Осветление за мото номера


LED-Осветител за номер 90166

Наличен в наш магазин

LED-Осветител за номер 90166Дълъг животНиска консумацияБяла светлинаВисока яркост LEDE – одобрен..

32лв.

LED-ОСВЕТИТЕЛ ЗА НОМЕР BARRACUDA MICRO TIGER

Наличен в наш магазин

LED-ОСВЕТИТЕЛ ЗА НОМЕР BARRACUDA MICRO TIGERNIVERSAL- E-MARKED- B-LUXMICRO TIGER-LED е универсална задна светлина , която използва специална LED технология от последно поколение с оптична леща.той представлява ВЪРХЪТ НА БАРАКУДА  и е част от гамата  B-LUX.MICRO TIGER-LED има малък размер (..

99лв.

LED-ОСВЕТИТЕЛ ЗА НОМЕР BARRACUDA PLATE LIGHT

Наличен в наш магазин

LED-ОСВЕТИТЕЛ ЗА НОМЕР BARRACUDA PLATE LIGHT..

60лв.

LED-Осветител за номер E-ion 90587

Наличен в наш магазин

LED-Осветител за номер E-ion 90587Дълъг животНиска консумацияБяла светлинаВисока яркост LEDE – одобрен..

26лв.

LED-светлина номер 90162

Наличен в наш магазин

Осветител за номерДълъг животНиска консумацияБяла светлинаВисока яркост LED..

19лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Тук ще откриете различни LED осветители за номера с дълъг живот, ниска консумация, висока яркост на светене.

Подходящото осветление на регистрационната табела ще ви спести куп неприятности, ако яздите в тъмната част на денонощието. Функциите на тези мото аксесоари е, освен да служат като допълнителна светлина, да предупреждават останалите участници в движението, че пред тях има двуколесно превозно средство. Ако си търсите висококачествено и ефектно осветление за мото номера, тогава разгледайте осветителните артикули, които предлагаме от Линсън Мото!

Видовете осветление за мото номера, които ще откриете на страниците на нашия магазин са изключително разнообразни и ние ви гарантираме, че ще откриете вашето осветление за регистрационни табели, което да ви допадне.

Какво представлява това осветление?

Една от основните функции на тези мото аксесоари е да осветяват номера на мотора, когато го яздите в тъмната част на денонощието. Може да се каже, че това осветление изпълнява и голяма част от функциите на задните светлини и освен това е един добър начин да тунинговате мотора или скутера си.

Осветлението за мото номера, което от Линсън Мото предлагаме е подходящо за всички модели и марки двуколесни превозни средства. Моделите, които предлагаме:

      монтират се изключително лесно

      отличават се с много нисък разход на енергия

      имат дълъг експлоатационен живот

Защо да изберете Линсън Мото?

Като хора, които от дълги години се наслаждаваме на свободата, която ни дава ездата на мотори, ние сме изпробвали различни видове осветление за мото номера и можем да ви гарантираме, че осветлението, което ще откриете в магазина ни е с възможно най-добри характеристики и от високо качество.

За да можем да задоволим високите изисквания на своите клиенти ние работим единствено с брандове като LAMPA, които са се наложили в света като едни от най-добрите производители на мото аксесоари. LED осветлението за мото номера, което предлагаме е универсално и може да бъде монтирано на всички мотори и скутери, без да се налага да бъдат използвани специални инструменти.

Как да изберете осветлението за регистрационни номера от Линсън Мото?

Единственото, което трябва да направите, след като влезете в магазина е да разгледате артикулите, които предлагаме и да изберете модел и вид LED осветление и светлина, в която искате да осветява номера ви. След покупката ние ще ви го доставим по най-удобния за вас начин и от вас се иска просто да го монтирате.