30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Топ 5 най-добри модели мотоциклети на BMW

OT LINSON MOTO

BMW Motorrad е дивизията на немския производител на автомобили BMW, който отговаря за проектирането и производството на мотоциклети. 

Тази дейност на компанията е налице още от 20-те години на миналия век, а в тази статия ще поговорим за някои от най-добрите модели мотоциклети на bmw

Топ 5 най-добри модели мотоциклети на BMW

Източник на изображение: Google

Първия си мотоциклет BMW представя още през 1923 година, като моделът носи името R32. Дотогава компанията специализира в производството на самолетни двигатели, но е принудена да потърси и друго поприще, след като Версайския договор след Първата световна война забранява на немските корпорации да работят в сферата на авиацията. 

Струва си да обърнем внимание към някои от машините, които можем да определим като най-добри модели мотоциклети на BMW.

Топ 5 от най-добрите модели мотоциклети на баварския гигант

F 850 GS

Този модел на BMW лесно може да се превърне във вашия най-верен другар в офроуд карането, а и не само. Атрактивен на външен вид, но и изключително надежден на всяка настилка, F 850 GS е мечтана придобивка за всеки истински мотокрос фен. 

Предимства и недостатъци на модела

F 850 GS разполага с безупречно качество на изработка, а по отношение на дизайна, тези мотоциклети “галят окото” и демонстрират в пълна степен потенциала на BMW в това отношение. 

Технически характеристики

При този модел от гамата си, BMW увеличиха капацитета от 798 на 853 кубика, като същото може да се каже и за мощността, която вече достига 90 конски сили. Бяха добавени и два балансиращи вала, за да се изгладят вибрациите.

Иновации

По-твърда нова монококова рамка с дизайн на мост, с по-спокойна геометрия на кормилното управление, заменя стария тръбен стоманен елемент, а 15-литровият резервоар за гориво е преместен от под седалката, между бедрата, за да се оптимизира центърът на тежестта.

S 1000 RR

S 1000 RR е мотоциклет, за който спокойно можем да кажем, че е визуално уникален и привлекателен, отличаващ го от другите марки. А изходната мощност, която BMW успява да “изкара” от този редов четирицилиндров двигател, трябва да се уважава. 

В края на краищата, не много мотоциклети могат да се похвалят с 205 конски сили и способността да ускоряват от 0 до 60 за 3,1 секунди.

Топ 5 най-добри модели мотоциклети на BMW

Източник на изображение: Google

Предимства и недостатъци на модела

Този супербайк от BMW е вероятно водещ в класа си, що се отнася до електроника и помощни средства за водача. Електрониката на шосейните мотоциклети обикновено ви забавя на пистата (и в крайна сметка я изключвате), но сега, на S 1000 RR, можете да я използвате, за да карате бързо и безопасно едновременно.

Технически характеристики

Със своите 204 конски сили, BMW S 1000 RR е мотоциклет, който ще ви позволи да се превърнете във властелин на пътя. Този модел разполага с 999-кубиков двигател, докато максималната скорост на мотоциклета може да достигне 186 мили в час.

Иновации

BMW усъвършенстваха своя тракшън контрол до доста прилично ниво от 2010 г. насам, но това е нещо от следващо поколение. Сега, когато задната гума се подхлъзне, електрониката я държи на място, но все пак ви позволява да карате плавно напред със свирепа скорост. Това е като да караш срещу мека, силиконова берма.

R nineT

BMW R nineT е без съмнение един от култовите мотоциклети в гамата на баварската компания. Моделите R nineT са напълно модерни, макар и семпли машини, предназначени да “пресекат” технологичния шум на други, по-амбициозни мотоциклети отDucati, Aprilia, Suzuki,Yamaha и KTM

Няма нищо особено новаторско в R nineT, освен красивия му външен вид и фокуса върху радостта от пътуването преди всичко, но това в случая е напълно достатъчно.

Топ 5 най-добри модели мотоциклети на BMW

Източник на изображение: Google

Предимства и недостатъци на модела

R nineT е премиум мотоциклет от BMW. Двойният двигател с въздушно и маслено охлаждане е годен и доказано надежден, докато шасито включва висококачествено окачване (включително вилки от супербайка S 1000 RR). Освен това има набор от желани допълнителни екстри и обещание за силни остатъчни стойности.

Въпреки че по-голямата част от покритието е отлично, боята на рамката е малко тънка и може да се износи, което може да се определи като недостатък на модела.

Технически характеристики

По отношение на двигателя, R nineT може да се похвали с 1170-кубиков боксерен двигател с въздушно и маслено охлаждане, който се използва и в моделите R1200. Мощността на машината достига 110 конски сили.

Иновации

Черпещ вдъхновение от десетилетия опит, иновации и наследство, мотоциклетът впечатлява с модерно шаси, окачване и спирачни компоненти, допълващи характерния боксерен двигател с въздушно охлаждане и мощност 110 к.с.

K1

Футуристичният K1 наподобява мотоциклет от научнофантастичен филм, като не прилича на нищо друго на пазара. С изключение на пълния обтекател, който обхваща мотоциклета от колело до колело, мотоциклетът произвежда 100 конски сили и може да достигне скорост от 150 мили в час.

 И поради тесния си профил, има по-нисък коефициент на съпротивление, което му позволява да постигне тези по-високи скорости.

Предимства и недостатъци на модела

Определени функции като чупеща рекорди аеродинамика и ABS не бяха единственото нещо, което направи K1 изпреварил времето си. 

Дори простите функции като индикатор за гориво, предупредителна светлина, ако спирачната крушка изгасне, самоотменящи се мигачи и часовникът не можеха да се приемат за даденост при други мотори на пазара за години (в някои случаи десетилетия) напред.

Топ 5 най-добри модели мотоциклети на BMW

Източник на изображение: Google

Технически характеристики

При BMW K1 можете да разчитате на 987-кубиков, четиритактов двигател с течно охлаждане.

Иновации

Сравнено с предшественика си K100, двигателят на K1 има по-модерна система за впръскване на гориво, антиблокиращи спирачки и глава с 16 клапана.

K1 тежи над 270 килограма, когато е напълно натоварен, което го прави доста тежък мотоциклет, но дългото междуосие и дизайнът помагат теглото да е ниско и балансирано наистина добре.

R 90 S

До пускането на пазара на R 90 S, мотоциклетите на BMW бяха известни като, макар и стилни, монотонен цвят, обикновено черен с бели акценти. Всичко се промени, когато BMW запази услугите на външен дизайнер на име Ханс Мут. Той представи балонния обтекател, първият в сериен мотоциклет, и впечатляващия цвят "Daytona Orange”. И до днес R 90 S е истинско бижу за колекционерите, които искат да се докоснат до историята.

Предимства и недостатъци на модела

За разлика от много мотоциклети от този период, R90S все още може да се използва всеки ден или дори да се ангажира за пътувания на дълги разстояния.

Боксер двигателят е надежден и готов за действие, докато спокойното отношение, демонстрирано от шасито, е идеално за спокойно каране на двама, дори при пълно натоварване.

Технически характеристики

Притежавайки подобен мотор, можете да се насладите на четиритактов двигател с въздушно охлаждане от 898 кубика и 67 конски сили.

Иновации

Повече от 25 години след представянето му, повечето хора са забравили първоначалното въздействие на R 90 S. Но това беше мотоциклет, който постави стилистична тенденция, която продължава да съществува и днес, и беше най-бързият боксер в стар стил, създаван някога.

Заключение

Това са само пет от най-значимите мотоциклети на BMW, произвеждани някога. Баварската компания определено знае как проектира качествени мотори, а приносът ѝ към развитието на мотоциклетизма като цяло е безспорен.

Моторите в “конюшнята” на BMW Motorrad предлагат интуитивно управление, равномерно разпределение на теглото и чувствителна, но предсказуема мощност, което ги прави отличен избор за водачи, търсещи комфортно, но спортно и фокусирано върху производителността каране.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар