Текстилни


Изчерпан
-15%
НОВО
 Мотокрос ръкавици O'NEAL ELEMENT RED/BLACK 2021

Мотокрос ръкавици O'NEAL ELEMENT RED/BLACK 2021

Изчерпан

 Мотокрос ръкавици O'NEAL ELEMENT RED/BLACK 2021Предварително извити пръсти за перфектно прилягане.Вентилирани мрежести участаци за увеличаване на  въздушен поток и охлаждане.Stretch Lycra® панели за допълнителен комфорт и гъвкавост.Силиконови печати за подобрено сцепление.Усилени в о..

4760лв. 56лв.

Мотокрос ръкавици O’NEAL MATRIX VOLTAGE BLACK/RED

S Наличен M Наличен L Наличен XL Наличен XXL Наличен

 Мотокрос ръкавици O’NEAL MATRIX VOLTAGE BLACK/REDЛеки, неусложнени дизайн за превъзходно усещане и комфорт по време на каранеИзкуствена кожа на дланта с двоен слойРегулируем Velcro® на китката за по-добро захващане..

49лв.

-20%
 Текстилни ръкавици SECA TABU II DENIM BLACK

Текстилни ръкавици SECA TABU II DENIM BLACK

M Наличен

Текстилни ръкавици SECA TABU II DENIM BLACKХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от естествена козя кожа и текстилЕргономично позиционирани подсилени панели на дланитеСъвременна технология D3O® за максимална защитаТвърд,вътрешен протектор на  кокалчетатаМеки протектори за пръститеЕластичната горн..

9520лв. 119лв.

Mотокрос ръкавици O'NEAL ELEMENT RACEWEAR BLACK V.24

S Наличен M Наличен L Наличен XL Наличен XXL Наличен

Mотокрос ръкавици O'NEAL ELEMENT RACEWEAR BLACK V.24Предварително извити пръсти за перфектно прилягане.Вентилирани мрежести участаци за увеличаване на  въздушен поток и охлаждане.Stretch Lycra® панели за допълнителен комфорт и гъвкавост.Силиконови печати за подобрено сцепление.Усилени в областт..

56лв.

Mотокрос ръкавици O'NEAL ELEMENT RACEWEAR BLACK/BLUE V.24

S Наличен M Наличен L Наличен XL Наличен XXL Наличен

Mотокрос ръкавици O'NEAL ELEMENT RACEWEAR BLACK/BLUE V.24Предварително извити пръсти за перфектно прилягане.Вентилирани мрежести участаци за увеличаване на  въздушен поток и охлаждане.Stretch Lycra® панели за допълнителен комфорт и гъвкавост.Силиконови печати за подобрено сцепление.Усилени в об..

56лв.

Mотокрос ръкавици O'NEAL ELEMENT RACEWEAR BLACK/GRAY V.24

S Наличен M Наличен L Наличен XL Наличен XXL Наличен

Mотокрос ръкавици O'NEAL ELEMENT RACEWEAR BLACK/GRAY V.24Предварително извити пръсти за перфектно прилягане.Вентилирани мрежести участаци за увеличаване на  въздушен поток и охлаждане.Stretch Lycra® панели за допълнителен комфорт и гъвкавост.Силиконови печати за подобрено сцепление.Усилени в об..

56лв.

Mотокрос ръкавици O'NEAL ELEMENT RACEWEAR BLACK/NEON YELLOW V.24

S Наличен M Наличен L Наличен XL Наличен XXL Наличен

Mотокрос ръкавици O'NEAL ELEMENT RACEWEAR BLACK/NEON YELLOW V.24Предварително извити пръсти за перфектно прилягане.Вентилирани мрежести участаци за увеличаване на  въздушен поток и охлаждане.Stretch Lycra® панели за допълнителен комфорт и гъвкавост.Силиконови печати за подобрено сцепление.Усиле..

56лв.

Mотокрос ръкавици O'NEAL ELEMENT RACEWEAR BLACK/ORANGE V.24

S Наличен M Наличен L Наличен XL Наличен XXL Наличен

Mотокрос ръкавици O'NEAL ELEMENT RACEWEAR BLACK/ORANGE V.24Предварително извити пръсти за перфектно прилягане.Вентилирани мрежести участаци за увеличаване на  въздушен поток и охлаждане.Stretch Lycra® панели за допълнителен комфорт и гъвкавост.Силиконови печати за подобрено сцепление.Усилени в ..

56лв.

Mотокрос ръкавици O'NEAL ELEMENT RACEWEAR BLACK/RED V.24

S Наличен M Изпраща до 5 дни L Изпраща до 5 дни XL Наличен XXL Наличен

Mотокрос ръкавици O'NEAL ELEMENT RACEWEAR BLACK/RED V.24Предварително извити пръсти за перфектно прилягане.Вентилирани мрежести участаци за увеличаване на  въздушен поток и охлаждане.Stretch Lycra® панели за допълнителен комфорт и гъвкавост.Силиконови печати за подобрено сцепление.Усилени в обл..

56лв.

Дамски мото ръкавици ICON ANTHEM 2 - BLACK

S Наличен XL Изпраща до 48 часа

Дамски мото ръкавици ICON ANTHEM 2 - BLACKИзработени от мрежест материал както и Ax Laredo™ синтетична кожа, ръкавиците са леки, здрави, и удобни за носене през топло времеD3O®  протектори на кокалчетата Дланта се състои от Ax Laredo™ материя която добавя еластичност и удобствоМаншети..

93лв.

Дамски мото ръкавици ICON HOOLIGAN CE - BLACK

XS Наличен S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Наличен XL Изпраща до 48 часа XXL Изпраща до 48 часа

Дамски мото ръкавици ICON HOOLIGAN CE - BLACKИзработени от мрежест материал както и Ax Laredo™ синтетична кожа, ръкавиците са леки, здрави, и удобни за носене през топло времеСкрити дунапренени протектори на кокалчетата за допълнителна защитаДланта се състои от Ax Laredo™ кожа която е гъвкава и..

70лв.

Дамски мото ръкавици RICHA TURBO LADY BLACK

XS Наличен S Наличен M Наличен L Наличен XL Наличен

Дамски мото ръкавици RICHA TURBO LADY BLACK- Премиум козя кожа- 3D мрежести панели за оптимална вентилация- Подсилена защита на скафоидите на дланта- CE-сертифициран протектор на кокалчетата- Затваряне на маншета тип "бънджи..

129лв.

Дамски мото ръкавици SPIDI CTS-1 Black/Fuchsia

M Наличен L Изпраща до 5 дни

Дамски мото ръкавици SPIDI CTS-1 Black/FuchsiaРъкавиците Spidi CTS-1 не само изглеждат стилно, но и надеждно защитават ръцете ви по време на пътуванията.Практични ръкавици за мотоциклет, изработени от разтегателен материал TexTechИзключително устойчив на износване материалПодплатена дланПръсти, съвм..

59лв.

Дамски мото ръкавици SPIDI CTS-1 Black/Red

XS Изпраща до 5 дни S Изпраща до 5 дни M Наличен L Наличен XL Изпраща до 5 дни

Дамски мото ръкавици SPIDI CTS-1 Black/RedРъкавиците Spidi CTS-1 не само изглеждат стилно, но и надеждно защитават ръцете ви по време на пътуванията.Практични ръкавици за мотоциклет, изработени от разтегателен материал TexTechИзключително устойчив на износване материалПодплатена дланПръсти, съвмести..

59лв.

Дамски мото ръкавици SPIDI CTS-1 Black/White

XS Изпраща до 5 дни S Изпраща до 5 дни M Изпраща до 5 дни L Наличен XL Изпраща до 5 дни

Дамски мото ръкавици SPIDI CTS-1 Black/WhiteРъкавиците Spidi CTS-1 не само изглеждат стилно, но и надеждно защитават ръцете ви по време на пътуванията.Практични ръкавици за мотоциклет, изработени от разтегателен материал TexTechИзключително устойчив на износване материалПодплатена дланПръсти, съвмес..

59лв.

Дамски мото ръкавици SPIDI FLASH-R EVO Black

XS Изпраща до 5 дни S Наличен M Наличен L Изпраща до 5 дни XL Изпраща до 5 дни

Дамски мото ръкавици SPIDI FLASH-R EVO BlackSPIDI Flash-R Evo Lady са летни къси ръкавици за използване с мотоциклети и скутери.Въпреки простия дизайн и леката конструкция, Flash-R Evo Lady са изцяло сертифицирани по EN13594:2015...

119лв.

Дамски мото ръкавици SPIDI FLASH-R EVO Black/Fuchsia

XS Наличен S Наличен M Изпраща до 5 дни L Изпраща до 5 дни XL Изпраща до 5 дни

Дамски мото ръкавици SPIDI FLASH-R EVO Black/FuchsiaSPIDI Flash-R Evo Lady са летни къси ръкавици за използване с мотоциклети и скутери.Въпреки простия дизайн и леката конструкция, Flash-R Evo Lady са изцяло сертифицирани по EN13594:2015...

119лв.

Дамски мото ръкавици SPIDI FLASH-R EVO Black/White

XS Наличен S Изпраща до 5 дни M Изпраща до 5 дни L Изпраща до 5 дни XL Изпраща до 5 дни

Дамски мото ръкавици SPIDI FLASH-R EVO Black/WhiteSPIDI Flash-R Evo Lady са летни къси ръкавици за използване с мотоциклети и скутери. Въпреки простия дизайн и леката конструкция, Flash-R Evo Lady са изцяло сертифицирани по EN13594:2015...

119лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Текстилни мото ръкавици от различни производители, размери, цветове, видове материя и широка гама от модели.

Търсите текстилни ръкавици за мотор на добри цени? Ние от LINSONMOTO.BG ви предлагаме нашата широка гама на топ марки като NITRO, AKITO , O'NEAL, WULFSPORT и A-PRO които ще Ви осигурят безопасността и комфорта който Ви е необходим. Ръкавиците с който разполагаме са изработени от качествени и надеждни текстилни материи, съчетаващи защита комфорт и сигурност от който се нуждаете. При нас ще намерите ръкавици водоустойчиви и ветроустойчиви, с протекция ,подсилени в зоните където е необходимо ,устойчиви на износване и притежаващи добра вентилация.