30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Дамски екип за мотор втора употреба - за или против?

OT LINSON MOTO

Носенето на подходяща мото екипировка с добро качество не само ни помага да изглеждаме добре, но и да сме максимално защитени, когато сме на мотора.

Дамската мото екипировка споделя някои общи характеристики с мъжката. Главната разлика се крие в дизайна, който при дамската мото екипировка е съобразен с женската фигура.

ДАМСКИ ЕКИП ЗА МОТОР ВТОРА УПОТРЕБА - ЗА ИЛИ ПРОТИВ?

 Без значение дали сте начинаещи мотиристи или от години притежавате мотор, изберете да носите качествена мотоциклетна екипировка, която отговаря на изискваните стандарти за качество.

Що се касае изборът на мото екипировка за жени, то е добре да вземете някои фактори под внимание.

Без значение дали сте избрали да си вземете чисто нова или употребявана мото екипировка, то е важно да определите точно какъв тип мото екипировка, ще е подходящ за вас.

Дизайнът на мото екипировката зависи главно от стила ви на каране и личните ви модни предпочитания. Можете да избирате от кожени и текстилни модели мото екипи.

Кожени мото екипи

Мото екипите изработени от кожа защитават отлично от наранявания. Отличен избор са за по-дълго извънградско пътуване, когато се нуждаем от надеждна защита от наранявания и капризите на времето. 

Затова и този тип екипи не са особено практичен избор за ежедневни кратки преходи в града.

Текстилни мото екипи

Мото екипите от текстилни леки материи предлагат отличен комфорт при носене и практичност за ежедневна употреба. Но пък не предлагат същото високо ниво на защита в сравнение с кожените.

ДАМСКИ ЕКИП ЗА МОТОР ВТОРА УПОТРЕБА - ЗА ИЛИ ПРОТИВ?

Нека разгледаме основните видове мото екипировка:



Мото екип

На пазара има богато разнообразие от видове мото екипи. Има както кожени якета, които осигуряват добра защита от наранявания за кожата, така и текстилни якета с олекотени дишащи и водоустойчиви найлонови материи, подходящи за топло време. 

За ваше удобство е желателно да изберете такъв модел мото екип, който да е съобразен с вашето ежедневие, стил на каране, модел мотоциклет.

Мото екипите за дами имат допълнителна приятна на допир лека и тънка подплата, която може да е изработена от различни материи. Тя играе ролята на бариера между материята на мото екипа и кожата като осигурява удобство.

Целият мото екип е отличен избор за тези от вас, които държат на пълната защита и аеродинамиката.Това е така, тъй като мото якето и мото панталонът са свързани в едно цяло. 

Съответно това допринася за аеродинамичността на екипа и по-голямото удобство при каране на дълги разстояния.

ДАМСКИ ЕКИП ЗА МОТОР ВТОРА УПОТРЕБА - ЗА ИЛИ ПРОТИВ?

Мото екипите от висококачествена кожа предлагат най-високо ниво на защита от наранявания.Те също така често са оборудвани с вградени протектори, които предпазват уязвимите зони от тялото от нараняване.

Водещи световни марки за оригинална мото екипировка са:

  • ALPINESTARS DAINESE
  • A - PRO
  • ALPINESTARS
  • SPIDI
  • ADRENALINE.

Текстилните екипи също са популярен вариант сред феновете на моторите, но  осигуряват по-ниско ниво на защита.

Както повечето от нас знаят, качествената мото екипировка обикновено е на по-висока цена и това важи и за мото екипите. Това е напълно разбираемо, тъй като по-известните производители влагат по-висококачествени материали в продуктите си. 

ДАМСКИ ЕКИП ЗА МОТОР ВТОРА УПОТРЕБА - ЗА ИЛИ ПРОТИВ?

Как стои обаче въпросът с хората, които търсят по-евтина опция. Добър вариант е мото екипировката втора употреба, но дали наистина си заслужава.

Предимства и недостатъци на мото екипите втора употреба:



Предимства:

Ниска цена

Мото екипите втора употреба се предлагат на цена много по-ниска от тази на чисто новата, което е и основното им предимство.

Недостатъци:

По-ниско качество

Употребяваната мото екипировка е нормално да не предлага същото ниво на удобство и защита, както чисто новата.

 Доколко ще се запази дадена мото екипировка във времето зависи основно от производителя, начина на поддръжка и колко дълго е била използвана.

Размер, който не отговаря

При избор на мото екипировка втора употреба е важно да изберете максимално запазени модели. Всеки вид мото екипировка втора употреба, дори и тази, която е малко употребявана или почти нова, може да покаже следи от износване и деформация. 

Например ако сте си харесали мото екип втора употреба, можете да очаквате той да не отговаря на реалния размер.

ДАМСКИ ЕКИП ЗА МОТОР ВТОРА УПОТРЕБА - ЗА ИЛИ ПРОТИВ?

Мото панталон/дънки

На пазара има различни модели панталони и дънки за мотоциклети, Така че какъвто и дизайн да изберете, той трябва да съобразен с личните ви предпочитания.

Панталоните и дънките предназначени за мотоциклети на външен вид изглеждат като стандартните панталони, само че имат допълнителни протектори и са изработени от подсилени материи, които са износоустойчиви.

Дамските панталони за мотоциклет са изработени с дизайн, който е съобразен със спецификата на женското тяло.

Например, ако харесвате спортния стил на обличане, мото екипите със спортен дизайн са добър избор за вас и те предлагат добро ниво на защита.

Често са оборудвани с подсилени зони на коленете, протектори и подплънки на ханша и бедрата.

Но при тях особеното е, че не са много подходящи за всекидневни кратки преходи из града. Същото важи и за другите видове мото екипировка.

Някои модели мото панталони имат в състава си дишащи материи, една от които е например Gore-Tex. Подобен тип материи предлагат водоустойчивост и проветривост. 

Въпреки че не са предназначени да осигуряват защита от нараняване, те също имат своето място при изработката на мото екипировка, тъй като главно на тях се дължи удобството. 

ДАМСКИ ЕКИП ЗА МОТОР ВТОРА УПОТРЕБА - ЗА ИЛИ ПРОТИВ?

Както някои от вас вече може би знаят, мото дънките от кевлар осигуряват високо ниво на защита. Кевларът се характеризира с висока устойчивост на износване. 

Има кевларени мото дънки за жени, които предлагат висока защита за краката и са идеални за ежедневно каране на мотор.

Някои марки предлагат дамски кожени мото якета с допълнителни протектори, които осигуряват отлична защита от наранявания.

Каска

За да бъде една каска удобна и да осигурява добро ниво на защита, тя трябва да прилепва плътно по главата и да е точният размер. 

Що се касае каските за мотор, поради факта, че жените са по-малки и тесни глави спрямо мъжете, дизайнът на мото каските за дами е съобразен с това.

Затова и се препоръчва винаги да мерите избраната мото каска по възможност.

ДАМСКИ ЕКИП ЗА МОТОР ВТОРА УПОТРЕБА - ЗА ИЛИ ПРОТИВ?

Какви качества трябва да притежава качественият мото екип?



Качествена изработка

Качеството на материите е несъмнено едно от главните качества, което един мото екип трябва да притежава. От качеството на материите зависи нивото на комфорт и защита.

Максимална защита

Качествените мото екипи са оборудвани със сертифицирани протектори и допълнително подсилени зони, които осигуряват защита на тялото в случай на пътен инцидент.

Дишащи материи

Когато става въпрос за мото екипировка проветривостта от значение.За да усещате комфорт през всеки сезон докато карате мотора си, избирайте винаги мото екипи изработени от дишащи материи.

Удобен дизайн

Всяка жена желае да изглежда стилно и комфортно в ежедневието си, като това важи и за жените фенове на моторите.

При мото екипировката за жени е важен красивият дизайн, който е едновременно атрактивен и удобен при продължително носене.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар