкавици SPIDI CHARME 2 BLACK

XS Наличен S Изпраща до 5 дни M Изпраща до 5 дни L Изпраща до 5 дни XL Наличен

Дамски мото ръкавици SPIDI CHARME 2 BLACKС ръкавиците за мотоциклети Spidi Charme 2 сте в безопасност на пътя.проектирани да отговарят най -добре на дамската морфологияПодсилени с керамид с висока устойчивост на износванееластична тъканполиуретанов щит с променлива плътност, който има амортисьорни ф..

179лв.

Дамски мото ръкавици SPIDI CTS-1 Black/Fuchsia

XS Изпраща до 5 дни S Наличен M Изпраща до 5 дни L Изпраща до 5 дни XL Изпраща до 5 дни

Дамски мото ръкавици SPIDI CTS-1 Black/FuchsiaРъкавиците Spidi CTS-1 не само изглеждат стилно, но и надеждно защитават ръцете ви по време на пътуванията.Практични ръкавици за мотоциклет, изработени от разтегателен материал TexTechИзключително устойчив на износване материалПодплатена дланПръсти, съвм..

59лв.

Дамски мото ръкавици SPIDI CTS-1 Black/Red

XS Наличен S Изпраща до 5 дни M Наличен L Наличен XL Изпраща до 5 дни

Дамски мото ръкавици SPIDI CTS-1 Black/RedРъкавиците Spidi CTS-1 не само изглеждат стилно, но и надеждно защитават ръцете ви по време на пътуванията.Практични ръкавици за мотоциклет, изработени от разтегателен материал TexTechИзключително устойчив на износване материалПодплатена дланПръсти, съвмести..

59лв.

Дамски мото ръкавици SPIDI CTS-1 Black/White

XS Наличен S Наличен M Наличен L Наличен XL Изпраща до 5 дни

Дамски мото ръкавици SPIDI CTS-1 Black/WhiteРъкавиците Spidi CTS-1 не само изглеждат стилно, но и надеждно защитават ръцете ви по време на пътуванията.Практични ръкавици за мотоциклет, изработени от разтегателен материал TexTechИзключително устойчив на износване материалПодплатена дланПръсти, съвмес..

59лв.

Дамски мото ръкавици SPIDI FLASH-R EVO Black

XS Изпраща до 5 дни S Наличен M Наличен L Изпраща до 5 дни XL Изпраща до 5 дни

Дамски мото ръкавици SPIDI FLASH-R EVO BlackSPIDI Flash-R Evo Lady са летни къси ръкавици за използване с мотоциклети и скутери.Въпреки простия дизайн и леката конструкция, Flash-R Evo Lady са изцяло сертифицирани по EN13594:2015...

119лв.

Дамски мото ръкавици SPIDI FLASH-R EVO Black/Fuchsia

XS Изпраща до 5 дни S Изпраща до 5 дни M Наличен L Изпраща до 5 дни

Дамски мото ръкавици SPIDI FLASH-R EVO Black/FuchsiaSPIDI Flash-R Evo Lady са летни къси ръкавици за използване с мотоциклети и скутери.Въпреки простия дизайн и леката конструкция, Flash-R Evo Lady са изцяло сертифицирани по EN13594:2015...

119лв.

Дамски мото ръкавици SPIDI FLASH-R EVO Black/White

XS Наличен S Изпраща до 5 дни L Изпраща до 5 дни

Дамски мото ръкавици SPIDI FLASH-R EVO Black/WhiteSPIDI Flash-R Evo Lady са летни къси ръкавици за използване с мотоциклети и скутери. Въпреки простия дизайн и леката конструкция, Flash-R Evo Lady са изцяло сертифицирани по EN13594:2015...

119лв.

Дамски мото ръкавици SPIDI FLASH-R EVO Red

XS Наличен S Наличен M Наличен L Изпраща до 5 дни XL Наличен

Дамски мото ръкавици SPIDI FLASH-R EVO RedSPIDI Flash-R Evo Lady са летни къси ръкавици за използване с мотоциклети и скутери. Въпреки простия дизайн и леката конструкция, Flash-R Evo Lady са изцяло сертифицирани по EN13594:2015...

119лв.

Дамски мото ръкавици SPIDI G-CARBON Black/Fuchsia

L Наличен XL Наличен

Дамски мото ръкавици SPIDI G-CARBON Black/FuchsiaSPIDI G-Carbon Lady са леки, високоефективни ръкавици, предназначени да защитават ръцете ви както на улицата, така и на пистата.Въпреки теглото си от само 140 грама ръкавиците G-Carbon Lady притежават трудния за постигане сертификат за безопасност EN1..

199лв.

Дамски мото ръкавици SPIDI G-CARBON Black/White

XS Наличен S Наличен M Наличен L Наличен XL Наличен

Дамски мото ръкавици SPIDI G-CARBON Black/WhiteSPIDI G-Carbon Lady са леки, високоефективни ръкавици, предназначени да защитават ръцете ви както на улицата, така и на пистата. Въпреки теглото си от само 140 грама ръкавиците G-Carbon Lady притежават трудния за постигане сертификат за безопасност EN13..

199лв.

Дамски мото ръкавици SPIDI G-CARBON Yellow fluo

XS Наличен S Наличен M Наличен L Наличен XL Изпраща до 5 дни

Дамски мото ръкавици SPIDI G-CARBON Yellow fluoSPIDI G-Carbon Lady са леки, високоефективни ръкавици, предназначени да защитават ръцете ви както на улицата, така и на пистата. Въпреки теглото си от само 140 грама ръкавиците G-Carbon Lady притежават трудния за постигане сертификат за безопасност EN13..

199лв.

Дамски мото ръкавици SPIDI Metropole Leather H2Out

XS Изпраща до 5 дни S Изпраща до 5 дни M Изпраща до 5 дни L Изпраща до 5 дни

Мото ръкавици SPIDI Metropole Leather H2Out LADYSPIDI Metropole Gloves Lady са специално проектирани за пътуване до центъра и пътувания на къси разстояния с мотоциклети. Изработена от първокласна козя кожа и овча кожа, с вата Primaloft® и сертификат EN13594...

199лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Разгледайте разнообразието от дамски модели ръкавици за мотор, което онлайн магазин LINSONMOTO ви предлага

Имате нужда от чифт нови, удобни, стилни и качествени дамски мото ръкавици? Тогава не мислете и не търсете повече, а вижте какво ви предлага Линсън Мото!

Защо да изберете Линсън Мото?

Ние безкрайно уважаваме дамите, силно влюбени в своите железни коне, затова обръщаме специално внимание на нуждата на по-нежната половина на човечеството от качествена и стилна мото екипировка.

При нас ще откриете ръкавици от топ производители като NITRO, ALPINESTARS, A - PRO, O’NEAL и много други, които със сигурност познавате добре като едни от най-добрите марки на мото екипировка.

Моделите мото ръкавици, които предлагаме са много стилни, като това по никакъв начин не пречи на тяхното основно предназначение - да осигурят на ръцете ви надеждна защита по време на езда.

В зависимост от стила ви на шофиране, както и в зависимост от вашите лични предпочитания за цветове, ние можем да ви предложим точно този модел кожени или текстилни ръкавици, в които ръцете ви ще са най-добре защитени, а и ще изглеждат добре.

Къде е казано, че мото ръкавиците, които по правило са предназначени, за защита по време на езда да не могат да бъдат и елегантни и красиви?

Моделите, които ние ви предлагаме със сигурност ще ви допаднат изключително много и като дизайн, и като визия.

За да отговорим на всички ваши очаквания, ние, от Линсън Мото сме се постарали да подберем и да ви предложим изключително голямо разнообразие от летни, комбинирани и зимни кожени и текстилни ръкавици в къса и дълга версия. Всички дамски ръкавици, които можете да откриете при нас са от много високо качество, изработени са от висококачествени материали и притежават високо ниво на защита.

Нуждаете се от чифт нови дамски мото ръкавици за езда в града, за турър или за мотокрос?

Не търсете повече, а разгледайте дамските ръкавици, които от Линсън Мото ви предлагаме. Гарантираме ви, че ще откриете точно този модел, от който се нуждаят нежните ви женски ръце.

Ние знаем колко важно е за вас да имате добра защита на ръцете по време на езда. Затова не спираме да обогатяваме и разширяваме нашия асортимент от маркови, висококачествени и на достъпни цени дамски мото ръкавици. Доверете ни се!