ИЗВЪНРЕДНО РАБОТНО ВРЕМЕ: НЕДЕЛЯ от 10:30 до 19:00ч
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Задължителните мото аксесоари за всеки любител или състезател

OT LINSON MOTO

ekipirovka

За да се чувстваме комфортно на мотора ни трябват екипировка и аксесоари, които са не само със стилен външен вид, но и ни осигуряват необходимото ниво на безопасност. Без значение дали сме начинаещи мотористи или пък имаме години опит зад гърба си в карането на мотор, нуждаем се от надеждни мотоциклетни аксесоари.

Важно при мото аксесоарите е да бъдат с отлична здравина и качествена изработка, за да ни осигуряват стабилност и сигурност във всяка ситуация на пътя и да ни бъдат полезни дълго време.Те трябва да съчетават в себе си компактност, стилен дизайн и качество на изработката. Мото аксесоарите трябва да бъдат издръжливи на износване, да не се надраскват лесно и да са удобни за употреба.

ekipirovka

Ще ви изброим едни от най-необходимите мото аксесоари, от които се нуждае всеки моторист за приятно и безопасно пътуване.

Каска

ekipirovka

Каската е може би най-важният елемент от мото екипировката. Въпреки че и другите части на екипировката са важни по себе си, каската я потавяме на първо място. Тя е не просто стилен и ярък елемент от нашето мото облекло, с който можем да изразим личния си стил, но и може също така да ни спаси живота. Каската е страхотна част от екипировката ни защото ни позволява добавянето на комуникационни устройства.

Задължително условие за каската е да осигурява добра вентилация ида бъде съобразен с точния размер на главата ни, за да ни е удобна. Освен това тя трябва да е изработена от олекотени материали, които не увеличават нейната тежест, но в същото време са изключително здрави, за да ни предпазят от евентуални наранявания.

Най-търсени марки

        AGV

        NITRO

        WULFSPORT

        O'NEAL

        G-MAC

        A-PRO

Ботуши

ekipirovka

Несъмнено ботушите за мотоциклет ни дават стабилност и защита за крака при пътуване. Тяхната роля е да осигуряват добро сцепление с настилката и да дават здрава опора за целия крак и да  предпазват уязвимите зони на крака като глезена например.

Хубаво е също така да имат метални протектори отпред на пръстите, пищяла и да имат лесно регулиращи катарами и да са направени от водоустойчиви матерпии. Ботушите от марката O’NEAL са подходящи както за офроуд, така и за мотокрос мотоциклети

Най-търсени марки и модели

NITRO, AKITO, DAINESE, EXUSTAR, A-PRO, O'NEAL

Кевларени джинси

ekipirovka

Чифт дънки несъмнено ни придава градски стил, когато караме в града. Те са удобни и изглеждат добре спрямо различните видове мотори.Те са един стилен компонент на мото екипировката, който е подходящ както за градско, така и за извънградско каране.

Благодарение на супер издръжливия материал кевлар, този тип джинси осигурява максимална защита за краката на моториста.

На външен вид кевларените джинси не се отличават много от стандартните джинси, но тъй като материите им са изключително здрави, те осигуряват много по-добра защита на пътя от обикновените дънки.

Този тип дънки също така са оборудвани с вентилационни отвори, които ги правят подходящи за носене през лятото, както и с допълнителни протектори на коленете, които се махат лесно.

Най-търсени марки и модели

    Racered

    Alpinestars

Дамски мото дънки

       RACERED KEVLAR STRANGER BLUE

       STELLA COURTNEY DENIM ALPINESTARS

 

 

Ръкавици

ekipirovka

Ръкавиците са необходим елемент в мото екипировката, тъй като те ни дават удобство и допринасят за едно по-удобно и сигурно управление на мотора.

Ръкохватки

След ръкавиците по важност може би идват ръкохватките, тъй като спомагат за нашата стабилност при каране, така че не бива да подценяваме тяхната роля.

Най-търсени марки и модели

      Мото ръкохватки BARRA BLACK

      Мото ръкохватки G-PULSE green 90298

      Мото ръкохватки MP-1814

    Barra

    Lampa

    A-Pro

 

Поставки/стойки за телефон

ekipirovka

Смартфоните са неразделна част от нашия живот и са винаги с нас където и да сме. Когато сме на мотора се нуждаем от надеждно средство, което да предпазва телефона ни при път, но и същевременно той да е достъпен за нас и да можем да го използваме лесно, дори с ръкавици. Същото важи и за камерата.

Ако обичате да носите камера по време на своите мото пътешествия и да запечатвате приятните моменти, нуждаете се от надежден аксесоар, който да ги предпазва.

Мото поставките  и кутиите за телефони и камери са отлично решение в случая. Те трябва да са водоустойчиви и да са направени от здрави материали и да са съвместими с повечето модели смартфони и дигитални камери. Също така трябва да се закрепят за дръжките на мотоциклета стабилно и съответно да се махат лесно.

Най-търсени марки и модели

Shad

       Водоустойчива стойка за телефон SHAD 4,3" X0SG10H

       Водоустойчива стойка за телефон SHAD 4,3" X0SG10H

       Водоустойчива стойка за телефон SHAD 5,5" X0SG60M

       Мото стойка за екшън камера OPTI 90455

       Втърда кутия TELEPASS 90451

ekipirovka

Bluetooth комуникационно устройство

Този мото аксесоар е супер за тези мотористи, които обичат да слушат музика докато карат или да разговарят с приятели. Bluetooth устройството ни позволява също така да правим “мултитаскинг”, тоест да се свържем с GPS като в същото време използваме интерком или слушаме музика.

Най-търсени марки и модели

      Boss

      Shark

      Lexin

Чанта за мотоциклет

ekipirovka

Чантата е необходим аксесоар за едно дълго пътуване. Тъй като повечето мотоциклети нямат багажници, дисагите за мотор за добро решение за съхранение на важните вещи. Тя не само побира нужните принадлежности за пътуването, но и придава завършен вид на нашия мотоциклет. При избора на чанта е важно да изберем такава, която да се поставя лесно на нашия модел и мотор и да се закопчава стабилно.

 Също така е важно да можем да боравим лесно с циповете и закопчалките, както и отделенията на мото чантата, когато сме с ръкавици. Чантата не трябва да е твърде обемна,  за да не нарушава аеродинамиката на нашия мотор, но и достатъчно голяма, за да побира необходимите ни принадлежности.

ekipirovka

Най-търсени марки и модели

    Shad,Velomacchi,LAMPA,Alpinestars

       Вътрешна чанта за мото куфар SHAD 

       Водоустойчиви мото дисаги SHAD SW42

       Куфар за мотор SHAD SH29

       Водоустойчива мото раница/сак SW38

Светлоотразителна жилетка

Едно от нещата, които не трябва да забравяме, и по специално при пътуване през нощта, за да си осигурим по-голяма безопасност.

Светлоотразителни лепенки

ekipirovka

Ролята на този мото аксесоар е по-скоро да ни осигури лична безопасност на пътя и да ни направи видими за другите участници в движението. Лепенките за мотор биват различни видове- лепенки за капачки за резервоар, светлоотразителни ленти за джанти.

Най-търсени марки и модели

Lampa, A-PRO

       Лепенка за резерв. PRO WHITE 90028

       Лепенка за резерв. PRO WHITE 90028

       Лепенка за резервоар Pro-Tank X2 90510

ekipirovka

Заключващо устройство

ekipirovka

Може би едно от най-важните принадлежности за нашия мотор. На пазара се предлагат различни устройства и системи за мотоциклети, които  те биват вериги, кабели и заключващи скоби в различни размери и дизайни. Има също дисково заключване на мотоциклети.Това какъв тип заключващо устройство ще изберете зависи от вашите предпочитания и ежедневие.

 

ekipirovka

Най-търсени марки и модели

LAMPA

       2в1 верига за заключване POKER 90619

       Заключвалка DISK BRAKE – 65390

       Заключвалка диск JAW – 90627

       Заключващ кабел за каска 90595

       Заключващ мото кабел – COBRA 90606

 

Стойки за мотор

Стойката за мотор е още един аксесоар, който би направил живота на моториста по-лесен.

 

 

Термобельо

ekipirovka

Необходим елемент от мото екипировката за тези от вас, които планират мото пътешествия в студено време. Термобельото трябва също да е изработено от дишащи материи и да осигурява необходимото ниво на вентилация.

LED светлини, фарове и мото мигачи

ekipirovka

Много е важно мото мигачите ни да са в изправно състояние по време на път.

Известни марки и модели

LAMPA

       LED мигачи ATOM CARBON- 90100

       LED мигачи ARROW – BLACK 90091

       LED мигачи GLORY-SQ 90474

 

Огледала

ekipirovka

Огледалата за мотори, както и адаптерите за огледала са също дребен, но не по-малко важен аксесоар за нашия мотоциклет.

Най-търсени марки и модели

LAMPA, VICMA

       Дясно мото огледало E113D

       Дясно мото огледало BMW E393D

       Дясно мото огледало E257D

       Адаптер за мотоциклети 10мм  90138

 

 

Инструменти

ekipirovka

Ако сте моторист, несъмнено ви трябват инструменти. Разбира се, винаги е хубаво един моторист да има малък набор от инструменти за ремонт и поддръжка под ръка за спешни случаи на пътя, тъй като всичко се случва. В списъка с инструменти влизат инструмент за разнитване на мото верига, ключ за свещи, приспособление за смазване на жило.

Най-търсени марки и модели

LAMPA, OXFORD, PILOT, VICMA

      Комплект за инструменти OXFORD OF291

      Комплект за инструменти OXFORD OX141

 

Аптечка за мотор

Аптечката за мотор е наистина необходимост и не е зле да се сдобием с компактна такава, особено ако пътуваме често с мотор.

Най-търсени марки и модели

Dainese

Компактна аптечка за мотор DAINESE

 

Гараж за мотор

ekipirovka

В категорията гараж влизат различни принадлежности за поддръжката на мотора, които са необходими на всеки моторист, който иска най-добрата грижа за своя мотор, за да бъде той в поддържано състояние. Те може и да изглеждат от второстепенно значение, но са не по-малко важни за доброто състояние на нашия мотор.

Зарядно за мото акумулатор - най-добри продукти

      Зарядно за акумулатор DECA SM1270EVO

      USB зарядно за мотоциклет 2400 mA - 12/24V 38832

      Зарядно за акумулатор BOSCH C3 6V/12V 0.8/3.8A

 

Известни марки

UNIBAT, BOSCH, DECA  и LAMPA.

Препарати за почистване на мотоциклети

ekipirovka

       BEL-RAY MPF MOTORCYCLE PROTECTANT FLUID

       Комплект за почистване на въздушни филтри K&N

       Грес BEL-RAY WATERPROOF GREASE

Известни марки

MOTUL, TRW и LAMPA

 

Покривало за мотор

       Мото покривало COVERLUX

       Покривало за седалка AIR-GRIP 91432/3

       Мото покривало VENUS

 

Известни марки

    LAMPA,VICMA

    Протектори за трипътник

    Адаптер за стойки

    Стойка за мотоциклет

ekipirovka

    Тапа за ауспух

    Приспособление за смазване на жила

Най-търсени марки и модели

    Колан за закрепване на мотор

Приспособление за смазване на жила OXFORD OX773

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар