Адаптери за стойки


Адаптер задна стойка M10x1.25mm 90648

Наличен в наш магазин

Адаптер задна стойка  M10x1.25mm 90648Aдаптери за задна стойка тип – ВИЛИЦА M10x1.25mmВинтове от неръждаема стомана..

22лв.

Адаптер задна стойка M10x1.5mm 90647

Наличен в наш магазин

Адаптер задна стойка  M10x1.5mm 90647Aдаптери за задна стойка тип – ВИЛИЦА M10x1.5mmВинтове от неръждаема стомана..

22лв.

Адаптер задна стойка M6x1mm 90645

Наличен в наш магазин

Адаптер задна стойка  M6x1mm 90645Aдаптери за задна стойка тип – ВИЛИЦА M6x1mmВинтове от неръждаема стомана..

22лв.

Адаптер задна стойка 90330

Наличен в наш магазин

Адаптер задна стойка 90330адаптери за задна стойка тип – ВИЛИЦА 6mm..

17лв.

Адаптер задна стойка 90331

Наличен в наш магазин

Адаптер задна стойка 90331адаптери за задна стойка тип – ВИЛИЦА 8mm..

17лв.

Адаптер задна стойка 90332

Наличен в наш магазин

Адаптер задна стойка 90332адаптери за задна стойка тип – ВИЛИЦА 10X1,25mm..

17лв.

Адаптер задна стойка 90333

Наличен в наш магазин

Адаптер задна стойка 90333адаптери за задна стойка тип – ВИЛИЦА 10X1,50mm..

17лв.

АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA 10 mm

Наличен в наш магазин

АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA  10 mmBARRACUDA SUPPORT STAND е универсален комплект, създаден да работи заедно със стойка тип „вилица“.Изработени от алуминийЦената е за комплект от два адаптора АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA 10 mm - за мотоциклети KAWASAKIВъзможност за поставяне на цветна ..

39лв.

АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA 6/8 mm

Наличен в наш магазин

АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA  6/8 mmBARRACUDA SUPPORT STAND е универсален комплект, създаден да работи заедно със стойка тип „вилица“.Изработени от алуминийЦената е за комплект от два адаптора АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA 6/8 mm - 10 mm - за мотоциклети KAWASAKI6мм за мотоциклети ..

39лв.

Адаптер задна стойка M12x1.5mm 90649

Наличен в наш магазин

Адаптер задна стойка M12x1.5mm 90649Aдаптери за задна стойка тип – ВИЛИЦА M12x1.5mmВинтове от неръждаема стомана..

22лв.

Адаптер задна стойка M8x1.25mm 90646

Наличен в наш магазин

Адаптер задна стойка M8x1.25mm 90646Aдаптери за задна стойка тип – ВИЛИЦА M8x1.25mmВинтове от неръждаема стомана..

22лв.

Цветна приставка за АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA BLACK

Наличен в наш магазин

Цветна преставка за АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA  BLACK Съвместима с моделите адаптери за задна стойка на BARRACUDA (в цената не са включени адаптерите, цената е само за цветните приставки)АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA 10 mm - за мотоциклети KAWASAKIАДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA 6..

12лв.

Цветна приставка за АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA BLUE

Наличен в наш магазин

Цветна преставка за АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA BLUE Съвместима с моделите адаптери за задна стойка на BARRACUDA (в цената не са включени адаптерите, цената е само за цветните приставки)АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA 10 mm - за мотоциклети KAWASAKIАДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUD..

12лв.

Цветна приставка за АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA GOLD

Наличен в наш магазин

Цветна преставка за АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA GOLD Съвместима с моделите адаптери за задна стойка на BARRACUDA (в цената не са включени адаптерите, цената е само за цветните приставки)АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA 10 mm - за мотоциклети KAWASAKIАДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUD..

12лв.

Цветна приставка за АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA GREEN

Наличен в наш магазин

Цветна приставка за АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA GREEN Съвместима с моделите адаптери за задна стойка на BARRACUDA (в цената не са включени адаптерите, цената е само за цветните приставки)АДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACUDA 10 mm - за мотоциклети KAWASAKIАДАПТЕР ЗАДНА СТОЙКА BARRACU..

12лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

В онлайн магазин LINSONMOTO ще откриете богато разнообразие от адаптери за стойки, които са направени от качествени и издръжливи материали.

От доста време търсите адаптери за задна стойка на мотор, но не откривате нищо подходящо? Или не сте напълно сигурни за размера адаптер, който ви е нужен? Ако влезете на страниците на нашия магазин и разгледате адаптерите за стойки за мотоциклет, които предлагаме, сигурни сме, че ще направите своя избор бързо и лесно!

За какво служат адаптерите за стойки?

Тези малки мото аксесоари са особено полезни, когато сте закупили задна стойка за мотор и искате мотоциклетът да стои стабилно и сигурно, докато извършвате ремонтни дейности по него. Адаптерите ще са ви полезни особено при задни стойки тип „Вилица”. Адаптерите за стойки се продават в комплект, в различни размери са и са изработени от здрави висококачествени материали.

Защо сме убедени, че Линсън Мото е вашият мото магазин?

Ние сме хора, поставили си за цел да дадат възможност на своите клиенти, без значение дали са съвсем начинаещи или имат дългогодишен опит в света на моторите, да могат да открият всичко необходимо като части, аксесоари и консумативи за своя железен кон. Затова непрестанно се грижим да разширяваме продуктовата гама, която предлагаме на вас, нашите нови и стари клиенти.

За нас е важно да можете да влезете в магазина ни и да откриете възможно най-широката гама от мото продукти за любимото си превозно средство. Ако имате нужда от качествени адаптери за стойки за вашия мотор, в нашия магазин със сигурност ще откриете!

Ние разполагаме с различни по размер адаптори за задни стойки от популярни марки като LAMPA. Италианската компания LAMPA е сред водещите производители на автомобилни и мото аксесоари. Иновативният дизайн, високото качество на материалите, които се влагат при производството на адаптерите за стойки и прецизността при изпълнението, правят мото продуктите на LAMPA едни от най-качествените и популярни аксесоари.

От Линсън Мото можем да ви предложим не само огромно разнообразие от адаптери за задни стойки с марката LAMPA, но и висококачествени стойки за мотор от световноизвестни марки на невероятно изгодни цени. Търсите си висококачествени адаптери за стойки от доказали се производители на добри цени? Не губете повече от времето си, а разгледайте мото аксесоарите, които предлагаме на страниците на нашия магазин!