30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Мото магазин Хасково

OT LINSON MOTO

Търсите мото части за своя мотор или се нуждаете от подходящата мото екипировка. Но не искате каквото и да е, а търсите маркови и от високо качество продукти на възможно най-достъпни цени.

Предлагаме ви да разгледате мото артикулите, които от онлайн магазин Linson Moto предлагаме специално за вас, нашите приятели хасковлии.


Източник снимка: bg.wikipedia.org

Защо Linson Moto е предпочитан онлайн магазин за доставка на мотоциклетни части в Хасково?

Нашият онлайн магазин е сред водещите по продажбата на части, екипировка и аксесоари за мотори и е сред предпочитаните магазини за доставка на мото части в Хасково.

Мотористите от града на статуята на Богородица се доверяват на Linson Moto, тъй като в него откриват всичко, от което се нуждаят, за да се радват на свободата, която им дава мото ездата.

Онлайн магазинът ни предлага мото и мотокрос/ендуро екипировка, части за мотоциклети и аксесоари на добри цени и от водещи брандове.

При нас ще откриете каски, якета, мото екипи, крос очила и екипировка и изключително широка гама от части за почти всички модели и марки мотори от популярни марки. 

Като например :

  • Alpinestars
  • Dainese
  • O’Neal
  • Akito
  • Lukas
  • Ferodo
  • K&N
  • Spidi
  • AGV
  • SHARK
  • Spidi и много други

Търсите каска, ботуши, панталони, кожено или текстилно яке или пълна мотокрос екипировка? Или се нуждаете от някоя мото част, която не откривате никъде другаде? А може би искате да закупите мото багаж, лепенки, мото светлини или друг мото аксесоар?

Уверени сме, че ако надникнете на страниците на нашия онлайн мото магазин Хасково ще откриете точно това, от което имате нужда и то на много достъпни цени.

Защото като един от водещите доставчици на мото части за цялата страна, в това число и за град Хасково ние се стремим да предлагаме широка гама от мото артикули от водещи марки на цени, която няма да съсипят семейния бюджет.

Ние не само да можем да ви предложим екипировката или мотоциклетната част, от която имате нужда, но и да ви доставим покупката бързо и директно до прага на вашата врата.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар