30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Мото екипировка втора употреба - за или против?

OT LINSON MOTO

Мото екипировката е от съществено значение за безопасността на всеки моторист.Подбрани внимателно, мото якето, панталона, каската, ръкавиците и ботушите не само предпазват от слънце, вятър, студ идъжд, но и защитават тялото в случай на инцидент.

 Мото екипировка втора употреба - за или против?

 

Вие знаете всичко това и искате да откриете и закупитевъзможно най-доброто мото оборудване. Притесняватви единствено цените на чисто новата екипировка, които в момента санепосилни за бюджета, с който разполагате. Затова се питате дали да непотърсите мото екипировка втора употреба.

Употребявана мото екипировка - плюсове и минуси

Плюсове

По-ниската цена

Основното предимство на екипировката замотоциклетисти втора употреба са доста по-ниските цени, на които се предлага. Ако стедостатъчно добре информирани и знаете къде да търсите, можете да откриетеабсолютно всичко, което ви е необходимо с отлично качество и на цени, които няма да съсипят бюджета ви.


Маркови продукти

Ако не ви се иска да изразходвате всички средства, коетоимате, за да закупите нова екипировка на ниски цени, но от непозната марка, мото екипировката втора употреба може даспаси положението. Защото почти всички елементи от мото оборудването, коитомагазините предлагат като second hand самаркови и с високо качество.

За да откриете подобни маркови продукти просто трябва даразгледате предложенията на някой от водещитемагазини за продажба на нова и употребявана мото екипировка. Със сигурностще откриете качествени продукти от популярни марки на цени, които виудовлетворяват напълно.


Минуси

Възможни дефекти на места, които невиждате

Ако пазарувате от специализиран магазин вероятността да випредложат мотоциклетна екипировка с дефект е почти нулева. Акопазарувате през платформи за покупко - продажба или от частни лица обаче евъзможно да се натъкнете на некоректенпродавач, който да ви предложи облекло или оборудване, което да има дефекти.Затова, ако купувате мото екипировка втора ръка от частно лице или през подобниплатформи трябва да сте много внимателни и задължително да поискате тест запреглед и опция за връщане на продукта.


За какво да внимавате при покупка на употребявана мотоекипировка?

Каски

Мото каските са едни от най-важните елементи отекипировката на моториста. Те трябва да могат да предпазят главата ви отнаранявания, ако имате нещастието дападнете от мотора или ако попаднете в катастрофа. Затова и голяма част отспециалистите съветват да не купувате каска втора употреба. Или ако гонаправите, да избирате този мото продуктсамо от специализирани магазини, за да сте сигурни, че е извършен щателенпреглед на каската и тя отговаря на всички европейски изисквания забезопасност.

 

Накакво да обърнете внимание при избор на каска втора ръка?

Ако нямате никаква възможност да закупите нова мото каска ипрецените, че употребяваната каска е по-доброто решение от това изобщо данямате защита на главата си, тогава направете следното:

 

  Огледайте продукта много внимателноза видими дефекти.Хванете я в ръце и прокарайте по външната ѝ част пръсти. Ако усетите някаквивдлъбнатини или пукнатини, това означава, че каската е претърпяла инцидент.

     Проверете състоянието ѝ отвътре. Вижте дали няма износване,прокъсвания на подплатата, замърсявания или неприятна миризма.

     Обърнете внимание дали имасертификат за качество и безопасност и дали има сертификат СЕ.

Мото екипировка втора употреба - за или против? 

Якета

Ако не търсите нещо конкретно, мото якетата втора употреба са доста добро решение. И ако сте внимателни при избора,тази мото екипировка може ви служи поне няколко години без никакъв проблем.

А и както няколко пъти вече отбелязахме, ще закупите яке от водещ производител сотлично качество, но на половината от цената за ново. А това си е страхотна сделка.

 

Накакво да обърнете внимание при покупка на употребявано мото яке?

 

     Проверете заизносване, ожулване, прокъсване или извършен ремонт по външната страна на якето.

     Извадете предпазните брони, ако има такива и ги огледайтедобре. Ако якето е “участвало” винцидент, броните най-вероятно ще имат забележими белези, пукнатини иливдлъбнатини.

     Огледайте подплатата за скъсване,оцветяване или друг проблем.

     Проверете закопчаването и най-вече шевовете, тъй като единот най-големите проблеми на мото якетата втора употреба са шевовете. Затова,задължително ги огледайте добре, за да се уверите, че са достатъчно здрави.

Мото екипировка втора употреба - за или против? 

Панталони

Да се спрете на мото панталон втора употреба също е доброрешение, особено, ако ще карате мотора повече в градски условия и извънпистата.

 

На какво да обърнете внимание при покупка на мотопанталон second hand?

     Разгледайте внимателно състояниетона материята, от която е изработен. Забележите ли износване, ожулване илиопити за ремонт, знаете какво означава това. Панталонът със сигурност е понесъл поне едно падане и съприкосновениес асфалта.

     Специално внимание отделете на защитените брони. Ако можете да ги извадите ги разгледайте добре,за да се уверите, че нямат дефекти.

     Проверете закопчаването и шевовете. И при панталоните, кактои при якетата шевовете са най-големияпроблем. Затова трябва да се уверите, че те са здрави и няма да се скъсат,ако попаднете в инцидент.

     Погледнете от вътрешната страна на панталона и внимателно огледайте областта околочатала. Има ли износвания, промяна в цвета или ако шевовете са протрити, по-разумно би било да потърсите друг second hand мото панталон.


Ръкавици

Ръкавиците са онази част от екипировката, която в слънце, дъжд и студ ще е на ръцете ви.Вие ще ги носите винаги, когато яздите и те ще са първите, които могат дапредпазят ръцете ви, ако случайно попаднете в инцидент или паднете от мотора.Казано по друг начин, тази част от мотоекипировката е подложена на доста интензивнонатоварване. Затова и голяма част от специалистите не препоръчват покупкатана ръкавици втора употреба.

Ако търсите и нашия съвет, ние също сме на мнение, че епо-добре да се спрете на нови ръкавици, за да сте сигурни, че ще прилягат на ръцете ви перфектно. Ноако все пак решите, че искате да закупите ръкавици втора ръка, преди да направите избора си ги огледайтедобре.

 

На какво трябва да обърнете внимание при покупка на употребяванимото ръкавици?

     Специално проверете шевовете и ако забележите, че са износениили през разпад, не купувайте ръкавиците.

     Проверете здравината на материята, огледайте за ожулвания, изтъняване на кожата или текстила, запромяна в цвета на материята, за неприятна миризма и други.


Ботуши

Ботушите, също като мото ръкавицитесе износват по-бързо в сравнение с останалата мото екипировка. Това е така, тъй като са изложени наголеми натоварвания по време на езда и също като ръкавиците “страдат” най-многоот неразумната езда. Ако имате възможност, покупката на чисто нов продукт епо-доброто решение, но ако бюджетът не ви го позволява можете да се снабдите ис ботуши втора употреба, които да са с добро качество.

 

На какво да обърнете внимание припокупка на second hand мото ботуши?

    Износване. Мото ботушите са изложени както споменахме наголеми натоварвания, затова и най-големиятим проблем е сравнително бързото износване на материала. За да стеспокойни, че купувате здрави ботуши се уверете, че нямат ожулвания, надрасквания, промяна в цвета и други.

     Вижте шевовете иподметката за повреди.

     Уверете се, че и от вътрешната страна всичко е наред иподплатата е здрава и сигурна.

Мото екипировка втора употреба - за или против? 

От къде да закупите мото екипировка втора употреба?

 

Разбира се, винаги можете да потърсите употребявани елементи от мотоциклетна екипировка чрез обяви (отчастни лица) или като се регистрирате в сайтове за покупко - продажба на екипировка за мотор.Възможно е дори да откриете продавач, който е напълно коректен и да направитедобра сделка.

Но нашият съвет е, искате ли да сте напълно сигурни, чекупувате употребявани мото продукти сотлично качество да потърсите услугите на специализирани магазини.

 

Защо?

 

     Нито един магазин, който предлага нова и употребявана мотоекипировка не би си позволил да предлага стока, която не е миналата всички задължителни проверки за качество и безопасност.

     Екипировката, която предлагат мото магазините не само е с високо качество и по нищо несе отличава от чисто новата, но и при покупка голяма част от продавачитепредлагат продуктите си с гаранция.

     Почти 95% от всички продукти, коитопредлагат като second hand са чисто нови, от популярни марки и с многовисоко качество. Просто моделите са остарели или са били изложени като мострина витрините на магазина, затова се предлагат и на доста по-ниски цени отновите модели.

     Ако  екипировката,която искате да закупите все пак има някакъв дефект, той е описан подробно настраниците на сайта на магазина, за да можетевие сами да прецените дали този дефект е проблем за вас или не.

     Освен, че предлагат маркова и качествена мото екипировкавтора ръка с много голямо намаление, от специализираните магазини редовно правят промоционални кампании,по време на които можете да откриете както нова, така втора ръка екипировка наоще по-ниски цени.

     Голяма част от тях поддържат и секция, в която се предлагатупотребявани и нови стоки на разпродажба. А това означава, че ако следитевнимателно, можете да се оборудватеизцяло с необходимата екипировка на още по-ниски цени.

 Мото екипировка втора употреба - за или против?


     Ако направите онлайнпокупката на яке, панталон, ръкавици, ботуши, каска или друго от магазин запродажба на мото части, аксесоари и екипировка, преди даплатите за доставката можете да направите безплатен тест и преглед. И ако екипировката не е ваш размер, акозабележите нещо нередно или ако просто не ви допада, можете да я върнете напродавача без никакъв проблем.

     Няма да се притеснявате, ако решите, че мото екипировката,която сте закупили не ви е удобна.Просто се свързвате с магазина и връщате продукта, а те ви връщат парите.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар