30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Антифог и визьори за каска втора употреба - за или против

OT LINSON MOTO

Мотоциклетната каска е съставена от много елементи и всеки един от тях има важна роля в осигуряването на безопасността ви по време на езда. Едни такива елементи са визьорите и антифог системите за каски и сме сигурни, че вие оценявате тяхната важност. 

Затова, когато се наложи да смените някой от тези мото аксесоари на каската си търсите артикул, който може да ви предложи възможно най-високото качество. Но понякога се питате дали следващият път да не потърсите антифог и визьор втора употреба, за да спестите малко пари от покупката.


Антифог и визьори за каска втора употреба - за или против

Антифог и визьори за каски втора употреба - предимства и недостатъци

Визьорите представляват прозрачни панели, които имат за задача да предпазват очите ви от прах, слънце, вятър и дъжд и едновременно с това да ви осигуряват възможно най-добрата видимост. Антифог пък имат за задача да не допускат визьора да се замъгли, докато карате мотора.

И двата аксесоара са колкото важни за комфорта и безопасността ви, толкова и деликатни, затова преди да решите дали да не ги закупите втора ръка е добре да сте наясно с предимствата и минусите на подобна покупка.

Предимства

Ниска цена - Оборудвате се с мото аксесоари от популярен бранд на изключително приемливи и достъпни цени. Обикновено визьорите и антифог, които се предлагат в специализираните магазини за мото екипировка като втора употреба са на цени, наполовина по-ниски от цените, на които се предлагат чисто новите аксесоари. 

Минуси

Възможни дефекти и  по-ниско качество - Тъй като и двата аксесоара са много деликатни е възможно, особено ако купувате от частен продавач да закупите визьор или антифог с по-ниско качество или с някакви дребни дефекти. Затова преди покупката трябва да поискате предварителен преглед.

На какво да обърнете внимание при покупката на антифог и визьор втора употреба?

Външен вид - Имате ли възможност, отидете на място в магазина или се срещнете с частния продавач и разгледайте състоянието на аксесоарите. Проверете много внимателно за следи от надраскване на визьора или за опити драскотините да бъдат прикрити.  Откриете ли такива не купувайте аксесоара.

Механизми за захващане - Всички визьори се закрепват посредством специални механизми за захващане. Затова е важно преди покупката да се уверите, че те не само работят, но и са съвместими с вашия тип мото каска. 

Същото се отнася и за антифог системата. Тя трябва да е съвместима с модела на каската и да може да се закрепва бързо и лесно.

Силиконов ръб - При покупка на антифог втора употреба задължително огледайте внимателно силиконовия ръб на аксесоара. Той трябва да е непокътнат, за да може, когато поставите лещата от вътрешната страна на визьора силиконовия ръб да прилепне добре и да запечати въздуха между антифог и визьора. 

Това е много важно, тъй като със запечатването на въздуха мото аксесоара създава нещо като херметизирана камера, която предпазва визьора от изпотяване и замъгляване.

От къде да закупите аксесоарите втора употреба, за да сте сигурни в качеството им?

Разбира се, имате ли желание, можете да закупите визьора или антифог системата както от някой сайт за пазаруване, така и от приятел.  Но ако искате да сте напълно сигурни, че купувате аксесоари с наистина отлично качество нашият съвет е разгледате предложенията на специализираните магазини за продажба на мото екипировка. 

Препоръчваме ви го, тъй като в магазини като Линсон Мото държат на качеството на предлаганата мото екипировка и аксесоари и можете да сте напълно сигурни, че купувате точно това, което виждате.

Всеки един визьор или антифог система втора ръка, която се предлага в специализираните магазини преминава през много стриктен преглед и тест, преди да бъде предоставена за продажба.

И още нещо. В магазини като Линсон Мото всички модели мото аксесоари, които се предлагат са от водещи брандове и със сертификат за качество. А това на практика означава, че не само купувате необходимите ви аксесоари на много достъпни цени,  но и моделите са от популярни производители, което пък е равно на отлично качество.

Антифог и визьори за каска втора употреба - за или против

Какви характеристики трябва да търсите във визьора? 

Без значение дали купувате нов или употребяван визьор за мото каска, при покупката трябва да обърнете внимание на следните характеристики.

UV защита

Имате ли възможност се спирайте на аксесоари от поликарбонат, тъй като този материал има способността да осигурява изключително добра защита от UV лъчи. Този материал може да абсорбира 90 - 99% от UV лъчението.

Широк изглед

Преди покупката на аксесоара се уверете, че може да ви предложи възможно най-добрия изглед и не пречи на периферното ви зрение. Това е изключително важно, тъй като по-голяма възможност имате да гледате пътя пред вас, толкова по-добре ще можете да се предпазвате и да реагирате адекватно на пътя.

Съвместимост

Както споменахме малко по-горе, тези мото аксесоари изпълняват една и съща функция, но не всички са съвместими с всички типове мото каски, които се предлагат на пазара. Затова е важно преди покупката да се уверите, че визьора и антифог системата втора употреба, на които сте се спрели са съвместими с модела каска, който имате. 

Тип механизъм и разположение на плъзгача

Най-добре е преди покупката да погледнете какъв е типът на механизма на отваряне и затваряне и как е разположен плъзгача на стария ви визьор. Така ще знаете към мото аксесоар с какъв тип механизъм и с какво разположение на плъзгача трябва да се насочите.

Цвят

Относно цвета на аксесоара имате много опции за избор и решението зависи изцяло от вас. Можете например да се спрете както на прозрачен, така и на фотохромен, тониран или цветен визьор.

Сертификат за качество

Визьора трябва да има сертификат, от който да става ясно, че е минал всички необходими тестове, предлага нужната защита и може да се продава на територията на ЕС.

Антифог и визьори за каска втора употреба - за или против

Ами характеристиките на антифог системата?



Захващане

Най-доброто, което към момента можете да откриете в търговската мрежа са антифог системите Pinlock. 

Единственият им съвсем мъничък минус е, че за да закупите и поставите този аксесоар върху визьора си, той трябва да има щифтове за монтаж на антифог Pinlock. Затова е много важно преди покупката да се уверите, че визьорът има подобни щифтове.

Ако не откривате такива щифтове и се окаже, че антифог Pinlock не е съвместим с модела на вашата каска и визьор, тогава трябва да търсите леща за анти - мъгла без щифтове. Този вид антифог са съвместими с всички видове визьори, тъй като се залепват директно върху вътрешната страна на визьора.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар